... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
SmartBastard napísal:To co tu niektori opisuju, ze v pravom jazdia vsetci <100km/h, a ze kazdych 50metrov tam je dalsie auto, proste nezodpoveda realite. Keby to tak bolo tak by nehovorili statisky, ze najmenej vyuzivany pruh je pravy (mimochodom iba 6% aut jazdi vpravom pruhu). Takisto cela teoria, ze ked sa clovek zaradi do prava a ide tam dalej svojou rychlostou, povedzme 130km/h a pred nim ide auto 100km/h a preto musi hned brzdit, je tiez cela nespravna. Vsak ak idem 130km/h a za mnou ide auto tiez 130km/h tak sa mozem v pohode znova naspat zaradit do stredneho, predbehnut pomale auto a dat sa naspat do prava. A ak to auto za mnou ide rychlejsie tak je tvoja povinnost mu uhnut tak ci tak.
Takisto ak niekto ide 150km/h a teda rychlejsie ako je povelene, neznamena, ze by mal ist stale v lavom pruhu. Iba tolko napisem a potom sa odmlcim lebo ma tu zase vsetci ukamenuju - ja chodim po dialnici obcas aj 280km/h a aj tak niesom stale v lavom pruhu. Proste nemam pocit, ze je to tolko vela roboty pozriet sa do zrkadla, vyhodit blinker a trocha pohnut volantom.
PS: Velmi velmi zriedkavo sa niekoho tlacim a urcite by som nikdy nikoho nevytlacal z nejakeho pruhu, ked vidim, ze nema kam uhnut. Ja som reagoval na vyjadrenia typu "vzdy jazdim v strede" a tomu podobne. Vacsinou, ked vidim nejakeho zufalca (ktory viac ako 20sekund napriek volnemu miestu neuhne), tak naschval ho velmi pomaly dobehnem z prava a pozriem sa na nho ci je normalny...
Jannci napísal:dobre citanie k poobednej kavicke.
k temam, co tu preberate sa radsi ani nebudem vyjadrovat
palzo napísal:
JANNCI a.k.a Cestny Pirat cislo 1 ?