... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Pežot napísal:majro práve preto je tam znížená rýchlosť ...
A tak zasa mne je to jedno :) jazdite si ako chcete, pokiaľ uvidíte v späťákoch moje diaľkové, zmiznite do pravého
Pežot napísal:majro správne, mal by si tam byť, ale keďže si písal, že jazdíš v strednom, tak by si mal uhnúť do pravého
SurrendeR napísal:jasne ze zaradovat sa do praveho , ked tam nieje bezpecna medzera na zaradenie nema zmysel..
tu bola ale rec o takych, ze napr pol kilometra medzera a 10 aut zasebou sa jebu v strede aj ked v pravo nikto neni..
majro napísal:tu taka rec nebola, resp. som nenapisal konkretnu situaciu, a to bol mozno kamen urazu.. myslel som rusnejsiu premavku, a nie pomerne prazdnu dialnicu..
....ja chodim vzdy v strednom...
Adam_BA napísal:Vomack tak asi moc predbiehas...popripade si skus prejst cely usek BA-TT v pravom...tym, ze nie je ziadny odstavny pruh tak prava strana praveho pruhu je miestami dost derava uz teraz...a nejde o to, ze by som to citil na aute, ide o to, ze to je aj beznym okom viditelne ked ides podla predpisov...
Tym, ze tato takzvana dialnica nema odstavny pruh je vlastne pravy pruh postaveny na nespevnenom podklade...vibracie, ktore sposobuju prechadzajuce auta hybu tymto podkladom a cesta sa pomaly ale isto rozpadava....a miestami uz to dost vidiet - citit