... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
salat
Auto: BMW 320d E91 LCI
Kraj: Bratislavský

Re: Cestný piráti... (Octávie a pod...)

Piatok, 31. Augusta 2012, 10:16

to bude asi nejako v koncerne. Aj ked musim povedat ze stare vytunene golfy I a II mi krkom nelezu, spravaju sa zvacsa OK, ale dnes jeden oberchuj na ceste z BA do Hainburgu... kua, mal zaklopeny spetak na vodicovej strane, z vyfuku mu dymilo ako z uholnej elektrarne a tuzingove mega zadne lampy v mazda designe mu takmer vypadavali cestou.
Dobehol som ho v dedine, lebo isiel asi 35km/h. Zbadal xenony v zavese a prrrrrd, 60. Hovorim si, OK, bez.. ale on zas spomalil a ja iduc stale 50 som ho zase dobehol. Zase.. prrrrrd, dymova clona...60km/h a brzda na 40!... o 2 sekundy som bol za nim...zas 60 a brzda.. a toto asi 6 krat. ](*,) potom za dedinou zakon schvalnosti, auta v protismere a tento jeliman pridaval rychlostou mokrej handry. Konecne ked bola medzera, berem ho a za chujom dymu jak pri poziari cinskeho obchodu a kokot ze ma nepusti. Samozrejme ze to jeho zrychlenie nebolo pre mna problem, len som musel potlacit pedal o sekundu-dve dlhsie...ale fest chuj. Este ze cely cas bol nakloneny k pastike co sedela vedla neho, hlava v strede, siltovka nasikmo... jebat takychto pacientov.
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

auto111
Kraj: Trnavský

Piatok, 31. Augusta 2012, 10:28

Mna uz takito pomerne tazko vytocia. Kvoli nim sa rozculovat nebudem.

Skor ma nastve ak nestihnem kvoli takemu cmudiacemu vozitku vcas prepnut na vnutorny okruh klimy - aby sa mi jeho smrad z vyfuku nedostal do auta. :evil:

salat

Piatok, 31. Augusta 2012, 10:32

auto111 napísal:
Mna uz takito pomerne tazko vytocia. Kvoli nim sa rozculovat nebudem.

Skor ma nastve ak nestihnem kvoli takemu cmudiacemu vozitku vcas prepnut na vnutorny okruh klimy - aby sa mi jeho smrad z vyfuku nedostal do auta. :evil:

:mrgreen: :mrgreen: :thumbup: presne, to bolo prve co som tukal este ked som bol dobrych 100m za nim :D este ze je ten cudlik na volante :D
BMW 320d E91
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

jararak
Auto: skodofka 120l

Piatok, 31. Augusta 2012, 10:48

ja som za mobilne stk, a rozdaval by som predvolanky na vysetrenie k odbornikom, v sobotu ked som sa skoro nevyjebal minimalne 168krat tak ani raz, ze chuji co nemaju na xenony to chapem, ale na jaku picu maju tie kolecka pod volantom, aby posielali svetelne signaly do kozmu? nalozeny na dovolenku jak oberchuj ze sucha zasterky ktore mu aj tak picu s ryzou pomozu, ale hlavne ze to ide za 5,43582 litra na sto.
nasledne brzdove svetla a smerovky, kokot v tipe (fiat cca 92 rok produkcie) s brutalne zatmavenymi svetlami, len netusim ci sprejom alebo tym dymom co z neho isiel, no ked som bol od neho na 20mm tak uz som videl ze mu tam nejaka svetluska blika)
dalsi traktor, 21w ziarovka bola asi draha, tak dal na brzdove svetla asi nejake 1w z vypredaju, vsimol som si ich ked som bol 30 cm pod jeho vleckou, dakujem bohu ze mam znizene auto a on mal nejake kokotiny nalozene vpredu, cize zadok mal vysoko

vyssie opisane udalosti sa mi podarili stale v meste, cize v rychlosti nie vyssej ako 50km/h, palubak mi hlasil 5,3l takze rychlo ani dynamicky som fakt nejazdil.

