... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

blavak1
Auto: zx-10r
Kraj: Bratislavský

Re: Cestný piráti... (Octávie a pod...)

Štvrtok, 25. Októbra 2012, 20:14

Všetky rally auta majú také úzke gumy.
Nikdy chyby, vždy len lekcia.

Užívateľov profilový obrázok
SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6

Štvrtok, 25. Októbra 2012, 23:59

blavak1 napísal:
Bolo video na youtube len ho neviem najst... Hodnotil pretekar ze na com sa mu lepsie jazdi ci na uzkych alebo na sirokych a on vybral uzke. Na nejakom amg jazdil len to neviem najst :/ . Fyzicky je jasne ze lepsie je to na sirokych (väcsia stycna plocha).

Dúfam, že nemyslíš toto

BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

blavak1
Auto: zx-10r

Piatok, 26. Októbra 2012, 13:14

Áno , prečo? :oops:
Nikdy chyby, vždy len lekcia.

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6

Piatok, 26. Októbra 2012, 14:17

blavak1 napísal:
Áno , prečo? :oops:

To bol iba taky experiment a chcel iba ukázať ľudom že je nezmyselne (upravovať auto a) ísť do ultra širokych pneu, ale urcite nechcel povedat, že si vyberá tie užšie. On sám mal donedávna Porsche GT3RS 4.0 a teraz má Ferrari 599 a môžem ti zaručiť, že ani na jednom nemá vzadu nič užšie ako 290.

PS: on nieje pretekár a myslím, že ani nikdy nebol (minimálne profesionálne), je to "iba" auto reportér (momentálne jeden z najlepších)
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

lukaslh
Auto: 325i coupe + 318ti
Kraj: Žilinský

Utorok, 30. Októbra 2012, 23:16

dneska co sa mi stalo, idem si domov z roboty dakých 85km/h a na ceste z LM do LH pred podturnou sa na mna nalepil modrý opel s bielym naraznikom vpredu, v Podturni som pribrzdil na 50 on hadam pol metra za zadkom, ani by ma to tak nesralo ale v robote 8 hodin pozeram na dva monitory a oci ma uz boleli. sklopil som si vnutorne spetne a uhol mu nech ma prebehne a on nic ](*,) , celú podtúren isiel nalepený za mnou #-o az na konci pri znacke ma zacal predbiehat tak som tiez pridal na 90, a ked ma konecne horko tazko obehol, blikol som zo par krat dialkovými a kaslal som na to....
a pridem do LH a pri jednote na vedlajsej ceste ma uz cakal chlapcek v modrom opli a zaradil sa zasa za mna [-( a zase cely Hrádok za mnou potom mi zablikal dialkovymi a odbocil na cestu do Východnej....
325i coupe na drift: pribehy-nasich-aut/drift-t91470.html
ROZPREDÁM E36 318ti na diely predaj-nd-bmw/e36-nd-t108442.html

rebel
Kraj: Zahraničie

Utorok, 30. Októbra 2012, 23:28

](*,) Tak podla vsetkeho si tu pirat ty, motal si sa celu cestu a ked ta isiel predbiehat tak si zrychlil :bmwball: a este si mu vyblikaval. Isiel si v oktavke ? :mrgreen:
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Utorok, 30. Októbra 2012, 23:46

odkedy mam tempomat mam vsetkych v rici :D nadstavim najvyssiu povolenu rychlost a nech si obiehaju....
neviem ako som mohol bez tempomatu zit :mrgreen: :mrgreen:
E36 compact 316i           (||||)(||||)

lukaslh

Streda, 31. Októbra 2012, 01:44

rebel napísal:
](*,) Tak podla vsetkeho si tu pirat ty, motal si sa celu cestu a ked ta isiel predbiehat tak si zrychlil :bmwball: a este si mu vyblikaval. Isiel si v oktavke ? :mrgreen:

1. nemotal som sa isiel som 85 tam kde je dovolene 90, pretoze bol -1 stupen a vsetka voda na ceste pozamrzala a cez mesto (podturen) som isiel tolko kolko je dovolene - 50 km/hod ....
2. ako som uz hore napisal v podturni som mu uhol uplne ku kraju aby ma predbehol a nic neurobil [-(
3. predbiehat ma zacal akurat ked koncila znacka, v protismere mu daleko nic neslo, keby ze som svina tak by som podradil do 2 alebo 3 a vytocil a nezrychloval by som sa na stvorke pomali, a pridaval by som aj dalej a nie len do 90km/hod.....
4. blikol som mu preto aby pochopil ze sa nemal na mna lepit a aj to ked som blikal uz bol asi 200 metrov predomnou lebo si to rubal vyse 100, cez den ked sa na mna dakto lepi tak to ani neriesim.... len ma vytocilo to ze som pre neho ako mi svietil do oci trafil hadam vsetky jamy, zrejme ale nepochopil preco som mu blikal ked si ma v lh pockal a zasa mi to vratil :smile: ...
a edit: tempomat si dufam aj ja dorobim ale s tlacidlami na volante :D

rebel

Streda, 31. Októbra 2012, 03:09

Ok teda, ale podla mna si aj tak pirat :mrgreen: priznaj sa \:D/
No co sa tyka svetiel, tak skoro tretina ich ma nahovno a svietia mi bud do oci oproti alebo do spatnych zo zadu ... na tych si kupim asi otacajuci reflektor na strechu a im vzdy ako pozdrav odbliknem.
No a samozrejme jeden dozadu na lepicov :D Ako lepica srat, jeho sracky ak neubrzdi a tukne ale to, ze ta niekto osvieti, hovno vidis a ty zoberes nejaku babku koli tomu ... to tazko vysvetlis ze nejakych jozko oproti ti svietil do oci :-"

