... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Re: Cestný piráti... (Octávie a pod...)

Pondelok, 8. Októbra 2012, 21:52

Rottwa: aj si to skúsil už ? Lebo ja som mal chuť to urobiť strašne moc krát. Uplne vždy mi vybehne adrenalín, moj mozog už spracováva informáciu, cítim jak sa mi to prenáša cez nervové dráhy a prechádza do nohy ktorá už už ide dupnúť na brzdu a zasadiť smrtiaci úder......ale potom si vždy poviem jebem já na teba a neurobím to. :-k
Agelias© by migo
///MARKETING

defe
Auto: ex E60 M54B30 M6
Kraj: Žilinský

Pondelok, 8. Októbra 2012, 22:34

mne ked sa lepia tak ich pustim,nech sa idu zabit ked sa ponahlaju a riskuju.nezabudnem ked som siel na fabii a x5 sa lepila na 0.000004mm nic som nevidel dopredu tak som ho pustil nech si leti aj tak som ho potom dobehol.

Rottwa

Pondelok, 8. Októbra 2012, 22:46

Ano, ak sa na mna niekto lepi hned idem na brzdy. Bud nech ma obehne alebo nech si drzi odstup. Zatial to vzdy fungovalo bez kontaktu.

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Pondelok, 8. Októbra 2012, 23:41

to je lekcia života :D neubrzdíš, doplatíš, ale tak im treba kktom, lepia sa na teba na centimetre pritom to prvé auto je stále nevyspytateľné
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

rebel

Utorok, 9. Októbra 2012, 00:14

... jasne to treba hned pribrzdit, netreba hned dupat , kto sa chce jebat s dakym chmulom koli doskrkanemu narazniku a stracat cas este koli nemu.
Treba mu hned ukazat, kto je sef a kto urcuje tempo :) Bo koli lepakovi za sebou este dupnes na plyn a dakde to zapichnes abo ta cvaknu a mas zarobene. Treba ubrzdit. Sak to sa na picu jazdi ak ti niekto dycha na vyfuk.

Na mna sa nejako zvyknu pojebate dodavky lepit, bo sak jemu jedno, co tam ohne tu hrdzavu kokotinu co nosi na kapote a este to neni jeho tak co.
Ale niekedy mam fakt chut proste na plno dupnut na tu brzdu a potom len vystupit, hops pane, co ste nedodrzali vzdialenost ? No novy naraznik, dva senzory, hento tamto, je to bmw x5, takze bezna skoda x 5 a teraz makaj cely mesiac v tom sklade :D
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Utorok, 9. Októbra 2012, 06:04

rebel, u 5er je to bezna skoda x5, u X5 znamena bezna skoda x5 X5 :D

ked chce ist, nech obehne, ked je to sunka, aj sa jej stiahnem a spomalim, ale nech mna nikto nebrzdi ked chcem ist ja (vid zv888 s4)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Simpson
Kraj: Košický

Utorok, 9. Októbra 2012, 07:40

Najvacsi cestny pirati su (do)chodcovia!!!!!!!!!
Idem si tak akurat dnes rano este za tmy,presiel som v KE krizovatku na mieri smerom ku amfiku a novej nemocnici, za krizovatkou na mieri je rovna cesta,stvorprudovka, isiel som TROCHU rychlejsie, cca 65-70km/h,bol som ako prve auto v kolone oproti uz sli auta zo semaforu ked zo tmy vybehla babka rovno mne pod kolesa, bola cela v ciernom,dvě barly, a utekala aby ju nezrazili protiiduce auta, ani sa nepozrela ci nic nejde a jeeeeeeeeb mne pod kolesa, ledva som strhol volant(styria ludia v aute) a suchol som jej barly do pici!!!!!!!!!!!!! Centimeter a zoberiem ju spetakom!!!! A tak som sa musel uhnut ze som oskrel elektron o obrubnik!!!!!!!!!!!!!!!!! PICI no adrenalin som mal milion!!!!!!