prisamveru kazdy den ked som v zdravy dosiel domov tak som si musel uhnut lebo by ma na mieste porazilo.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

4dams
Auto: e34 TDS/A & e34 538i
Kraj: Zahraničie

Piatok, 31. Augusta 2012, 11:52

salat napísal:
to bude asi nejako v koncerne. Aj ked musim povedat ze stare vytunene golfy I a II mi krkom nelezu, spravaju sa zvacsa OK, ale dnes jeden oberchuj na ceste z BA do Hainburgu... kua, mal zaklopeny spetak na vodicovej strane, z vyfuku mu dymilo ako z uholnej elektrarne a tuzingove mega zadne lampy v mazda designe mu takmer vypadavali cestou.
Dobehol som ho v dedine, lebo isiel asi 35km/h. Zbadal xenony v zavese a prrrrrd, 60. Hovorim si, OK, bez.. ale on zas spomalil a ja iduc stale 50 som ho zase dobehol. Zase.. prrrrrd, dymova clona...60km/h a brzda na 40!... o 2 sekundy som bol za nim...zas 60 a brzda.. a toto asi 6 krat. ](*,) potom za dedinou zakon schvalnosti, auta v protismere a tento jeliman pridaval rychlostou mokrej handry. Konecne ked bola medzera, berem ho a za chujom dymu jak pri poziari cinskeho obchodu a kokot ze ma nepusti. Samozrejme ze to jeho zrychlenie nebolo pre mna problem, len som musel potlacit pedal o sekundu-dve dlhsie...ale fest chuj. Este ze cely cas bol nakloneny k pastike co sedela vedla neho, hlava v strede, siltovka nasikmo... jebat takychto pacientov.

Nebol ten golf náhodou červený? včera som takú dymovnicu stretol s podobným štýlom jazdy...

blavak1
Auto: zx-10r

Piatok, 31. Augusta 2012, 12:25

Aj na mňa dnes trúbila červená Fábia, ale bola to moja vina som si pomýlil zelenú farbu s červenou.Dnes je divný deň... :lol:
Nikdy chyby, vždy len lekcia.

TomNR
Auto: BMW 318ti
Kraj: Nitriansky

Piatok, 31. Augusta 2012, 15:25

mna dnes rano cestou do roboty autobusarko preblikoval, jak choromyselny... idem si svojich 35, lebo viem, ze ta cervena aj tak skorej neskoci, ked pojdem 50 alebo 35, tak si prdkam svojich 35, autobusar na mna dialkove zozadu... tak som pridal, mozno fakt som mal zle casovanie... ked sme cakali pol minuty na cervenu, tak som preglgol... ok, zelena, pred nami rad aut, tak znova svojich 35, ale znovu vyblikuje... tak som este spomalil... kym som sa ja doplizlil ku kolone, co ma zatiahol obehol, tak stale chudacik cakal, kym mu naskoci zelena... jaj, mam rad takychto uponahlanych chujkov, ktori nepoznaju nieco ako plynula jazda
BMW 318ti M44B19 5/1997

Obrázok

kajo1

Piatok, 31. Augusta 2012, 15:32

Ja som manželke kúpil Peugeota 307 a dnes som s ním celý deň jazdil po BA, ešte má TT značky.
Také správanie som ešte nezažil, 90% vodičov malých áut mi robilo zle.
Ešte aj takí trtkovia v Yariskách a baba v strašne malom Suzuki ma blokovali, keď som šiel 80 po moste SNP, tak ma vyblikali a potom spomalili na 70 :)
Iba som sa na tom smial, že aká sranda, keď idem s veľkým autom a BA ŠPZ, nikto ma nerieši, radšej mi uhnú.
Keď som bol 1. na semafóre a z červenej skočila oranžová, už na mňa trúbili :)
Samozrejme, že som jazdil štýlom ako vždy, dynamicky, ale to vôbec nemalo vplyv.
A najviac mi robili zle ľudia s NR, MA a PK značkami, drbko s Renualtom PK na Račianskej sa už asi cítil doma a tlačil ma najskôr na nárazníku a potom ma predbehol a zaradil sa 1,5mm predo mňa, samozrejme, že na ďalšej červenej sme boli vedľa seba.
To isté jeden som Sorentom.
Dúfam, že to nie je autom a že nebudú robiž zle manželke, radšej jej dám do auta kameru.
Ak máš otázku ohľadne klímy, napíš, ak budem vedieť, poradím.

