... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Re: cesta do chorvatska

Pondelok, 2. Júla 2012, 11:18

futy napísal:
Ja som šiel min rok ZA-Komárom-Székesfehérvár tam na dilnicu z Budapesti až do HR. Keď som šiel s5 tak od SzékesfehérV už sa tvorila kolóna na Budapest tak mi je lepšie na Komárom. Bol som aj cez BA- Szombathely cez dedinky až do Letanye, ale pre 10,-€ za dilnicu v HU po tých dieravých cestách mi to nestojí. Tento rok ak sa podarí, tak taky tak po dilniciach.

no ved to som chcel vediet... ze ako sa zmenila situacia po madarskych dedinkach smer Szombathely, ci uz maju tie cesty porobene alebo este stale to je tankondrom?
lebo, prvy krat ked som isiel do croatie tak som isiel po dedinkach smer Szombathely a povedal som si ze v zivote nikdy kvoli rozmrdanym cestam a tak potom som chodil po dialnicach...
no lenze uz aj dialnic mam vyse hlavy a hovorim si, ze pojdem znova po dedinkach (nie kvoli cene) ale kvoli zmene...

a preto sa pytam ci niekto teraz alebo minuly rok tade isiel? a co na tie cesty hovorite??

dik

snapshot
Auto: E34 525TD
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 2. Júla 2012, 13:08

cowon presne kvoli znicenym cetach, velkym vymolom a spomalovacich tabulach som tade siel iba 2x.
Pri kazdej ceste sa mi stala nejedna krizova situacia s kamionistami alebo autobusarmi. Preto volim cestu po dialnici, kde sa aj bezproblemovo vyhnem problemovej Slovinskej "dialnici"
realita: BMW E34 525TD 100kW Alpinweiss
Ex: Skoda Favorit 136L LPG - Lenga odisla z mojej garaze, nech ta sila 43kW sprevadza, young padavan

m4x
Auto: E60 545i
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 2. Júla 2012, 15:12

coWon napísal:
no ved to som chcel vediet... ze ako sa zmenila situacia po madarskych dedinkach smer Szombathely, ci uz maju tie cesty porobene alebo este stale to je tankondrom?
lebo, prvy krat ked som isiel do croatie tak som isiel po dedinkach smer Szombathely a povedal som si ze v zivote nikdy kvoli rozmrdanym cestam a tak potom som chodil po dialnicach...
no lenze uz aj dialnic mam vyse hlavy a hovorim si, ze pojdem znova po dedinkach (nie kvoli cene) ale kvoli zmene...

a preto sa pytam ci niekto teraz alebo minuly rok tade isiel? a co na tie cesty hovorite??

dik

sranda je, ze ked som isiel smerom do chorvatska tak som si vravel, ake su tie cesty rozmrdane, no ked som isiel naspat tak som nebol taky oduty z tych ciest, nahodou som bol spoko, najma pojem rozmrdane cesty sa skutocne prejavil az ked som presiel hranice madarska a slovenska/BA. to bol tankodrom a mega rozdiel.
myslim, ze ich cesty su tym smerom na tom lepsie ako nase mestske cesty, takze asi tolko :-) pre zmenu by som tadial siel, ale pokial vyhovuje dialnica, netreba si robit mozno z neba peklo ;-) predsa len pred dovcou sa nervovat [-(
!!! Obrázok ???

dodo555
Auto: e30 318i cabrio

Utorok, 3. Júla 2012, 16:46

snapshot napísal:
potom som nasiel cestu cislo 81 skrz Madarsko. Uplna parada, rovna cesta, 120tka jasna a iba rovno potom opat dialnica v Madarsku

to je ta spojnica Gyor - Szekesfehervar?
tiez tade planunem ist len zatial som to nasiel len v mape, v piatok vyskusam osobne.
Je to lepsie ako ist po dialnici do budapesti a potom spat na szekesfehervar?

