... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
TAXIK napísal:Dalej uz nekomentujem... Proste tomuto narodu chyba este vyspelost! ...
cptObvious napísal:Ty mas bud 13 rokov alebo si velmi naivny. Trava naozaj na druhej strane plota nie je zelensia.
Vsetko, co ti vadi tu, je rovnake kdekolvek na svete.
TAXIK napísal:
Naozaj? A v com? Ze uz nejake desatrocie sa pohybujem mimo SK a nezda sa mi, ze by sme boli rovnaky z ostatnymi statmi!
Mozno preto prichadzaju vsetci otvarat fabriky na sk ze maju rovnake podmienky ako vsade na svete.
Si zaklincoval, ale nemam chut sa tu hadat!
Vydavas behat plne autobusy dochodcov ako vo vyspelej krajine? Vydavas rovnaku lekarsku starostlivost v zapadnych krajinach? Uz len tie zdemolovane a zamknute hajzle n nemocniciach hovoria o nasom pozitivnom mysleni! Asi z F30 vidis inak svet, ako bezne maju ludia z prijmom 300 evri ci z materskou 200 evri. Skus z toho kupit decku boty a dat mu najest!
To som ta nechcel urazit, ale system nasho statu pre obycajneho obcana je desivy!
ViktorDDD napísal:cptObvious: to je všetko pekné čo si napísal, tiež si myslím že nie sme na tom najhoršie, ale mohlo by to byť oveľa oveľa lepšie
človeka ktorý robí ako otrok a zarobí pätinu toho ako jeho západný sused, zaujíma len to, že on za tie peniaze sa nemôže pomaly ani nadýchnuť, pritom ten jeho západný sused má celkom slušný život
a kým sú všetky podniky u nás so zahraničnými majiteľmi, z ktorých nemá štát nič okrem toho že znižujú percento nezamestnanosti, tak sa stav ani nezlepší
TAXIK napísal:Tak ked vidim ze uz dva kamiony su na sebe nacapene tak zrejme uz bude predbiehat. Ked by dal ten kamion skorej smerovku tak kazdy by ste este pridali len aby ste nemuseli cakat.... Potom sa necudujte ze pouzivame taketo vychovne metody! Ja som len rad, ze nejazdim na Slovensko!!!
TAXIK napísal:Ver ze ten osobacik by som zotrel aj zo stieracmi z okna![]()
voMacK napísal:Mam silneho tusaka, ze vsetky tri auta sa v tej chvili zuzili o polmetra
Belial napísal:... Keď sa konečne uprace a môžem ho predbehnúť tak vidím v okne vyškerený ksicht Jimma Carreyho z filmu Blbý a blbší ako mi ukazuje prostredník ...