... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
vreco
Auto: Potuzený Touring
Kraj: Žilinský

Re: Cestný piráti... (Octávie a pod...)

Nedeľa, 1. Júla 2012, 17:23

el_dodis napísal:

zavidiet E36 :D ok, v poriadku...v roku 1995 by ti ju urcite zavideli, ano, ale v roku 2012?! Ludia, to si ozaj myslite, ze ked mate bmw z roku pana ste sefovci a minimalne majitelia zemegule a prilahleho vesmiru, ktori sa povysenecky mozu pozerat na majitelov fabii, octavii a pod?! budicek a ruku von z gati!

ľudia si závidia iné veci ktoré sú nezmyselnejšie a viacerým stačí len to,že to je BMW tak budíček milý pane. A viem ako niektorým ľudom som tŕňom v oku,že mám BMW
p.s. za tento tvoj príspevok by som ti ho najradšej strčil rovno z gatí do riti.
Obrázok

el_dodis
Auto: ex BMW 525d E39
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 1. Júla 2012, 17:43

Prepac, ze som sa dotkol tvojo ega, to som veru ozaj nechcel...chce to len vacsi nadhlad a realisticke zmyslanie, ale povedzme... sme vselijaki...
Ako si sam napisal, zavidia sa ine statky, nie archaicke bavoraky, a preto sa ani ty nepozeraj povysenecky na ludi co nemaju na ine auto ako na fabiu... V tom spociva ta plytkost vreco, na ktoru som narazal mojim prispevkom..takze si ruku kludne vrat do gati a svoje chutky realizuj vecer v posteli... Ked si uz taky osobny. pekny vecer

vreco
Auto: Potuzený Touring
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 1. Júla 2012, 18:04

ale stále nechápem prečo si myslíš,že sa povyšujem nad ľudí? chcem tak veľa aby proste keď ľudia obiehajú kamión aby sa hneď zaradili a ja som mohol pokračovať vo svojich obligátnych 140 tachometrových? prečo sa mi to stáva v 90 prípadoch len pri majiteloch starých áut VW group? Prečo tí ľudia čo majú autá novšej výroby sa tak nesprávajú a slušne sa zaradia a neprekážajú plynulosti premávky? ja sa nad nikým nepovyšujem keď chce ísť niekto rýchlejšie tak mu nerobím napriek a nestrkám sa mu v 90ke 20m pred auto,to je nadraďovanie a nie to moje sťažovanie a zároveň prosba aby sa ľudia znormalizovali a keď ide rýchlejšie auto tak ho aj pustili a nie naschvál ísť pred mnou v ľavom pruhu 100 a ešte mi poprípade aj brzdiť aby som sa zľakol a nedovolil si ich predbehnúť. A stále si vyťahuješ z mojich viet len to čo ti vyhovuje,keď som myslel,že si ľudia závidia tak si predstav,že u nás si závidia ľudia aj sieťky na oknách v hodnote (slovom !!!) tridsať eúr lebo jedna babka povedala,že to stálo 300e a už to ide.
A zrazu moje auto stálo 10tis a som mafián. O toto mi ide,o slovenskú mentalitu a nie o to,že som kúpil auto za 4tis ktoré stálo 17 rokov dozadu čosi nad milión! keby som chel robiť pána zo seba tak nekupujem kombajn kúpim si coupé 316 a tvárim sa ako poloboh teda ako X mladíkov ktorý si na to balia čičiny.
Tam sa choď spýtať ľudí prečo je táto téma nazvaná Octávie a pod. lebo skôr stretnem degešov na oktávií,fábií a passate ako na BMW.
Obrázok

drumx
Auto: BMW e36 m43
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 1. Júla 2012, 18:11

tie čičiny uz maju tiez svoje naroky :D hlavne tie luxusnejsie :D
Príbeh môjho auta. _____ [size=140][b]

el_dodis
Auto: ex BMW 525d E39
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 1. Júla 2012, 18:26

Ale ved to je v poriadku, hovada za volantom sa najdu spektrom vsetkych znaciek a tie situacie,ktore si opisoval, ano suhlasim... Mna len zarazil dodatok: ..."ked nemaju na ine ako na fabiu..." v tom je ten kamen urazu, okolo ktoreho sa tocili moje komentare... K situaciam na ceste sa je skoda vyjadrovat, jazdim vela a tiez viem co je arogancia za volantom, ale urcite by som to takto, ako vy tu nezovseobecnoval, ale tak z pasie, preco nie, je to forum...
A este k tej zavisti. Ak si z mensej dediny resp. mesta, moze sa stat, ze ti budu aj stary bavorak zavidiet, globalne (aj na SK) je tato "vlastnost" prevazne vysada vidieku, kde ako pises, sused-susedovi si este aj psie hovno na travniku zavidia...Treba vsak viac otvorit oci a ist sa pozriet niekam, kde je ta splocnost vysplejesia.