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Utorok, 9. Októbra 2012, 07:48

tak u nás v dedine máme jednu asi 150ročnú babku ktorá stojí 5minút na chodníku a zrazu keď ide auto tak začne ako oživot bežať cez cestu na druhú stranu, párkrát som ju skoro zabil, a to som šiel len 40-50, väčšinou v noci a vždy bola v čiernom
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Simpson

Utorok, 9. Októbra 2012, 07:56

Ale ona prebiehala tak cez cestu ze koniec....isto poznas ten usek, ziadna lampa ani nic, no skoro som infarkt dostal! Toto by mali pokutovat flojdi, ved keby som ju zrazil tak ona pride o par casti jej oblubenej telenovely ked bude v nemocnici alebo proste skoci do truhly o chvilku skor, ale ja by som to jak keket mal pred ocami do konca zivota a kazdy by na mna pozeral jak na vraha, samozrejme dostal by som pokutu+rozbite auto+opletacky s policiou a rodinou jej....
Minule som navrieskal na nejakeho dedka ci ho uz nebavi zivot ked na stvorprudovke kde je 80tka mi vbehol pod kolesa ked preliezal zvodidla a ani nepozrel ci daco(Ja) idem.......NEROZUMIEM TOMU PROSTE
Tak mi teraz ostal jeden zodraty elektron pici :'(

j.matrix
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Utorok, 9. Októbra 2012, 08:17

ViktorDDD napísal:
tak u nás v dedine máme jednu asi 150ročnú babku ktorá stojí 5minút na chodníku a zrazu keď ide auto tak začne ako oživot bežať cez cestu na druhú stranu, párkrát som ju skoro zabil, a to som šiel len 40-50, väčšinou v noci a vždy bola v čiernom

asi ju uz nebavi zit tak to skusa takto

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Utorok, 9. Októbra 2012, 09:08

hej poznám ten úsek a keď bola slabšia premávka aj ja som tade šiel možno trochu nad limitom veď tam by som nikoho neohrozil a zrazu niekto vybehne že sa ani neobzrie tak to vie poriadne nasrať
a tak isto sa mi párkrát stalo že ľudia prebiehali medzi autami na výpadovke v barci kde každý valí 70-80
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov

Utorok, 9. Októbra 2012, 11:33

Simpson pozri na to z tej strany, ze "Dnes si zachranil jeden ludsky zivot". Mal by si byt stastny, dokazal si, ze to nie je len filmova fraza. Raz sa ti to niekde zapocita :D
Nech ti to ten oskrety elektron stale pripomina. BTW - auto bez jazvy je auto bez duse.

deejaytommmi

Utorok, 9. Októbra 2012, 11:45

M1R3C napísal:
Tak toto keď som videl ,tak som mal dosť.... Neviem o čo ide tým ľuďom...Či si o sebe myslia ,že sú pseudo mafiáni alebo čo ..Ja už neviem ... http://www.mojevideo.sk/video/14d53/rus ... ensku.html

veľmi by som ho zbil!!!!!!!!!!!!! [-o<

potky
Auto: E36 touring/318i

Utorok, 9. Októbra 2012, 12:40

Rottwa napísal:
Ano, ak sa na mna niekto lepi hned idem na brzdy. Bud nech ma obehne alebo nech si drzi odstup. Zatial to vzdy fungovalo bez kontaktu.

ja vzdy zacnem ostrekovacmi a ked nepomaha tak zadne hmlovky, vacsinou to pomoze a ked ne tak treba brzdit...

Rottwa

Utorok, 9. Októbra 2012, 13:01

Simpson napísal:
isiel som TROCHU rychlejsie, cca 65-70km/h,

Len a len tvoja chyba. A este s troma v aute. Cista nezodpovednost ale na to asi treba dospiet a nebuchat sa do hrude aky je kto zdatny pilot. Za toto by som bral vodicaky ale ty mas stastie ze sa z toho mozes poucit tak ako ja. Presne viem o ktorom mieste hovoris, takych je v KE viac (Furca, od Tesca na smerom na THC,...) a stalo sa mi raz to iste co tebe. Konkretne sa mlada mamicka ponahlala v noci na Furci s dietatom v kociku na pohotovost a vybehla mi spoza ziveho plota na cestu bez prechodu pre chodcov. Isiel som asi 65 km/h a preskakal som kvoli nej na starej Sierre obrubniky. A bola to len a len moja chyba. Od vtedy v obci 50 km/h od znacky po znacku. Mimo obce sa uz tiez krotim (trafil som v 100vke jelena) takze mi ostali len dialnice co sa tyka verejnych komunikacii :oops: V zime to je zas o niecom o inom ako o rychlosti.

deejaytommmi napísal:
veľmi by som ho zbil!!!!!!!!!!!!! [-o<

na bomby :!:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 220 neregistrovaných