... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Pežot

Re: Cestný piráti... (Octávie a pod...)

Pondelok, 2. Júla 2012, 23:31

majro práve preto je tam znížená rýchlosť ...

A tak zasa mne je to jedno :) jazdite si ako chcete, pokiaľ uvidíte v späťákoch moje diaľkové, zmiznite do pravého ;)

Užívateľov profilový obrázok
majro
Auto: e36 328i limo LSD
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 2. Júla 2012, 23:37

to som nevedel, ze kvoli tomu a sirke pruhov je to tak obmedzene.. [-o<

inak pezot, podla vsetkeho, by si mal byt ty, ten kto vyboci... z praveho do stredneho, lebo ja by som mal byt stale v pravo.. cize.. :thumbup:

ale tak chapeme sa :twisted:
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

Džaro
Auto: Dračia cicina
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 2. Júla 2012, 23:39

Pežot napísal:
majro práve preto je tam znížená rýchlosť ...

A tak zasa mne je to jedno :) jazdite si ako chcete, pokiaľ uvidíte v späťákoch moje diaľkové, zmiznite do pravého ;)

Zapni Turbo Boost ako v Knight rider.

Pežot

Pondelok, 2. Júla 2012, 23:43

majro správne, mal by si tam byť, ale keďže si písal, že jazdíš v strednom, tak by si mal uhnúť do pravého ;)

majro

Pondelok, 2. Júla 2012, 23:47

Pežot napísal:
majro správne, mal by si tam byť, ale keďže si písal, že jazdíš v strednom, tak by si mal uhnúť do pravého ;)

ano, ale v strednom by som jazdil asi z nejakeho dovodu... cize v pravom by boli auta, a tak by ti ostavalo ist lavym :wink:
dost spamu uz :twisted:
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

Pežot

Pondelok, 2. Júla 2012, 23:49

Moc mudruješ, jazdi vpravo, vôbec to nieje katastrofa, alebo máš problém s autom :lol:

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Utorok, 3. Júla 2012, 01:12

jasne ze zaradovat sa do praveho , ked tam nieje bezpecna medzera na zaradenie nema zmysel..
tu bola ale rec o takych, ze napr pol kilometra medzera a 10 aut zasebou sa jebu v strede aj ked v pravo nikto neni.. ](*,)

majro

Utorok, 3. Júla 2012, 06:11

SurrendeR napísal:
jasne ze zaradovat sa do praveho , ked tam nieje bezpecna medzera na zaradenie nema zmysel..
tu bola ale rec o takych, ze napr pol kilometra medzera a 10 aut zasebou sa jebu v strede aj ked v pravo nikto neni.. ](*,)

tu taka rec nebola, resp. som nenapisal konkretnu situaciu, a to bol mozno kamen urazu.. myslel som rusnejsiu premavku, a nie pomerne prazdnu dialnicu..
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

voMacK
Auto: G31 540i

Utorok, 3. Júla 2012, 07:58

majro napísal:
tu taka rec nebola, resp. som nenapisal konkretnu situaciu, a to bol mozno kamen urazu.. myslel som rusnejsiu premavku, a nie pomerne prazdnu dialnicu..

napisal si [citujem tvoj prispevok z pred dvoch stran]:

....ja chodim vzdy v strednom...

cize o tom je rec...samozrejme, ze ked je pravy pruh "obsadeny" je normalne jazdit v strednom..ved od toho tam tie pruhy su..aby premavka bola plynulejsia a nemuseli ist vsetci v jednom pruhu..ale jazdit permanentne v strede a hlavne BEZDOVODNE je chujuvina....
a ak ti pravy pruh pride rozbity, asi mas fakt nieco s autom..ja chodim skoro furt vpravo [s vynimokou ked predbieham] a nemam problem...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Adam_BA
Auto: E39 530d Touring

Utorok, 3. Júla 2012, 08:43

Vomack tak asi moc predbiehas...popripade si skus prejst cely usek BA-TT v pravom...tym, ze nie je ziadny odstavny pruh tak prava strana praveho pruhu je miestami dost derava uz teraz...a nejde o to, ze by som to citil na aute, ide o to, ze to je aj beznym okom viditelne ked ides podla predpisov...

