... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
j.matrix napísal:mne osobne je takychto aut luto. da zato sto litrov ale byva niekde v panelaku a parkuje ako debil aby mu to kazdy obisiel klucom atd. Je jasne ze je problem s parkovanim ale su aj ine mestske stvrte kde sa da zohnat garaz atd.
 teraz bežia okolo 25 tisíc +-
 teraz bežia okolo 25 tisíc +- j.matrix napísal:mne osobne je takychto aut luto. da zato sto litrov ale byva niekde v panelaku a parkuje ako debil aby mu to kazdy obisiel klucom atd. Je jasne ze je problem s parkovanim ale su aj ine mestske stvrte kde sa da zohnat garaz atd.

TAXIK napísal:
Aj medzi nami su dementi a poviem pravdu, ze skor sa nevedia spravat stary kokoti, tzv. odchovanci napriklad CSAD, samostatna kapitola su nemci ci holandania! Ale ked maju zacuvat v tazsich podmienkach tak tam ich KING konci.
Nezastavam si nikoho, len sa snazim naznacit ze pohlad z vasho okna niekedy nepochopi nase pocinanie, pretoze nepoznate nasu problematiku....

ale inac, chore dilino
 ale inac, chore dilino  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)

TAXIK napísal:Pokial dopravne znacenie neurci inak, tak pre kamiony su urcene len dva lave jazdne pruhy! Samozrejme su buzici co sa slahnu do tretieho a ten co ide v strednom sa ide posrat aby to udrzal rovno.
To ze vam vybehneme do vasho pruhu ked chceme predbiehat a vas obmedzime je prirodzene preto, ze ziaden z vas nieje ochotny nas do vasho pruhu pustit. My vas neohrozujeme, ohrozuje vas vasa neohladuplnost! A to ze sa predbiehame tak dlho nerobime naschval! Bohuzial, jednemu to ide o 1-2 km rychlejsie inemu pomalsie, kazdy mame inu vahu a vykon motora co sa dost odzrkadluje aj pre vas neviditelnom kopci, tak nepojdem za cely den za pomalsim kamionom! Treba si uvedomit, ze tie kamiony nezidu z dialnice na dalsom zjazde ako vy, ale niektore idu aj 2.000 km rovnakym smerom...
Tiez by sme o vas vedeli pisat ako viete nas postavit do pozoru a sami o tom ani neviete...
 ale niekto sa moze hrat s radiom, dalsi mat reflex dochodcu atd
 ale niekto sa moze hrat s radiom, dalsi mat reflex dochodcu atdEBOLA napísal:
tiez na druhu stranu nepochopim, ak sa niekto na osobaku pichne medzi dva kamiony. si ty ludia neuvedomuju, ze brzdna draha tahaca s navesom o hmotnosti napr 10ton nieje 50m

A ide aj o princip... Ja to ubrzdim, jeho zachranim, ja vysypem naklad, pri najlepsiom to nikoho nezabije a kedze nebudem mat vinnika, ze kvoli nemu som brzdil, tak automaticky sa vinnim stavam ja! A nebodaj sa tovar vysype ked pojdes nahodou okolo ty aj z rodinkou... Proste asi by ste mali byt trosku tolerantnejsi voci nam a viac predvidat, napriklad ako vyssie opisuje predbiehanie... Tak ked vidim ze uz dva kamiony su na sebe nacapene tak zrejme uz bude predbiehat. Ked by dal ten kamion skorej smerovku tak kazdy by ste este pridali len aby ste nemuseli cakat.... Potom sa necudujte ze pouzivame taketo vychovne metody! Ja som len rad, ze nejazdim na Slovensko!!!
 A ide aj o princip... Ja to ubrzdim, jeho zachranim, ja vysypem naklad, pri najlepsiom to nikoho nezabije a kedze nebudem mat vinnika, ze kvoli nemu som brzdil, tak automaticky sa vinnim stavam ja! A nebodaj sa tovar vysype ked pojdes nahodou okolo ty aj z rodinkou... Proste asi by ste mali byt trosku tolerantnejsi voci nam a viac predvidat, napriklad ako vyssie opisuje predbiehanie... Tak ked vidim ze uz dva kamiony su na sebe nacapene tak zrejme uz bude predbiehat. Ked by dal ten kamion skorej smerovku tak kazdy by ste este pridali len aby ste nemuseli cakat.... Potom sa necudujte ze pouzivame taketo vychovne metody! Ja som len rad, ze nejazdim na Slovensko!!! 
											 Napriek tomu to funguje ze necakam, funguje to v kazdej vyspelejsej krajine, nehovoriac o Svedsku a Norsku, len u nas mame este autoskoly z cias kosaku a kladiva, preto u nas je tolko rizikovych vodicov! Ked vravis o tom ako zacne kamion predbiehat, pride kopec, nevladze a zaraduje sa spat. Myslis, ze ten co predbieha vie o tom kamione pred nim kolko ma nalozene a ako bude prasit do kopca??? Naviac kolkokrat ani kopec este nevidi ked zacina predbiehat, z tvojho okna to vyzera uplne inak ako z mojho!
 Napriek tomu to funguje ze necakam, funguje to v kazdej vyspelejsej krajine, nehovoriac o Svedsku a Norsku, len u nas mame este autoskoly z cias kosaku a kladiva, preto u nas je tolko rizikovych vodicov! Ked vravis o tom ako zacne kamion predbiehat, pride kopec, nevladze a zaraduje sa spat. Myslis, ze ten co predbieha vie o tom kamione pred nim kolko ma nalozene a ako bude prasit do kopca??? Naviac kolkokrat ani kopec este nevidi ked zacina predbiehat, z tvojho okna to vyzera uplne inak ako z mojho!  
											TAXIK napísal:Proste obmedzit ta mozem.