... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
reklamne predmety bmwklub.sk

RudyJames
Auto: Subaru WRX STi
Kraj: Bratislavský

Re: cesta do chorvatska

Piatok, 24. Augusta 2012, 13:10

tiez som tu, este nizsie v Podgore.. cesta v pohode, 6.5 hodiny aj so zastavkou.. rakusko-slovinsko-chorvatsko.. akurat v rakusku prsalo, siel som vo stvrtok pred 6 a dosiel po 12. najlepsia bola zena v cerveje Octavii kombi, ceska, co sla v AT do laveho pruhu 2m sirokeho s betonovym murikom po stranach a nevedela sa zmestit, ja hned za nou aj s kolonou aut..
Subaru WRX STi

BMW328i
Auto: 530d E39
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 24. Augusta 2012, 22:53

pred dvoma tyzdnami som isiel v sobotu do umagu a uz nikdy viac nejdem v sobotu..:) to co sa dialo na cestach a potom na hraniciach som este nezazil...nebyt domaceho slovinca, ktoreho sme odchytili pred hranicami a isiel zrovna za rodinou do umagu a previedol nas po vseliakych moznych cestach necestach aby sme sa vyhli kolonam tak tam stojime tak 5 hodin ako nam povedal a kolona mala asi 20 km...:)) ale zvladli sme to...naspat som isiel piatok skoro rano a prazdne cesty aj hranice za 6 hodin doma...:) a inak wifi tiez zadarmo na namesti pred kostolom... :thumbup: :thumbup: :thumbup:
E39 530d sedan
E30 318i coupe...ex

Užívateľov profilový obrázok
M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 26. Augusta 2012, 11:04

a č si čakal ? v piatok a obzvlášť sobotu je to na cestách to najhoršie čo môže byť....kto sa vyberie vtedy, musí počítať s najhorším
Agelias© by migo
///MARKETING

shark2
Auto: Bmw Fko
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 26. Augusta 2012, 13:57

tiez som v HR Murter, siel som 14-ho(utorok) podvecer cez rakusko-slovinsko, cesta v pohode ziadne zdrzania, vikendy su na prd strieda sa vacsina turnusov.. No a pred pol hodkou zmena pocasia zamracilo, zdvihol sa vietor opacny ako predtym, nema to dlho trvat tvrdili domaci den dva
E92 330xdA ex
E90 320xdA LCI ex

Xader

Pondelok, 27. Augusta 2012, 15:24

Ja som sobotnu cestu absolvoval v pohodicke... BA - HU Letenye - Split a Omis...zapchy len v Zagrebe trochu, inak nic ale v druhom smere peklo v sobotu, preto som sa rozhodol ist omov uz v piatok rano okolo 8h a dufam sa vyhnem zapcham...teda tym extremnym niekolkokilometrovym... :shock:
Pocasie fajn, v noci a dnes doobeda fukalo, ale uz je zase fajn a cca 30 stupnov 8)
bmw e61 530xd
bmw e60 535d - ex
bmw e46 M3 - ex
bmw e36 M3 - ex
bmw e46 325xi - ex
bmw e46 330xd - ex
bmw e46 330ci - ex
bmw e39 530d - ex

Dragon2311
Autor témy
Auto: E61 535d

Utorok, 4. Septembra 2012, 20:29

Caute chlapy, tak co jako vsetci uz po dovolenke ?
OO(III)(III)OO

durike
Auto: E46 330xiA/d
Kraj: Zahraničie

Piatok, 14. Septembra 2012, 13:31

ja som bol prvy septembrovy tyzden, ostrov pag, dedina mandre, parada! buduci rok idem na to iste miesto bez vahania. apartman hned pri mori, terasa s vyhladom. nocny zivot neriesim na dovolenke chcem klud a presne to tam je, rakiju predaval domaci :) na ostrov sme sli kompou, spat dookola cez most co je asi o 100km viac cize aj viac dialnic, kedze dialnica aj kompa draha tak to vyjde tak narovnako, ak tam niekto pojde odporucam skusit oboje.
co sa tyka cesty tam, po zvazovani alternativ (madarsko - cez budapest sa mi to zda zbytocne - to uz radsej AT, a okresky by som mozno skusil ale nechcelo sa mi to riesit tentokrat) sme sli (z BA) cez rakusko, s tym ze slovinsko sa da obist po okreskach (maju ich sice rozdrbane asi ako my). vlastne na okresky som zbehol uz pred grazom, mal som dost dialnice a v mojom pripade to uz casovo nehralo velku rolu (par minut, aspon sme si pozreli peknu krajinu a objavili krasne miesto Riegersburg). isli sme v piatok, hranica SLO-HR nehybajuca sa kolona, zbehli sme na parelelnu cestu kde sme sa spytali domacich a bez cakania presli inym prechodom :) potom to uz bolo bez problemov, aj zagreb, v opacnom smere ale nie (isli sme 1.9. cize mega ludi sa vracalo domov). cesta spat cez noc, uplne v klidku, aj SLO, ta obchadzka dialnice je easy (a s GPS uz uplne).
riesilo sa tu aj tankovanie, pri zagrebe cestou spat zacala svietit rezerva, natankoval som 20L na pumpe INA (a pre istotu vela VIF-u), ziaden rozdiel v behu motora som nezaznamenal. platba kartou kde sa len da, je to najvyhodnejsie. tiez nechapem co sa tu riesili AT policajti, nikdy som s nimi nemal problem (raz nam prehladavali dodavku vo viedni lebo mali nejaku akciu a kontrolovali kazde auto ale neboli vobec neprijemni, po 30min nas pustili), ani otec co ma po AT najazdene staticice km za 20rokov na roznych autach...
no a teda takto nejak vyzerala cesta tam pre inspiraciu (su tam aj tie okresky v AT a obchadzka hranicneho prechodu SLO-HR, len s obchadzkou dialnic v SLO ukazuje google 8h 9m co je stale menej ako cez HU)
http://goo.gl/maps/2SE3H
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 238 neregistrovaných