... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
JozefSvob napísal:Do Tucepi idem o par dni, ako to tam vyzera ?A kam presne idete? Ja som uz 6dni v HR - Tucepi, 2Km za Makarskou..
big_lebowski napísal:páni ja idems akamrátom a frajerkami na budapešť ,okolo balatonu apotom sa napájam na diaľnicu a šúpeme až do cirkvenice či selce presne... aké su tam poplatky u maďarov a chorvátske mýta ?
Le Gend napísal:Do Tucepi idem o par dni, ako to tam vyzera ?
A internetujes cez mobil, alebo je tam nejake wifi ?
voMacK napísal:sry, necital som celu diskusiu uz je tu toho vela
ale otazka na ludi zo zapadneho slovenska - KAdial chodite do chorvatska?
Ja to robim - Rakusko [na vieden a potom Graz], kusok cez slovinsko [Maribor - Ptuj] a potom po chorvatskej dialnici podla toho kam idem [vacsinou ostrov Krk cize sever chorvatska]
cez madarsko mi to pride zbytocna obchadzka a hlavne rakusaci maju dobre dialnice...
voMacK napísal:sry, necital som celu diskusiu uz je tu toho vela
ale otazka na ludi zo zapadneho slovenska - KAdial chodite do chorvatska?
Ja to robim - Rakusko [na vieden a potom Graz], kusok cez slovinsko [Maribor - Ptuj] a potom po chorvatskej dialnici podla toho kam idem [vacsinou ostrov Krk cize sever chorvatska]
cez madarsko mi to pride zbytocna obchadzka a hlavne rakusaci maju dobre dialnice...
M3 lover napísal:
Maďarská známka 10 dnová stojí niečo cez 2500 forintov, teda nejak do 10€... v chorvatsku to maš okolo 50 kuna teda tiež nejak do 7-8€ iba tam...naspat zase... presne si nemapatam tie čisla ale takto nejak