Simpson
Kraj: Košický

Streda, 31. Októbra 2012, 08:44

Ja len ze pozdravujem pana kamionistu so znackami NR ktory mi dnes o pol tretej rano cestou do roboty po tom co som ho na prazdnej stvorprudovke obehol a zaradil sa pred neho naschval vypaloval oci dialkovymi a ked som sa vzdialil zacal blikat jak chuj.... Vidno ze sa nudil :? :?

lukaslh

Streda, 31. Októbra 2012, 09:32

rebel napísal:

jasne som pirát :lol: , uz to vidim ake nervy mal chalan v opli ze som si vobec dovolil na konci obce/mesta zrychlit z 50 na 90 akurat ked on obiehal :? ... ja si takto na konci mesta dovolim obehnut jedine fobiu htp pretoze akosi ocakavam ze za znackou bude kazdy zrychlovat

TomNR
Auto: BMW 318ti
Kraj: Nitriansky

Streda, 31. Októbra 2012, 09:48

rebel napísal:
No co sa tyka svetiel, tak skoro tretina ich ma nahovno a svietia mi bud do oci oproti alebo do spatnych zo zadu ... na tych si kupim asi otacajuci reflektor na strechu a im vzdy ako pozdrav odbliknem.
No a samozrejme jeden dozadu na lepicov :D Ako lepica srat, jeho sracky ak neubrzdi a tukne ale to, ze ta niekto osvieti, hovno vidis a ty zoberes nejaku babku koli tomu ... to tazko vysvetlis ze nejakych jozko oproti ti svietil do oci :-"

na toto ma seru hmlovky na aute... i by som mu zasvietil hmlovkami zadnymi, ale vpredu by som kazdeho oslepoval, budem to musiet inak pozapajat
BMW 318ti M44B19 5/1997

Obrázok

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Streda, 31. Októbra 2012, 10:34

lukaslh napísal:
3. predbiehat ma zacal akurat ked koncila znacka, v protismere mu daleko nic neslo, keby ze som svina tak by som podradil do 2 alebo 3 a vytocil a nezrychloval by som sa na stvorke pomali, a pridaval by som aj dalej a nie len do 90km/hod.....
Si pirat, za toto by si si zasluzil byt vytlaceny z cesty.
Vyhlaska hovori, ze nesmies zvysovat rychlost, ked si predbiehany (bez ohladu na koniec obce ci ineho obmedzenia).

rebel

Streda, 31. Októbra 2012, 10:44

... vravel som mu, ze je pirat, neveril mi =D> A dalsi pirat, ty by si vytlacal z cesty :thumbup: Ale sa tu zbierate pomalicky piratkovia haha

abernolak
Auto: BMW 525 D (E60)

Streda, 31. Októbra 2012, 10:57

legend - hehe, ale si mu dal ze je pirat...

sa to minule niekde rozoberalo..

"Vodič predchádzaného vozidla nesmie zvyšovať rýchlosť jazdy ani inak brániť predchádzaniu," uvádzajú predpisy.

ale este uvadzaju aj toto

"Vodič nesmie predchádzať, ak by sa nemohol bezpečne zaradiť pred vozidlo alebo pred vozidlá, ktoré chce predísť."
este to komentovali nasledovne...
V situácii, keď dve vozidlá vyjdú z obce a zadné vozidlo zrýchľuje viac ako auto pred ním, vodič predného vozidlo musí prestať zrýchľovať. V opačnom prípade nielen porušuje dopravné pravidlá, ale aj výrazne prispieva k ohrozeniu bezpečnosti cestnej premávky.

ako sa dokazuje ktore vozidlo zrychluje viac? by sa mali za znackou obce odstavit, porovnat si technicaky, potom ciciny na kapote a dohodnut sa ze kto moze zrychlovat prvy???

ja jazdim po znacku obce na tempomate 56km/h, od znacky tomu najebem plny kotol po 99km/h tempomat a netrapi ma ze nejaky zmrdko sa mi lepi na kufor a potom sa ma snazi obiehat a nasledne brzdit. ver tomu ze keby si kazdy dodrziaval bezpecny odstup a zrychloval az +/- pri znacke, ze sa tu neriesi nejake piratstvo pri obiehani lebo by nebolo co riesit

zeby som bol pirat? hm
525d (E60)
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 236 neregistrovaných