... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Re: Cestný piráti... (Octávie a pod...)

Pondelok, 17. Septembra 2012, 11:16

vreco napísal:
toto ak by som mal riešiť tak po ceste ZA-BA by som mohol napísať knihu :D

a co ja? MI - TN hociktorym smerom

aj ked je pravda ze vzdy ked otvorim tuto temu, tak trpnem ci tu niekto nebude spomynat cierne coupe s MT znackami.......

Užívateľov profilový obrázok
Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Pondelok, 17. Septembra 2012, 11:46

Ale ved drviva vecsina prispevkov v tejto teme ma mozno svoj naprotivok na forach, kde pisu Oktavkari o svojich hororovych zazitkoch s BMW.

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 17. Septembra 2012, 12:07

pozdravujem tuzingera s dusou (rozumej hrdzava e36), hasil si to asi 90 pred sorozkou, priplachtil som asi v 100km/h ku nemu, pekne ho zacal obiehat a on zacal samozrejme pred tou svojou zubrienkou machrovat a zrychlovat, mal som tam 4ku tak v tej chvilke ma nedal az ked som tam hodil 5ku a ubral tlak tak si ma dal dole ale co ten robil celu cestu hore, keby mu nieco vybehlo, da par ludi do nestastia, uz som na neho ani netlacil cestou hore, ale cestou dole ma statne brzdil, predsa len som mal tak asi 600kg naviac a nerad pretazujem brzdy, potom pod sorozkou nezabudol troska posteklit este autobus SAD. kebyze ho niekto pozna, pozdravte ho odobmna e36, hrdza vrak so 4rmi DTM rurami ktore niesu ani v jednej rovine nazvarane - ks 535 daco v tmavej farbe
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 18. Septembra 2012, 07:57

tak; moja skusenost z dnesnej cesty do prace:
Poprdkavam si to po ceste [relativne dlhy a prehladny usek], sme vo vlaciku asi 7 aut - vpredu jedno ci dve pomalsie, ktore nas viac menej brzdia....
Najskor vystartovala cierna E70 a ja hned za nou...obehli sme asi tri auta a kedze E70 stala obiehala uz relativne dlho, ja som sa uz radsej zaradil lebo som nevidel dopredu.....E70 sa zaradila par sekund po mne asi o jedno ci dve auta predomnou, pretoze uz islo auto oproti..a co nevidim v spataku?? Modra kruta Fabia si to JEBE..respektive češe hlava nehlava kokot pica kurva a vsetkych nas hybaj obiehat, sak coze ze ide auto oproti ved to sa nejako podda...kks tak mi rit stislo ked som to videl [zaradil sa uplne na poslednu chvilu]..a vravim si oka...ten vo fabie [aj ten oproti ] zastavia..vytrasu hovna z gati a pojdu pomaly dalej. Ale panko na Fobii nieeee...veselo si to jebe a obieha hned v dalsej neprehladnej zakrute akoby na ceste bol sam...
pice takychto samovrahov fakt nepochopim...dufam, ze az sa rozjebe a myslim, ze to nebude dlho trvat nezobere zo sebou nikoho ineho...kkt...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

jararak

Sobota, 29. Septembra 2012, 07:06

chalani poradte kameru ktora toci dobre aj v noci, toto neni normalne co som vcera videl, 2-3 oktavky ktore obiehali cez dvojite v neprehladnych zakrutach som uz videl aj predtym ale ked dole sorozkou sa kokot na superbe rozhodol obehovat 2 kamiony (slovom dva) ked som bol skoro na urovni toho prveho a po bliknuti mal v palici, ja som mal uz spatecku hodenu, hovna som sypal neskor, nemal ani namahu nic, 5er v protismere s dialkovimi a plnou trubou a on v <>, Ke 7 nieco znacka, biela farba, som rozmyslal ci to netocim za nim, ale zavreli by ma zato co by som mu spravil. aby toho nebolo malo dole pri pumpe mi skocila srna. Gumy maju tak 2mm menej co som vcera brzdil.
bmwcoding.sk
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off

