... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: Cestný piráti... (Octávie a pod...)

Pondelok, 2. Júla 2012, 10:10

v strednom pruhu nemas co robit, ak neobiehas, alebo sa nevyhybas prekazke....vyhlaska o tomto hovori jasne!!!
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

snapshot
Auto: E34 525TD

Pondelok, 2. Júla 2012, 10:57

ako bolo pisane, o strednych pruhoch sa nebavme. Nuz ale co cakat ked Slovaci dostali 3 pruhy a nevedia co s tym. Taky isty pripad su poliaci. Asi nikdy necitali vyhlasku a to, ze vodic mimo obce ma ist vpravo a nie sa crcat v strede.
Vcera o 22:30 medzi TT-BA v strednom pruhu dodvaka 110, zlava ju obiehal automobil 130km/h a zprava dalsi ktori chcel ist rychlejsie nie je toto ohrozovanie premavky? Pekne sa mohli zaradit zlava do prava a bol by pokoj.

Ja mam zase zaujimave skusenosti s passatmi ale ako VW group je to to iste
realita: BMW E34 525TD 100kW Alpinweiss
Ex: Skoda Favorit 136L LPG - Lenga odisla z mojej garaze, nech ta sila 43kW sprevadza, young padavan

andrejico
Auto: BMW 330cd
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 2. Júla 2012, 11:59

niektory si myslia ze su majstri sveta.Disciplina musi byt,aj ked ma niekto 400konove auto.Vrakusku a v nemecku sa jazdi ukazkovo.Ked je 80tka,tak kazdy ide 80,a maju ine auta.Pre nemca je octavia TDI,nic moc,nemec len BMW a mercedes,takze henten kokot na tom videu,moze ist hrat babkove divadlo,a nie sekat machra,z on ma pojebanu octaviu.A na ceste uz hentake hovado nema co robit,ked hentak jazdi.za hentakych kokotov je nejviac havarii

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 2. Júla 2012, 12:28

kazdeho stredoprudara poslat na dvojdnove skolenie do nemecka....nech skusia jazdit cely den v strednom, ved ich tych par desiatok "speed hunterov" na autobahn nauci. Tak porschacke xenony do oci, alebo trubiace AMG a ///M bestie prehuciavajuc okolo Vas a pritom Vam ukazujuc kam patrite, to sa vryje do pamati ;)

Parafrazujem majstra Miyagiho: Nezabudaj, vzdy sa objavi niekto rychlejsi ako si ty. a to prave vtedy, ked to najmenej cakas :mrgreen:
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6

Pondelok, 2. Júla 2012, 12:38

majro napísal:
preco ? ja chodim vzdy v strednom.. pravy je rozjebany na niektorych miestach, ale to ako argument brat entreba :D ide skor o to, ze v pravom chodia auta zvycajne okolo 100kmh, a ja chodim viac, cize preradovat sa stale pri predbiehani kazdeho toho auta ? naco.. alebo dobieham pomalsich v pravom pruhu, a chcem ich predbehnut, no len vedla mna idu v strednom pruhu rychlejsie auta, a tak musim cakat do aleluja, kym sa objavi nejake miesto, kam by som sa pichol.. a zas na to, aby som si to jebal v lavom pruhu sa necitim, resp. moja penazenka..
ale na druhej strtane sa na ten stredny pruh da pozerat aj inak, hlavne, ak tie auta v strednom idu pomalsie nez auta v pravom.. ak si myslel tento pripad, tak suhlasim.. inak si myslim, ze je kazdeho osobna vec, v ktorom jazdi, len sa tomu treba aj prisposobit.. niekedy ale tiez nechapem, naco niekto paliaci si to viac ako ostatne auta, ktore idu v pravom pruhu, sa vzdy po predbehnuti jedneho zaradi pred predbehnute, a hned potom zacne predbiehat druhe, a zas pred to sa zaradi atd.. neviem ci sa niekto citi ako v nfs alebo co, ked moze ostat v strednom alebo lavom pruhu a mat klud.. alebo je nejak ortodoxne uz zamerany a nauceny, ze proste jazdi sa v pravom pruhu..

