... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Pežot

Re: Cestný piráti... (Octávie a pod...)

Pondelok, 6. Augusta 2012, 07:45

Ojoooj :D ... len raz to na niekoho skúsi takého, čo ho vyblokuje a dá mu na piču :lol: :lol: :lol: :lol:

Užívateľov profilový obrázok
Solty
Auto: mhd
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 6. Augusta 2012, 07:52

Idem si regnúť účet na škoda clube a budem pozerať tie kecy o BMW, ale nájde sa tu snáď ešte niekto kto nemal ešte konflikt s octávkou?

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 6. Augusta 2012, 07:59

Obávam sa, že na tom škoda klube to bude asi tak, že škodovky proti všetkým.
Keďže vodiči všetkých ostatných značiek majú jediného úhlavného nepriateľa a tým sú Ochcávky, tak to zrejme bude podobne platiť aj naopak, že škodovkári budú mať za nepriateľov a pirátov majiteľov všetkých ostatných značiek :mrgreen:
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

xH4wK
Kraj: Košický

Pondelok, 6. Augusta 2012, 08:44

No ok vcera som pisal ze som sa na ceste este nenastval, ale dnes sa to zmenilo... idem rano do prace a okolo auparku v KE jak sa ide na namestie v lavo je pruh do podzemneho a napravo na namestie, ochcavka predomnou obaja startujeme od palackeho v lavom pruhu, vidim on prechadza do praveho tak pridavam reku ze ho predbehnem lebo pribrzdoval neviem preco a on vtedy prestal prechod do praveho pruhu a siel na bielej ciare v 2 pruhoch pritom pribrzdil, musel som dupnut na brzdy lebo by som do neho urcite nadrbal, normalne narocky aby zablokoval oba pruhy kokot jeden a potom pridal, skurveny kokot. Tak toto som teda este nezazil.

Pežot

Pondelok, 6. Augusta 2012, 09:01

Nooo tomu sa hovorí diagnóza TDI :lol:

AlienZV

Pondelok, 6. Augusta 2012, 20:52

Rad pridam svoj prispevok. Stalo sa mi to uz davnejsie, dakedy vo februari. Siel som do Presova, smerom od SnV.
Nalepila sa na mna Oktavia II 1.9TDI z BL-XXX uz si nepamatam. Ked som chcel obiehat auto predo mnou, tak klasika,
spatak, blinker a ides. Ale ked uz som mal blinker, a bol do pol auta v protismere, tak ten ko*ot pojebany sa zrazu tiskal popri mne!
Tak som ho pustil, predsa sa nejdem zabit skrz debila. I ked vela mi nechybalo aby som ho odstrcil do jarku :twisted:
Na dialnici som ho dobehol a ukazal mu co je vykon! A to som ho este chcel curaka vytiahnut von z auta na semaforoch v Presove! :twisted:
Agresia riadne vosla vtedy do mna! Fakt! ](*,)

abernolak
Auto: BMW 525 D (E60)

Pondelok, 6. Augusta 2012, 20:54

az po senec som sa doviezol vpravo...
525d (E60)
Obrázok

blavak1
Auto: zx-10r

Streda, 8. Augusta 2012, 20:02

Ten s tým BMW mal ísť po poli a nie po dialnici... :mrgreen:
Nikdy chyby, vždy len lekcia.

kajo1

Nedeľa, 12. Augusta 2012, 22:12

Ten buzerant v Octávke TDI ma takto trápil od MT po ZA, až v ZA sa mi ho podarilo vyriešiť, bohužiaľ som viezol dámy v rokoch a nemohol som ho moc školiť:
[youtube]G2eKscf87kY&lc=nFEOVUz1HG0VlvHuKP_wvXIVkmVSYFa5XmOTRYLM8EU[/youtube]

A toto mi spravil nemec blízko Mníchova :)
[youtube]dpxLiT6hpH0&feature=relmfu[/youtube]
Ak máš otázku ohľadne klímy, napíš, ak budem vedieť, poradím.