jararak

Pondelok, 1. Októbra 2012, 07:33

vcera - nedela 19:30-20:00 niekde medzi Rs a Lovinobanou, audi cabrio s4 ZV888, ked ho niekto uvidite, nacurajte mu do nadrze alebo obserte klucky. po serpentinach sme sli pekne za sebou 105-110, isiel som ho obehnut na peknom rovnom useku, ked som bol vedla neho vyrazil dopredu, samozrejme po prvom takomto zasahu ma zacal brzdit, znenazdajky skakal na brzdu, nepustil ma este raz, raz darmo na s4 nemam aj keby som sa posral. potom som ho v slabej chvyli obehol ked nedaval bacha, tak isiel otravovat koktu co isla za mnou.
bmwcoding.sk

auto111
Kraj: Trnavský

Pondelok, 1. Októbra 2012, 08:01

-
Naposledy upravil/-a auto111 v Piatok, 5. Októbra 2012, 19:23, upravené celkom 1 krát.

Simpson

Pondelok, 1. Októbra 2012, 08:38

auto111 napísal:
Si neskusal zavolat policiu a nahlasit nebezpecne spravanie vodica?

kým by sa tam flojdi dostali + dokázať mu to.... ](*,)

auto111

Pondelok, 1. Októbra 2012, 08:46

-
Naposledy upravil/-a auto111 v Piatok, 5. Októbra 2012, 19:21, upravené celkom 2 krát.

Simpson

Pondelok, 1. Októbra 2012, 08:48

myslím že všetkým je jasné, že kobra nie je na to aby udržiavala poriadok na cestách, ale je tu len na plnenie rozpočtu z pokút za rýchlosť...

fafa111
Auto: E36 320i coupe
Kraj: Prešovský

Pondelok, 1. Októbra 2012, 08:51

jararak napísal:
vcera - nedela 19:30-20:00 niekde medzi Rs a Lovinobanou, audi cabrio s4 ZV888, ked ho niekto uvidite, nacurajte mu do nadrze alebo obserte klucky. po serpentinach sme sli pekne za sebou 105-110, isiel som ho obehnut na peknom rovnom useku, ked som bol vedla neho vyrazil dopredu, samozrejme po prvom takomto zasahu ma zacal brzdit, znenazdajky skakal na brzdu, nepustil ma este raz, raz darmo na s4 nemam aj keby som sa posral. potom som ho v slabej chvyli obehol ked nedaval bacha, tak isiel otravovat koktu co isla za mnou.

Takíto "frajeri" sú väčšinou potom posratí, keď ich niekto zablokuje a vystúpi z auta. Ja čo si stále všimnem, tak sú to nedospelí jedinci a na prvý pohľad vidím, že tam je nejaký psychycký problém s nejakým komplexom.

Ešte ma napadla stara finta, keď ide neposlušné cabrio so strechou dole, tak taka roztrasená coca cola bez vrchnáku, ktorá mu z niekade pristane na sedadlach už toho uchyla určite zastaví.
Naposledy upravil/-a fafa111 v Pondelok, 1. Októbra 2012, 08:56, upravené celkom 1 krát.

auto111

Pondelok, 1. Októbra 2012, 08:51

-
Naposledy upravil/-a auto111 v Piatok, 5. Októbra 2012, 19:21, upravené celkom 1 krát.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Pondelok, 1. Októbra 2012, 08:57

Jararak: okolo LC-RS a potom cez celú sorošku to už neni normálne koľko je tam stále debilov, ja preto chodím domov tak že pred tornaľou dole do H a cez miškolc, aspoň nemusím sledovať tých samovrahov cez sorošku, pre teba do KE by to bola trochu obchádzka ale aspoň si ušetríš nervy
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

jararak

Pondelok, 1. Októbra 2012, 10:00

idem kupit kameru, prasky na ukludnenie a zacnem asi znova nosit porisko do sekery (mozno aj so sekerou), buduci rok asi rovno beham cez madarsko, sice vyjde drahsie (150e rocna dialnicna), ale asi kludnejsie.
bmwcoding.sk

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Pondelok, 1. Októbra 2012, 11:09

a časovo je to +-rovnako, aj keď je to cez budapešť o niečo dlhšie, lebo vo zvolene končí R-ka a odtiaľ až po KE sa to len hemží debilmi
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 213 neregistrovaných