... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
PAN BAAAAAca napísal:
kamo, tak ty by si mal odovzdat nielen vodicak, ale rovno aj rodny list... ked niekto kvoli tymto tvojim vychovnym metodam umre, tak budes inac hovorit.. ver mi, to my sme radi ze nejazdis na Slovensko
toto hovori za vsetko
TAXIK napísal:
Tvoje slova si zoberiem k srdcu, som rad ze sa vyjadril dalsi amater co riti bol ma menej skupin vodicskych opravneny ako moja zena a ked ti to vyda z vyplaty tak obcas vidis aj tabulu koniec obce. Tiez som rad ze vytrhnes z kontexu len vetu ako zotrem osobacik stieracmi, pretoze tam islo o to ze kvoli debilovi ja sa nenecham rozpucit vlastnym nakladom, tak citaj a rozmyslaj!
Pretoze ty otvoris dvere svojho bavoracika, otocis klucikom a ides a nikto viacej neskuma ci niesy nebezpecny! Zatial co ja musim mat okrem vodicaku este jeden profesionalny vodicsky, a pravidelne obnovovat doklad o lekarskej prehliadke a tiez PSYCHOTESTY! Takze takmer rovnake podmienky uz ako piloti lietadiel...![]()
Kamarat, ked nahodou zvladnes vsetky potrebne papiere a sadnes do 40 tonovej supravy, tak sa ta hned po prvom dni opytam ci to este stale vidis tak ako si doteraz pisal.
TAXIK napísal:pravidelne obnovovat doklad o lekarskej prehliadke a tiez PSYCHOTESTY! .
Gabo10 napísal:aj na zbrane sú psychotesty ale koľko ľudí umrelo lebo človeku čo mal psychotesty zrazu preskočilo a vystrielal polovicu budovy...
Gabo10 napísal:nemyslím nikoho konkrétneho o tieto veci kde a ako sa nezaujímam - lebo médiaosobne im neverím ani ťuk kedže 75% informácií je bud neúplných alebo nesprávnych o čom som sa aj osobne presvedčil...
každopádne ak má niekto v legálnom držaní zbran tak 100% má tieto testy spravené a môže mať aj 50 papierov aj tak to urobí...
skôr som narážal nato že nečítam prvý krát "musím robiť psychotesty aby som..." prečo to každý zdôraznuje
TAXIK napísal:...som rad ze sa vyjadril dalsi amater co riti bol ma menej skupin vodicskych opravneny ako moja zena...
M3 lover napísal:
No schválne, aké má?