Tym, ze tato takzvana dialnica nema odstavny pruh je vlastne pravy pruh postaveny na nespevnenom podklade...vibracie, ktore sposobuju prechadzajuce auta hybu tymto podkladom a cesta sa pomaly ale isto rozpadava....a miestami uz to dost vidiet - citit
Naposledy upravil/-a Adam_BA v Utorok, 3. Júla 2012, 08:49, upravené celkom 1 krát.
EX-BMW E36 323i coupe avusblau

BMW E39 530d Touring - Anthracite metallic

vreco
Auto: Potuzený Touring
Kraj: Žilinský

Utorok, 3. Júla 2012, 08:47

chodím MT-BA každý týždeň ale na niektorých úsekoch ma do pravého pruhu nedostanete. Veď to sú 20cm koľaje a niekde sa rozpadáva aj krajnica !
Obrázok

bruno75

Utorok, 3. Júla 2012, 08:58

sice je to tu uz dost OT, ale pripojim sa este ja:
jazdim v strednom a to z tychto dovodov:
1) pravy je skutocne viac rozbity a su tam od kamionov vyjazdene kolaje, kto to popiera, bud uz zabudol ako vyzera nerozbita cesta alebo ma podvozok nastaveny sustavne na Comfort+ :mrgreen:
2) vzhladom na hustotu premavky (a obvyklu rychlost mojej jazdy 120-130) v case ked ja prechadzam cez dialnicny trojpruh BA-TT, povazujem za zbytocne sa zaradovat do praveho - takmer nidy sa mi nestane, ze by som pred sebou nevidel v pravom pruhu ine auto, ktore by som v priebehu par sekund nedobehol a nepredbehol. Ak by som sa mal strcit do kazdej medzery v pravom pruhu, do ktorej sa zmesti moje auto, nerobil by som nic ine len lietal z praveho do stredneho a naopak.....
3) toto hlavne: povazujem to za bezpecnejsie vzhladom na stav a konstrukciu tejto casti nasej "superdialnice" - tych niekolko smrtelnych nehod, kedy niekto neubrdil a narazil do neoznaceneho / zle oznaceneho auta stojaceho v pravom pruhu tuto tezu len potvrdzuje...

suma summarum - jazdim v strede, do laveho idem len ked predbieham a snazim sa rychlo vratit spat do stredneho a do praveho idem iba vtedy, ked predo mnou nie je v pravom siroko daleko nikoho - t.j. prazdna dialnica (na trase BA-TT jav skoro nevidany)
myslim, ze takouto jazdou nikoho neobmedzujem a neohrozujem a lavy pruh prenechavam na predbiehanie

na okraj: sam som si vyskusal (uspesne) obhajit tento styl jazdy pred bengami - chceli ma buzerovat, ze som isiel bezdovodne v lavom pruhu (co vraj bude za 60€), ja som im vysvetlil, ze v stednom som videl auto, ktore podla mna bolo vzdialene menej nez 70m a rozostup medzi autami bol pri moje rychlosti menej ako 2s (aspon ja som to tak subjektivne vyhodnotil) a kedze som nechcel porusit ine ustanovenie, rozohodol som sa pokracovat v jazde v lavom pruhu; na toto mi nemal co povedat (nemal videozaznam), tak pokrcil plecami a venoval satomu, ze som na dialnici prekrocil rychlost o 12 km/h.... tak som sa ho opytal, ci odpocital certifikovanu odchylku radaru +/- 3 km/h a mal aj po prekrocenej rychlosti.... :mrgreen:
dufam, ze mi zacnete pisat, ze tem pirat ciest som ja.... :mrgreen:

Pežot

Utorok, 3. Júla 2012, 09:12

bruno ty cestný pirát!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

BTW. ja tiež jazdím v strednom (ale len na miestach, kde je pravý obmedzený na 80, alebo je tam nejaký troll na volgasfucken group) :lol: :lol:

Ale viete čo je super? :D autá z groupu, ktoré od výroby majú svetlá nastavené na piču ... to sa krásne jazdí, hlavne v noci :mrgreen:

Bikemann

Utorok, 3. Júla 2012, 10:37

Adam_BA napísal:
Vomack tak asi moc predbiehas...popripade si skus prejst cely usek BA-TT v pravom...tym, ze nie je ziadny odstavny pruh tak prava strana praveho pruhu je miestami dost derava uz teraz...a nejde o to, ze by som to citil na aute, ide o to, ze to je aj beznym okom viditelne ked ides podla predpisov...

Tym, ze tato takzvana dialnica nema odstavny pruh je vlastne pravy pruh postaveny na nespevnenom podklade...vibracie, ktore sposobuju prechadzajuce auta hybu tymto podkladom a cesta sa pomaly ale isto rozpadava....a miestami uz to dost vidiet - citit

Presne tak, preto to tam teraz je rozkopane a asfaltuju to

majro

Utorok, 3. Júla 2012, 11:55

vomack, napisal som to, ale ma to aj pokracovanie, a nie len vytrhnutie z kontextu(hlavne tie bodky co si dal pred a aj za to ze) ](*,) .. a udal som aj dovod preco, takze tu uz laskavo prestan vyryvat, a chytat za slovicka.. dakujem
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 267 neregistrovaných