voMacK
Auto: G31 540i

Štvrtok, 30. Augusta 2012, 19:23

a dnes dalsi cocot v ochcavke ](*,) ](*,)

prisaham tie auta musia mat v standardnej vybave nejaku rusicku mozgovych vln, inak si nedokazem vysvetlit, ze v tom jazdi tolko curakov
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

auto111
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 30. Augusta 2012, 19:39

Co sa stalo ?

hessy

Piatok, 31. Augusta 2012, 08:21

ja sa uz nad vodicmi tych okridlenych kokocin ani nepozastavujem... Kazdy den mam za zadkom nalepene nejake HTPcko ci Tdicko u e39 sa mi to stava menej ale odkedy mam vzadu nalepku FWD sucks ! je to horsie kazde TDi si nieco dokazuje..
Dneska napriklad som isiel do TT a kokot z octaviou nalepeny zamnou 0,0004mm za mojim naraznikom co by ma az tak nejebalo ale kokot mal take skurvene svetla ze to svietilo ako drbnute nechapem co tam maju za svetla hlavne fabie to ma ide v noci jebnut...
Dneska tiez este felda mimo mesto si ho jebal 80 tak som ho obehol v meste nalepeny zamnou mimo mesto sice pridal ale obiehal hlava nehlava nalepny na kazdeho proste KOKOT ....

xH4wK
Kraj: Košický

Piatok, 31. Augusta 2012, 09:09

Ja zvyknem zapnut moje 2 slnka - dialkove xenony :D ked vidim ze oproti mne ide v noci kokot co tam ma drbnuty xenon bez cocky co su vacsinov ochcafky, favorit, felda, fabia atd..
A inak vacsinov ich aj necham sa na mna nalept a potom si uzijem kickoff a usmev ked za mnou nestiha chudak

voMacK
Auto: G31 540i

Piatok, 31. Augusta 2012, 09:19

auto111 napísal:
Co sa stalo ?

deges v bielom kruto prisnom stroji ftédéíčku píčo vole, sa z vedlajsieho pripajacieho pruhu zacal tlacit do mojho, ked videl ze ja ho nepustim [pretoze sa fakt kokot tlacil nasilne], tak pridal [uz skoncil jeho pruh a isiel pomaly po trave] tak zacal vytlacat dodavku predomnou...
tu som spravil chybu aj ja a nechal som sa vyprovokovat, obehol som dodavku a ked som siel obehnut aj jeho, zacal on predbiehat dalsie auto a mna brzdil...potom sa zaradil, ja za neho [rychlejsie som uz odmietal ist] a on akceleroval dalej odhadujem na nejakych 150km/h [tesne pred zaciatkom obce - kto pozna cestu od Dubnice, okolo zjazdu z D1 a smer Nemsova]..no proste kokot...
urcite si mastil ego ako modre bmw nestihalo ist 150 za jeho bielou stihackou
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

BMW328i
Auto: 530d E39

Piatok, 31. Augusta 2012, 10:06

voMacK napísal:

deges v bielom kruto prisnom stroji ftédéíčku píčo vole, sa z vedlajsieho pripajacieho pruhu zacal tlacit do mojho, ked videl ze ja ho nepustim [pretoze sa fakt kokot tlacil nasilne], tak pridal [uz skoncil jeho pruh a isiel pomaly po trave] tak zacal vytlacat dodavku predomnou...
tu som spravil chybu aj ja a nechal som sa vyprovokovat, obehol som dodavku a ked som siel obehnut aj jeho, zacal on predbiehat dalsie auto a mna brzdil...potom sa zaradil, ja za neho [rychlejsie som uz odmietal ist] a on akceleroval dalej odhadujem na nejakych 150km/h [tesne pred zaciatkom obce - kto pozna cestu od Dubnice, okolo zjazdu z D1 a smer Nemsova]..no proste kokot...
urcite si mastil ego ako modre bmw nestihalo ist 150 za jeho bielou stihackou

toto sa tam stava pravidelne....zazival som to tam vela krat...:) a tipujem to na nejakeho dubnickeho "kindermafiana"...:D
E39 530d sedan
E30 318i coupe...ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 223 neregistrovaných