... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Wanted napísal:U mna na kazdodennom poriadku, ze sa mi lepi na rit vsetko typu Tdi (ci ochcavky, golfy, fabie atd) alebo HTP pripadne Mpi este s priznacnou nalepkou LPG a ine oznacenia, lebo ked vidia ze ide pred nimi auto, ktore mozu riadit vo sne no mozu ho obehnut aby si vecer honili ego na benzinke so zbytkom felicia klubu "ako strasne dali dole toho baworaka, ktory isiel iba 110 a brzdil ich"... ja to vacsinou riesim podradenim nech nagelovany frajer za mnou vie s cim ma docinenia alebo mu uhnem, ked sa niekde vyrube nech toho nezatiahne aj mna.
vreco napísal:ale stále nechápem prečo si myslíš,že sa povyšujem nad ľudí? chcem tak veľa aby proste keď ľudia obiehajú kamión aby sa hneď zaradili a ja som mohol pokračovať vo svojich obligátnych 140 tachometrových? prečo sa mi to stáva v 90 prípadoch len pri majiteloch starých áut VW group? Prečo tí ľudia čo majú autá novšej výroby sa tak nesprávajú a slušne sa zaradia a neprekážajú plynulosti premávky? ja sa nad nikým nepovyšujem keď chce ísť niekto rýchlejšie tak mu nerobím napriek a nestrkám sa mu v 90ke 20m pred auto,to je nadraďovanie a nie to moje sťažovanie a zároveň prosba aby sa ľudia znormalizovali a keď ide rýchlejšie auto tak ho aj pustili a nie naschvál ísť pred mnou v ľavom pruhu 100 a ešte mi poprípade aj brzdiť aby som sa zľakol a nedovolil si ich predbehnúť. A stále si vyťahuješ z mojich viet len to čo ti vyhovuje,keď som myslel,že si ľudia závidia tak si predstav,že u nás si závidia ľudia aj sieťky na oknách v hodnote (slovom !!!) tridsať eúr lebo jedna babka povedala,že to stálo 300e a už to ide.
A zrazu moje auto stálo 10tis a som mafián. O toto mi ide,o slovenskú mentalitu a nie o to,že som kúpil auto za 4tis ktoré stálo 17 rokov dozadu čosi nad milión! keby som chel robiť pána zo seba tak nekupujem kombajn kúpim si coupé 316 a tvárim sa ako poloboh teda ako X mladíkov ktorý si na to balia čičiny.
Tam sa choď spýtať ľudí prečo je táto téma nazvaná Octávie a pod. lebo skôr stretnem degešov na oktávií,fábií a passate ako na BMW.
Darkness napísal:
ehm si myslis ze 320 je nieco take ze by o tom clovek snival a honil si na tom ego ked to predbehne ?inac tie mpi idu dost slusne