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 1. Júla 2012, 18:50

Dnes po obchvate pomaly dobieham deda na fobii scout, siel 80 v lavom, v pravom bolo miesto aj pre kamion na obehnutie, tak som sa pomaly priplizil, zaradil do praveho uz som bol naurovni deda a ten zrazu vystrelil dopredu, no tak som sa znova zaradil zan a pokracoval v povodnych 90 co je na obchvate povolenych.

Eldodis, povisenecky sa na nich pozerat, myslim, ze vecsina ludi za to nemoze, jednoducho im asi nikto zhora nenadelil -> niesu schopny si zarobit na normalnejsie priblizovadlo (hoc za tu cenu je tolko lepsich)/su to ovce ktore pocuvaju zarucene reklamy a nasledne si zadovazia simply clever.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 1. Júla 2012, 22:12

jararak: zle to chápeš. Každý si nekupuje bývalé prémiovky za cenu dnešných nových áut. Jednoducho, pre niekoho je lepšie sedieť vo Fabke čo smrdí novotou, aj keď možno nemá dofukované sedačky, senzory vpredu vzadu, chladničku, BT, pštrosa...
Pre niekoho je pocit z nového auta s dvojciferným počtom koní stále nad všetky štvrť storočie staré full vybavené bavoráky, medvede alebo audiny... to nezmeníš

hej VW Group je svojim spôsobom diagnóza, ale ťažko to škatuľkovať. Jak tu už niekto písal, kkta stretneš v hocičom.
A snáď nikto nečakáte od 60 ročného strýca aby si za šrotovné alebo celoživotné úspory kúpil niečo iné ako Škodu. Podporovať domácu produkciu mu bolo predsa prirodzené už za socíku, tak prečo to meniť ? :mrgreen:
Agelias© by migo
///MARKETING

jararak

Nedeľa, 1. Júla 2012, 23:10

mam doma aj uz teraz 2 rocne sandero, 7 rocnu sopel astra, 11 rocnu e39, vsetky auta v jeden rok kupene za cenu 7000euro a vsetky 3 lepsie ako fabia, o to mi ide.

kto je sikovny, kupi si mozno troska ojazdene auto a za ten cenovy rozdiel si za 2-3 roky zarobi zase na novsie auto, ale co si kupis oktu? a bud ti ju niekto ujebe alebo v lepsom pripade ti ju sused obijde klincom lebo tvoja farba ventilkov na kolesach je lepsia nez jeho. ja uz radsej ani neumyvam auto, lebo umyte vyzera povedzme si dost napadne a v tomto kokotistane kde ti zavidia aj rakovinu lebo oni ju nemaju to nemusi dopadnut dobre
bmwcoding.sk
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off

majro
Auto: e36 328i limo LSD

Nedeľa, 1. Júla 2012, 23:19

voMacK napísal:
mna permanentne nasiera, ked niekto ide na D1 bezdovodne v strednom pruhu :mrgreen:

preco ? ja chodim vzdy v strednom.. pravy je rozjebany na niektorych miestach, ale to ako argument brat entreba :D ide skor o to, ze v pravom chodia auta zvycajne okolo 100kmh, a ja chodim viac, cize preradovat sa stale pri predbiehani kazdeho toho auta ? naco.. alebo dobieham pomalsich v pravom pruhu, a chcem ich predbehnut, no len vedla mna idu v strednom pruhu rychlejsie auta, a tak musim cakat do aleluja, kym sa objavi nejake miesto, kam by som sa pichol.. a zas na to, aby som si to jebal v lavom pruhu sa necitim, resp. moja penazenka..
ale na druhej strtane sa na ten stredny pruh da pozerat aj inak, hlavne, ak tie auta v strednom idu pomalsie nez auta v pravom.. ak si myslel tento pripad, tak suhlasim.. inak si myslim, ze je kazdeho osobna vec, v ktorom jazdi, len sa tomu treba aj prisposobit.. niekedy ale tiez nechapem, naco niekto paliaci si to viac ako ostatne auta, ktore idu v pravom pruhu, sa vzdy po predbehnuti jedneho zaradi pred predbehnute, a hned potom zacne predbiehat druhe, a zas pred to sa zaradi atd.. neviem ci sa niekto citi ako v nfs alebo co, ked moze ostat v strednom alebo lavom pruhu a mat klud.. alebo je nejak ortodoxne uz zamerany a nauceny, ze proste jazdi sa v pravom pruhu..
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

majro
Auto: e36 328i limo LSD

Nedeľa, 1. Júla 2012, 23:21

jararak napísal:
mam doma aj uz teraz 2 rocne sandero, 7 rocnu sopel astra, 11 rocnu e39, vsetky auta v jeden rok kupene za cenu 7000euro a vsetky 3 lepsie ako fabia, o to mi ide.