Pežot

Piatok, 31. Augusta 2012, 15:53

kajo to bude tými značkami ;)

Prečo by mal kto a čo riešiť s autom? :)

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 31. Augusta 2012, 16:23

Z dneška jeden príklad, ktorý dokazuje, že nemusí nutne vodič sedieť v ochcávke aby jazdil jak kokot.

Idem v TN po Štefánikovej od MAX-u smerom von z mesta. Kruháč ma vypľul do ľavého prúdu v ktorom som ostal.
Kúsok za kruháčom vychádza sprava smerom od výstaviska dodávka s obytným prívesom. Vidím, že ani nezastavuje, ale však hovorím si že pohoda, však pravý prúd je prázdny. No či sa tá <-> čo sedela za volantom nejebla hneď do ľavého predo mňa?
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Piatok, 31. Augusta 2012, 16:47

všimol som si že v BA je väčšina vodičov celkom v pohode, hodím blinker tak nemajú problém pustiť ma do pruhu, keď sa nerozbehnem na žltú len na zelenú tak netrúbia, atď., jazdí sa mi tu lepšie ako napr. v KE, vidia že mám mimobratislavské špz tak majú asi ohľad na to, a veľa vodičov za bordovou starou päťkou aj hlavu otáča :lol: , ale čo som si tiež všimol je, že toto čo som popísal vôbec neplatí na vodičov vo fábiách, golfoch IV, a octaviách I, tí by trúbili aj keby okolo nich nikto iný nebol, proste sú to kapitola sama o sebe . . .
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Simpson
Kraj: Košický

Piatok, 31. Augusta 2012, 16:51

ja napriklad tiež trúbim ! :twisted: :mrgreen:
ale nie na semaforoch a podobne, ale hlavne keď ide dajaký debilko v ľavom pruhu o 0,65615646464654644564646 km/h viac ako ten v pravom, a vidí že za ním ide kolóna na ňom nalepených áut ale nejebne sa do toho pravého pruhu jak keby mu zamkli volant do jednej polohy!
](*,) ](*,)

salat

Sobota, 1. Septembra 2012, 19:57

4dams napísal:

Nebol ten golf náhodou červený? včera som takú dymovnicu stretol s podobným štýlom jazdy...

ha, a vies ze bol! Taka divne tmava vyblita cervena. Mozno to bol ten isty ;)
BMW 320d E91
EX - Seat Leon II

MateX3
Auto: firemné :-)
Kraj: Prešovský

Sobota, 1. Septembra 2012, 20:10

stojíme na červenej, som v ľavom pruhu druhý, predomnou fábia (červená). Rozsvieti zelená, akcelerujeme a po pár metroch zrazu fábia začne prudko brzdiť až do státia. Dôvod neznámy, ale po chvíli sa rozbehol a pokračoval. Chodci naokolo neboli, smerovku nedal ani výstražné. PO špzka, takže predpokladám, že nebol dezorientovaný. Stalo sa včera, na Levočskej ulici ako je nová križovatka pri poliklinike. Nechápem, to chcel aby som do neho napáral? Skutočne takí ľudia sú?

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Sobota, 1. Septembra 2012, 23:05

MateX3: to sa ta snažil arogantným, hulvátskym, idiotským a mafiánskym spôsobom vybrzdiť ala Ruský šéf podsvetia... :lol: ľudia su kkti....nerieš

ja si vždy pozriem toto a smejem sa ešte deň :mrgreen: odporúčam!!

Agelias© by migo
///MARKETING

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 207 neregistrovaných