... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
el_dodis napísal:
zavidiet E36ok, v poriadku...v roku 1995 by ti ju urcite zavideli, ano, ale v roku 2012?! Ludia, to si ozaj myslite, ze ked mate bmw z roku pana ste sefovci a minimalne majitelia zemegule a prilahleho vesmiru, ktori sa povysenecky mozu pozerat na majitelov fabii, octavii a pod?! budicek a ruku von z gati!
voMacK napísal:mna permanentne nasiera, ked niekto ide na D1 bezdovodne v strednom pruhu
jararak napísal:mam doma aj uz teraz 2 rocne sandero, 7 rocnu sopel astra, 11 rocnu e39, vsetky auta v jeden rok kupene za cenu 7000euro a vsetky 3 lepsie ako fabia, o to mi ide.
kto je sikovny, kupi si mozno troska ojazdene auto a za ten cenovy rozdiel si za 2-3 roky zarobi zase na novsie auto, ale co si kupis oktu? a bud ti ju niekto ujebe alebo v lepsom pripade ti ju sused obijde klincom lebo tvoja farba ventilkov na kolesach je lepsia nez jeho. ja uz radsej ani neumyvam auto, lebo umyte vyzera povedzme si dost napadne a v tomto kokotistane kde ti zavidia aj rakovinu lebo oni ju nemaju to nemusi dopadnut dobre
M3 lover napísal:Jararak: pokiaľ sa bavíme o Fabii II. tak tu pomstu z Rumunska vynechaj...a v čom sú vlastne tie autá lepšie ? e39 neber do úvahy..zaujímalo by ma to všeobecné merítko... výkonom ? lepšie nápravy, brzdy ? aj tak je to v konečnom dôsledku jedno, keď to šoféruje nejaký vták čo ta nepustí do pruhu alebo robí inak na just
ja chápem čo sa snažíš povedať...niekto to proste aj tak neurobí a je pre neho lepšia novota ale holota
SurrendeR napísal:o stredopruharoch tu racej temu nerozoberajte..
ad1 niesu to cestny pirati a uz vobec nie len na octavkach a pod.,
ad2 o tom by bola vhodna samostatna tema
ad3 vytlacal by som ich z cesty a bral vodicaky