kto je sikovny, kupi si mozno troska ojazdene auto a za ten cenovy rozdiel si za 2-3 roky zarobi zase na novsie auto, ale co si kupis oktu? a bud ti ju niekto ujebe alebo v lepsom pripade ti ju sused obijde klincom lebo tvoja farba ventilkov na kolesach je lepsia nez jeho. ja uz radsej ani neumyvam auto, lebo umyte vyzera povedzme si dost napadne a v tomto kokotistane kde ti zavidia aj rakovinu lebo oni ju nemaju to nemusi dopadnut dobre

suhlas :thumbup: a ta posledna veta nema chybu :mrgreen:
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 1. Júla 2012, 23:23

Jararak: pokiaľ sa bavíme o Fabii II. tak tu pomstu z Rumunska vynechaj...a v čom sú vlastne tie autá lepšie ? e39 neber do úvahy..zaujímalo by ma to všeobecné merítko... výkonom ? lepšie nápravy, brzdy ? aj tak je to v konečnom dôsledku jedno, keď to šoféruje nejaký vták čo ta nepustí do pruhu alebo robí inak na just

ja chápem čo sa snažíš povedať...niekto to proste aj tak neurobí a je pre neho lepšia novota ale holota
Agelias© by migo
///MARKETING

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Pondelok, 2. Júla 2012, 02:45

o stredopruharoch tu racej temu nerozoberajte..
ad1 niesu to cestny pirati a uz vobec nie len na octavkach a pod.,
ad2 o tom by bola vhodna samostatna tema
ad3 vytlacal by som ich z cesty a bral vodicaky :mrgreen:

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Pondelok, 2. Júla 2012, 08:04

M3 lover napísal:
Jararak: pokiaľ sa bavíme o Fabii II. tak tu pomstu z Rumunska vynechaj...a v čom sú vlastne tie autá lepšie ? e39 neber do úvahy..zaujímalo by ma to všeobecné merítko... výkonom ? lepšie nápravy, brzdy ? aj tak je to v konečnom dôsledku jedno, keď to šoféruje nejaký vták čo ta nepustí do pruhu alebo robí inak na just

ja chápem čo sa snažíš povedať...niekto to proste aj tak neurobí a je pre neho lepšia novota ale holota

K tomu len jedno:
Skus zabrzdit zo 130kmh na Fabii a na E36 (staci aj 320i), som zvedavy aku budes mat brzdnu drahu. Ludia si totiz neuvedomuju, co pod zadkom maju. Ked som siel s otcom na Insgnii 130 po dialnici, tak nas obehoval na Felicii mlady chalanisko lebo si chcel dokazat ako mu to ide. Problem je vsak ten, ze ak vznikne krizova situacia, tak neviem ako by to dopadlo.

A ano, debilov stretnes v kazdom aute, ale VW group asi najviac. Boli totiz stale najpredavanejsie ako nove (ci do firiem, pre SZCO, podnikatelov, ludi co za komuny boli na znacku zvyknuti) a preto su v hojnom pocte aj v bazaroch a kupuju si ich mladi, pretoze taka "Octavia, to je skoro 100 koni za 5,3 litra p*co.
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

jararak

Pondelok, 2. Júla 2012, 08:34

m3 lover, neboj sa, vo fabiach som sedel viac nez dost (gen 1, vsetky benzinove verzie), mesiac sme mali gen2 1,2 avsak bola vymene spet za tu 1,4 ktoru mal otec predtym, okrem toho ze auto je tahsie ako 1gen, motor je slabsi ako ten v 1,4, zere hodne viac a pohodlie, akoze ked si sadnem na porcelan tak sa mi sedi pohodlnejsie

co sa tyka priameho porovnania astra je ina liga, to je skor v porovnani s oktaviou velkostou auta a ked vezmes ze novy clasic stoji 10t tak je to vcelku zaujimave, taktiez to auto uz ma seriovo esp co fabia nema a okta tusim musi mat, lebo je nestabilna pri zatazeni kufra (par recenzii co som cital, oktu som nikdy nesoferoval a dufam ze ani nebudem). sandero je vecsie ako F1, F2 som sedel iba v kombi takze je to zmiesane ale celkovo pouzite plasty a mechanizmi mi pridu kvalitnejsie spracovane ako tie vo fobii. sandero lepsie tlmi tie polne cesty ktorym u nas na vychode nadavaju cesty 2. triedy.

pred 2 rokmi sa sandero kupovalo ako uplne novy kus z tempus kosice, astra sa kupilo ako 5 rocne auto z nemecka so 78tkm a bol som prvy ktory vybral zadnu rezervu (napriklad), e39 bola kupena ako 9 rocna s 228tkm po 2. majitelovi z ke, predtym ako 5rocna z nemecka pri cca 130tkm.
Naposledy upravil/-a jararak v Streda, 31. Júla 2013, 18:27, upravené celkom 1 krát.
bmwcoding.sk

Pežot

Pondelok, 2. Júla 2012, 09:01

SurrendeR napísal:
o stredopruharoch tu racej temu nerozoberajte..
ad1 niesu to cestny pirati a uz vobec nie len na octavkach a pod.,
ad2 o tom by bola vhodna samostatna tema
ad3 vytlacal by som ich z cesty a bral vodicaky :mrgreen:

+1 :thumbup:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 224 neregistrovaných