](*,) ](*,)
Kvolim takym ako si ty je pravy vzdy prazdnejsi ako stredny alebo lavy a prave preto som ja "pirat" ked vas v nom obieham. Teraz ma zastrelte.
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

Pežot

Pondelok, 2. Júla 2012, 12:42

majro napísal:
preco ? ja chodim vzdy v strednom.. pravy je rozjebany na niektorych miestach, ale to ako argument brat entreba :D ide skor o to, ze v pravom chodia auta zvycajne okolo 100kmh, a ja chodim viac, cize preradovat sa stale pri predbiehani kazdeho toho auta ? naco.. alebo dobieham pomalsich v pravom pruhu, a chcem ich predbehnut, no len vedla mna idu v strednom pruhu rychlejsie auta, a tak musim cakat do aleluja, kym sa objavi nejake miesto, kam by som sa pichol.. a zas na to, aby som si to jebal v lavom pruhu sa necitim, resp. moja penazenka..
ale na druhej strtane sa na ten stredny pruh da pozerat aj inak, hlavne, ak tie auta v strednom idu pomalsie nez auta v pravom.. ak si myslel tento pripad, tak suhlasim.. inak si myslim, ze je kazdeho osobna vec, v ktorom jazdi, len sa tomu treba aj prisposobit.. niekedy ale tiez nechapem, naco niekto paliaci si to viac ako ostatne auta, ktore idu v pravom pruhu, sa vzdy po predbehnuti jedneho zaradi pred predbehnute, a hned potom zacne predbiehat druhe, a zas pred to sa zaradi atd.. neviem ci sa niekto citi ako v nfs alebo co, ked moze ostat v strednom alebo lavom pruhu a mat klud.. alebo je nejak ortodoxne uz zamerany a nauceny, ze proste jazdi sa v pravom pruhu..

:shock: :shock:

Tak ako takúto definíciu som ešte nepočul ... ale ani som sa s Tebou popisovaným problémom na danej ceste nestretol a je jedno s čím idem, či 48kW Corsou, 90kW Volvom alebo 245kW sedmou ... vždy sa dalo pekne zaradiť, prípadne v ľavom pruhu ešte predbiehať stredojazdcov ...

Vieš, hlavne v noci je to super, keď idem podľa predpisov vpravo a nejaký jebo ide v strednom a praží mi do ksichtu cez späťáky, vzhľadom na nastavenie svetiel, ktoré vpravo svietia podstatne vyššie.

Wanted
Auto: 5 metrova pi*ovina
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 2. Júla 2012, 21:22

Pozdravujem majitela Volva S80, s NZ znackou ktory si to vcera isiel o 22:00 zo SA a az po odbocku pri Palarikove ukazoval aky je talentovany vodic... v obci 40 km/h ked som ho dobehol, plna palba asi na 100 km/h presiel tabulu a 70 km/h nasledne zase podlaha do cca 120 km/h a po chvili som bol opat za nim... toto predvadzal na useku asi 20 tich km... uprimne ho lutujem, to sa neda naucit - to niekto ma talent byt ko**t... a ceresnicka na torte... blinker vyhodeny uz asi 500 m pred odbockou...
E60 https://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/lci-edition-t121863.html
E32 DC58865
ex: E30 M20B20
Yo´ mama is so fat, when she walked by the TV, I missed 3 episodes!...

auto111
Kraj: Trnavský

Pondelok, 2. Júla 2012, 21:30

Ale vsak ti musel ukazat ze nejake BMW a to dokonca E30 ho nema co obehovat. :shock:

4dams
Auto: e34 TDS/A & e34 538i
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 2. Júla 2012, 21:33

Sfetovaný.... by si sa divil koľko takých jazdí. Nelietajú po ceste ako napitý, ale nejak podobne ako opisuješ. To vôbec nepochopíš čo mu behá sfetovanou hlavou. Viem o jednom čo začal doslova tlačiť pred sebou pomalšie auto.

voMacK
Auto: G31 540i

Pondelok, 2. Júla 2012, 21:42

SmartBastard napísal:
](*,) ](*,)
Kvolim takym ako si ty je pravy vzdy prazdnejsi ako stredny alebo lavy a prave preto som ja "pirat" ked vas v nom obieham. Teraz ma zastrelte.

