... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
auto111 napísal:Cize to mam chapat tak ze ty si jazdil pokojne a bezdovodne v lavom pruhu (a ano viem ze v obci) ?
auto111 napísal:Cize to mam chapat tak ze ty si jazdil pokojne a bezdovodne v lavom pruhu (a ano viem ze v obci) ?
ViktorDDD napísal:
v obci si pre jazdu môžeš vybrať hociktorý jazdný pruh, a kým sa nejedná o auto s s právom prednostnej jazdy tak ti nikto nič nemôže že ideš v ľavom 55, keď má niekto naponáhľo tak sa mal zobudiť o 5minút skôr
TomNR napísal:
zopakujeme si vyhlasku? ak sa niekto priblizi rychlo zozadu a vsetky pruhy su obasdene, ten v lavom pruhu (s vynimkou odbocovania) je povinny ho pustit... takze ziadne vychovne chujoviny... samozrejme, bavime sa o obci
ViktorDDD napísal:
keď má niekto naponáhľo a pravý je voľný tak ho pustím, reagoval som nato že "jazdil pokojne a bezdovodne v lavom pruhu", t.z. že keď sa niekto nejebe 90tkou cez mesto tak nemá čo robiť v ľavom pruhu lebo ten je len pre vyvolených či čo?
a uprimne, keď budem o 500m odbočovať doľava tak mám v piči toho kto sa tlačí a 60 v meste mu nestačí, ostávam v ľavomkeď sa ti to nepáči tak vytrúb ma keď ma stretneš