... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
blavak1 napísal:Bolo video na youtube len ho neviem najst... Hodnotil pretekar ze na com sa mu lepsie jazdi ci na uzkych alebo na sirokych a on vybral uzke. Na nejakom amg jazdil len to neviem najst :/ . Fyzicky je jasne ze lepsie je to na sirokych (väcsia stycna plocha).
blavak1 napísal:Áno , prečo?
rebel napísal:](*,) Tak podla vsetkeho si tu pirat ty, motal si sa celu cestu a ked ta isiel predbiehat tak si zrychlila este si mu vyblikaval. Isiel si v oktavke ?
rebel napísal:Ok teda, ale podla mna si aj tak piratpriznaj sa
![]()
rebel napísal:Ok teda, ale podla mna si aj tak piratpriznaj sa
![]()
No co sa tyka svetiel, tak skoro tretina ich ma nahovno a svietia mi bud do oci oproti alebo do spatnych zo zadu ... na tych si kupim asi otacajuci reflektor na strechu a im vzdy ako pozdrav odbliknem.
No a samozrejme jeden dozadu na lepicovAko lepica srat, jeho sracky ak neubrzdi a tukne ale to, ze ta niekto osvieti, hovno vidis a ty zoberes nejaku babku koli tomu ... to tazko vysvetlis ze nejakych jozko oproti ti svietil do oci
lukaslh napísal:Si pirat, za toto by si si zasluzil byt vytlaceny z cesty.3. predbiehat ma zacal akurat ked koncila znacka, v protismere mu daleko nic neslo, keby ze som svina tak by som podradil do 2 alebo 3 a vytocil a nezrychloval by som sa na stvorke pomali, a pridaval by som aj dalej a nie len do 90km/hod.....