... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
blavak1 napísal:"Ja len toľko, a až toľko"
Dogg88 napísal:tak z druhej strany...
Davnejsie som siel vecer cez donovaly na mojom VAG-u a dobehol som BMW Z3...
Chalan zacal stupat riadne na krk (siel celkom slusne) len potom na rovinkach ked skoncil horsky prechod volako vyrazne spomalil a zrazu jeb na brzdy...pozeram co mu jebe? Isiel som od neho pre istotu dalej a zachvilu zas to iste...
To uz pohar trpezlivosti pretiekol...okamzite na to som ho predbehol a urobil som mu to iste...zapol dialkovky, tak som ho na drzovku odstavil a cakal som co bude...stal tam ako kkt tak som odisiel...trochu som stupil ja a uz som ho viac nevidel...
Riadny kokot co Vam poviem a pri tom bol na BMW...nie na Octavke
Proste kokot sa najde vsade...aj v trabante
midnight_man napísal:Na Ruské cesty zatiaľ ešte nemáme...čo som celkom rád. Niektoré tie videa sú na zamyslenie.
Dogg88 napísal:tak z druhej strany...
Davnejsie som siel vecer cez donovaly na mojom VAG-u a dobehol som BMW Z3...
Chalan zacal stupat riadne na krk (siel celkom slusne) len potom na rovinkach ked skoncil horsky prechod volako vyrazne spomalil a zrazu jeb na brzdy...pozeram co mu jebe? Isiel som od neho pre istotu dalej a zachvilu zas to iste...
To uz pohar trpezlivosti pretiekol...okamzite na to som ho predbehol a urobil som mu to iste...zapol dialkovky, tak som ho na drzovku odstavil a cakal som co bude...stal tam ako kkt tak som odisiel...trochu som stupil ja a uz som ho viac nevidel...
Riadny kokot co Vam poviem a pri tom bol na BMW...nie na Octavke
Proste kokot sa najde vsade...aj v trabante