:thumbup: :thumbup:
ked niekto nevie, ako sa ma radit na dialnici tak nech bud vrati vodicak, alebo si zopakuje autoskolu...ved to je predsa zakladna vec...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

blavak1
Auto: zx-10r

Pondelok, 2. Júla 2012, 21:46

Alebo ako mama hovorí: nech idú sa učiť na pole a nech sa obzerajú do spetných zrkadiel lebo budu zdrziavat aj traktor :mrgreen:
Nikdy chyby, vždy len lekcia.

majro
Auto: e36 328i limo LSD

Pondelok, 2. Júla 2012, 22:47

SmartBastard napísal:
](*,) ](*,)

strielat netreba, je to tvoj nazor.. ale precitaj si to este raz, resp. mi napis, co je trnom v tvojom oku, v tom prispevku.. pisal som, ze ak myslite, takych, ktori idu pomalsie v strednom pruhu ako ti v pravom, tak suhlasim.. taki tam nemaju co robit.. ja som to myslel ako priklad, ked ide pravy pruh, 100kmh, a ja idem 120kmh, tak nema zmysel sa trepat pred tie auta, medzi ktorymi je medzera 50m, ale ich svojjou rychlostou stale priebezne predbieham.. ked je prazdna dialnica, tak si zas nemysli, ze idem just v strednom.. ten stredny, vyuzivam vzhladom na moju rychlost.. 100kmh nejdem, a zase az tak moc extra sa neponahlam, aby som behal v lavom pruhu(do ktoreho len obcastne zavitam).. a aby som to uviedol na spravnu mieru, myslim tym rusnejsiu premavku, a nie obcas nejake to auto na ceste.. nechapem inak, co mate taku averziu voci strdnemu pruhu.. su 3, tak ked vas spomaluje auto v strednom, mate lavy.. pisete, stylom, ako keby som pisal, ze vas spomalujem v lavom pruhu, v ktorom nemam co ist pomaly, lebo ma nemozte predbehnut.. ale taki lavopruhovy spomalovaci je zas ina kapitola..

pezot, neplet sem noc, to je nieco ine :wink:

salat, zase neporovnavaj nemecku dialnicu a slovensku.. a by ma zaujimalo, ci ta bezne obiehaju v 300kmh auta na d1.. :thumbup:

zase spetaky mam, cize aj ked sa tlaci auto v strednom, tak kludne uhnem, nemam potrebu zavadzat..

bud ste ma hned na prvy pokus nepochopili, alebo MNA zastrelte.. :roll: myslim, ze na opakovacku autoskoly alebo zadrzania VP, su aj horsi adepti..
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

Bikemann

Pondelok, 2. Júla 2012, 23:03

To radenie na dialnici celkom chapem, ale na dialnici idem stale len v lavom pruhu na tempomate 150, nevidim dovod preco by som sa mal do praveho zaradovat len z dovodu ze by to tak malo byt. Stale vlavo- v pravo , ved to by som ani nemohol ist na tempomate, lebo by m stale niekto brzdil.
Aj tak sa najde v lavom plno brzdicov a to nehovorim ked niekto ide predbiehat 111km/h auto co ide 110km/h :-D

Pežot

Pondelok, 2. Júla 2012, 23:22

BTW. pravý pruh je rozbitý, preto v ňom nejazdím - hlavná hláška pre tých, ktorí jazdia v strednom ... otázka na zamyslenie, ako môžu vedieť, že je rozbitý, keď v ňom nejazdia? :-k

majro
Auto: e36 328i limo LSD

Pondelok, 2. Júla 2012, 23:23

Bikemann napísal:
To radenie na dialnici celkom chapem, ale na dialnici idem stale len v lavom pruhu na tempomate 150, nevidim dovod preco by som sa mal do praveho zaradovat len z dovodu ze by to tak malo byt. Stale vlavo- v pravo , ved to by som ani nemohol ist na tempomate, lebo by m stale niekto brzdil.
Aj tak sa najde v lavom plno brzdicov a to nehovorim ked niekto ide predbiehat 111km/h auto co ide 110km/h :-D

presne tak..

smartbastard: inak, neviem preco, ale neprides mi ako ten, kto jazdi v pravom pruhu.. ak sa mylim, tak pardon.. :-k

BTW. pravý pruh je rozbitý, preto v ňom nejazdím - hlavná hláška pre tých, ktorí jazdia v strednom ... otázka na zamyslenie, ako môžu vedieť, že je rozbitý, keď v ňom nejazdia? :-k

ano, hlavne ked pisem, ze to sa neberie ako argument, a mozno to, ze prave vlastna skusenost ? a co taka absencia krajnice na d1 ? to je vsetko ok ze :D
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 206 neregistrovaných