... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Milosss napísal:...
A maiki, neverím že po celom dni fungovania a celej noci šoférovania budeš mať rovnaký reakčný čas a nebudeš vôbec ospalý. Nehovorím že sa niečo nedá, ale načo zachádzať do krajností. Čo myslíš prečo majú nákladné vozidlá nariadenie 561 o dobe vedenia vozidla? Je to práve preto, aby vodiči nefungovali 24 hodín v strehu, pretože sa enormne zvyšuje riziko hocijakej chyby aj u vodičov s odjazdenými stovkami tisíc km, nie to toľko čo máš najazdené ty. Nechcem ťa podceňovať ale pochybujem že máš za sebou stovky tisíc, ak máš, tak sa ti ospravedlňujem, no nič to nemení na fakte, že po toľkej dobe na nohách budeš mať reakčný čas chabý a riziko vyvedenia aj malej chyby bude veľká.
...
Dragon2311 napísal:caute chcem sa spytat ze co tankujete v chorvatsku, na akej pumpe a aky diesel. idem na dovolenku a viem ze oni maju take nafty ze im tam setko dymi jak liazka tak ci nemate nejake skusenosti dikes
http://auto.sme.sk/c/5884624/autom-do-chorvatska-testovali-sme-najlepsie-cesty.html
shark2 napísal:
cau, tankuj Eurodiesel a nebude ti nic dymit. vlastna skusenost s normalnym dieslom e90 aj e92 aj e60 aj e53 dymila. pokial natankujes eurodiesel aj na I![]()
![]()
NA tak ok ale ked tak zober na OMV eurodiesel a ziaden problem, bol som pred 3tyzdnami naposledy dole a ok, inak chodievame cez A,Slo. xodil som aj cez H ale ta cesta uz ma prestala "bavit" vzhladom na pocet kamionov a kvalitu cesty, takze radsej dialnice v kuse. naplatna postaja Pirovac - Zilina, s tankovanim a wc a cez den (sobota 9.6.) 8h cez Slo,A.
Dragon2311 napísal:A co ta nafta ? je to teda jedno ?
maiki napísal:teplota mora 25 stupnov![]()
13 hours left