... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
majro
Auto: e36 328i limo LSD
Kraj: Bratislavský

Re: Cestný piráti... (Octávie a pod...)

Utorok, 2. Októbra 2012, 07:54

no ono je jedna vec, ked niekto na SUV povie, ze mu svietia typkovia do ksichtu, a druha, ked povie niekto, ze mu niekto na SUV svieti do ksichtu.. tzn. ze suv moze mat vsetko ok, a tak jak ma byt, lenze v reale mi to svieti jak hajzel do ksichtu, ked idem oproti alebo pred takym autom, kedze svetla ma vo vyssej pohole standartne.. + ak ma xenony, tak je to chutovka :mrgreen:
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

jararak
Auto: skodofka 120l

Utorok, 2. Októbra 2012, 07:57

pelo, auta s BA spz jazdia vecsinou ako kokoti, to je mozno fakt, ale to su len sluzobne auta a na druhu stranu ked sa nato pozries, kokoti su na celom svete :D

je absolutne jedno aku spz ma auto, ale skor sa mi stalo ze ked to je uvedomely vodic, tak ti pekne blikne ze mozes obiehat, alebo sa ti vystrci ked nieco ide oproti ze teraz radsej nie, alebo sa ti ustupy na motorkara
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

j.matrix
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Utorok, 2. Októbra 2012, 10:16

MuadDeeb napísal:
Skuste si vsimnut, ze koncern Schade ma na vsetkych svetlach (fobie, ochcafky, superby atd.) tie svetla uplne inde ako ostatne znacky, oslnuju podstane horsie. Mame v praci dve ochcafky, jednu s xenonom, jednu bez a obe svietia vyssie ako ine auta. Porovnaval som to na znacke v tuneli Borik od PP na RK, vnutri tunela je znacka a od urciteho miesta v tuneli tak ja zo svojim autom svietim nizsie ako oktavia.

to bude preto ze 46tka ma asi najhorsie stretavacky ake som zazil..no horsie mal uz len mercury grand marquis

hessy

Streda, 3. Októbra 2012, 15:29

dneska snad kokotov zhadzovali a opat som sa 2x narodil zase.... raz cestou z Plav. Podhradia nejaky kokot na e60 obieha v zakrute a co ked mu ide auto oproti (ja) nastastie sme sa stihli vyhnut aj ja a kamion... dalsi kokot kamion tiez na tej iste ceste z podhradia na rohoznik sa kamion na mna rutil smykom nastastie sme sa tiez stihli vyhnut neprajem nikomu ten pocit ked sa na vas ruti kamion plny dreva v smyku.... inak octavie a passaty lepiace sa a obiehajuce tak ako keby im patrila cela cesta je velmi tazke ignorovat len je to uz taky stereotip uz to colvek moc nevnima :D

rebel
Kraj: Zahraničie

Streda, 3. Októbra 2012, 19:30

... ja mam skusenost nie len s passatmi a oktavkami sluzobnymi ale aj dodavkami :) aj tie su predsa sluzobne, tak preco sa neukazat :D Tiez docela niektori dodavkari jazdia vselijako :)
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

M3 lover
Auto: E30

Streda, 3. Októbra 2012, 20:05

tak moja čerstvá skúsenosť.... čierna jednotkova oktavka kombik, česke značky, velke špalky na čierno nastriekane... mimo obce zasadne 140 a viac...v obci 51.... predbehol som ho (usek dobre poznam a už som bol skoro doma) išiel som cez 80 (nezastavane uzemie takže nepičujte :lol: ) no a predsa by to neprežil keby ma stratil, tak do 80tky zrychlil aj on, nalepil sa na mnan že som mohol oratat jebaky tej jeho podarenej slečne ktoru viezol a dobe dva kilometre si to takto spokojne valil... ako perlička na zaver ked som v neprehladnej zakrute hodil smerovku že idem odbočit, keket jak keby zacitil priležitosť na životny predbiehaci manever, zadymil, rozhybal tu mrštnu 1.9 a ofukol ma s 30 cm vzdialenostou

:thumbup:
Agelias© by migo
///MARKETING

rebel

Streda, 3. Októbra 2012, 21:22

... musim povedat, ze najlepsie sa citim ked mam za sebou alebo pred sebou nejakeho partaka z bmw, sta by brat :)
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

jokkke
Auto: E46 330xd,e63 645ci

Streda, 3. Októbra 2012, 22:24

M3 lover napísal:
nalepil sa na mnan že som mohol oratat jebaky tej jeho podarenej slečne

:thumbup:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: si ma pobavil :D
BMW e63 645ci STANCE story coming soon MY STORY BMW 330xd CSL ®
http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/sahara-m3-csl-look-zaciname-csl-style-t46261.html

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI

Streda, 3. Októbra 2012, 22:42

kedze mam bawo v servise, beham na Ibize a poviem Vam jedno, je vidno ze ludia maju casto voci BMW respekt. Ked idem na bawe trebars aj 140 po dialnici a len sa priblizujem k autu predo mnou, vacsina uhyba hned ako moze. (jasne ze sa najdu aj experti... ale to je vzdy rovnake) Dnes som isiel z Brna do BA a aj ked som sa ponahlal (cca 140-150 tacho) tak pustit Ibizu, ni bohovi! Ked som ich dobehol, tak sa kazdy ochcavkar ci fabiac silou mocou musel dotahovat, alebo zrazu vyrovnat moju rychlost a nepustit... jebliny...
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

jararak
Auto: skodofka 120l

Štvrtok, 4. Októbra 2012, 07:00

ja som nato uz parkrat prisiel, ze v bave mi nedal kazdy druhy prednost, ale v nisane som sa na cestu ani nedostal a s oplom ma pustali nejake felicijky (ked som bol na hlavnej)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

auto111
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 4. Októbra 2012, 09:06

-
Naposledy upravil/-a auto111 v Piatok, 5. Októbra 2012, 19:18, upravené celkom 1 krát.

xH4wK
Kraj: Košický

Štvrtok, 4. Októbra 2012, 18:15

To iste aj v KE, to je vyhoda znacky asi a tych hororovych pribehov kde bmw uz zlym pohladom necha vybuchnut ine auta... tak sa uhnu radsej :D ale niekedy narocky ide v lavom a nepusti ani bohovi.

Džaro
Auto: Dračia cicina
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 8. Októbra 2012, 20:23

ViktorDDD napísal:
oslňujú aj mňa, a nepovedal by som že e34 je nejaké nízke auto, a aj sedačku mám nastavenú vyššie lebo som nižší :oops: , a žeby oči neboli zvyknuté to tiež nie, aj po 2-3hodinách nočnej jazdy sa to stáva, a v 90% prípadoch oslňujú fabie I, tie lampy snáď nikto nekontroloval pri návrhu že či to nebude oslňovať?

Na niečom šetriť museli. Momentálne mám jeden xenón zhorený a vnoci som išiel domov a pršalo.
Išiel som ako slimák 40 do jednej zákruty. Oproti mne Octavia tá nová kombi. Som bol rád, že som nezroloval autá zaparkované pri ceste, čo mi oči vypálilo.
Ono neviem či škodovka chce spraviť autá s najväčším výkonom xenónov a nasrať ostatných a vyrovnať sa X6tkám a Skovým merglom v kvalite svietenia alebo čo... ale zatial im to nejde!

johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Pondelok, 8. Októbra 2012, 21:11

ja som minule jednej oktavke zarval dialkove lebo jej to svietilo do nebies a ona mi to vratila a zasvietila aj ona dialkove a bol som v ritach ja :cry:
E36 compact 316i           (||||)(||||)

Rottwa

Pondelok, 8. Októbra 2012, 21:18

hessy napísal:
kokot z octaviou nalepeny zamnou 0,0004mm za mojim naraznikom .

v tom momente idem plne brzdy (ale s prehladom nech len tukes), aj tak mi treba novy zadny naraznik

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 236 neregistrovaných