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Utorok, 3. Júla 2012, 19:19

dodo555: ano, 81 je Gyor - Szekesferehrvar.
Je to rozhodne lepšie. Do Budapešti zbytočne ďaleko. Raz sme tadiaľ išiel a zle som odbočil na obchvat Budapešte a trošku som tak poblúdil. Ale keď ideš cez obchvat je to v pohode. Stále je to však zbytočné trepať sa až do Budapešte, pokial si z BA a okolia tak tobôž.
Od Gyoru po Szekes nemaš sice nejake upltra super cesty, ale take normalne. Je to hlavne finančná úspora.
Agelias© by migo
///MARKETING

big_lebowski

Utorok, 3. Júla 2012, 21:34

páni a taká otázka, treba si meniť na kuny či sa dá platiť eurami? jasné že beriem aj kuny ale neviem koľko a mýto akos a dá platiť a podobne v crikvenici a okolí ako to funguje či berú euráče alebo čo odporúčate ako je to najvýhodnejšie a kde meniť za kuny na sk alebo v hr ?

Dragon2311
Autor témy
Auto: E61 535d

Streda, 4. Júla 2012, 06:26

Tak ja som si minuly rok menil tam inak som si vzdy menil na SK tam moc rozdiel nieje no myto je lepsie platit kunami lebo v eurach vydavaju hociako ale skoro nijak too sa snimi vzdy treba hadat teda ja mam take skusenosti. Ale inak vsetko co sa da platit kartou platim kartou je to najlepsi kurz ci na pumpe alebo v obchode ;-)
OO(III)(III)OO

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Streda, 4. Júla 2012, 06:37

Dragon2311 napísal:
Tak ja som si minuly rok menil tam inak som si vzdy menil na SK tam moc rozdiel nieje no myto je lepsie platit kunami lebo v eurach vydavaju hociako ale skoro nijak too sa snimi vzdy treba hadat teda ja mam take skusenosti. Ale inak vsetko co sa da platit kartou platim kartou je to najlepsi kurz ci na pumpe alebo v obchode ;-)

ja som tiez myto platil vzdy kartou az raz na jeden pripad ked im nesiel terminal... je to hlavne rychle...

no ale teraz ked uz aj na kreditku musis davat pin kód... neviem ani kde sa tam ten pin kod dáva, tak budem uz asi platit kundami...
no uvidim

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Streda, 4. Júla 2012, 08:40

Raz som zaplatil eurami, dal som trochu viac, a pokladnika ani nenapadlo mi vydavat, musel som tam riadnu chvilu stat (asi ma testoval, ci odidem).
Parkrat som platil kreditkou bez pinu, nedali mi ani blok na podpis a minimalne o jednej platbe viem, ze z mojho uctu ani neodisla..

Na niektorych miestach to maju rozdelene, ze kreditky musia odbocit do osobitneho pruhu (resp. na osobitnu cestu). Ked clovek nestihne odbocit, ocitne sa v dlhociznom rade na hotovostnu platbu a ku kreditkam, kde to ide plynulo, sa uz neda odbocit.

shark2
Auto: Bmw Fko
Kraj: Žilinský

Streda, 4. Júla 2012, 12:05

myto je najrychlejsie(tie velke mytnice pri zagrebe maju vyhradene len na platbu kartou miesta a tam je menej aut) a najvyhodnejsie (prepocet strednym kurzom) platit kartou, ked zaplatis hotovostou euro vydava ti "tchory" a ano stalo sa ze zle vydal
sa len cudujem jak ku*va to tak rychlo moze ist ked u nas cakas ako ch*j kym to prejde, je to jednoduche na tych samoobsluznych das listok, do druheho das kartu, v tretom si stlacis vydanie listka a ides, kartou sa da platit aj na mytniciach "malych" tych co schadzas z dialnice na provincne napajacie cesty-spojky s primorskou magistralou.

to legend: na vypise doma potom tiez sa zistilo ze jedno tankovanie neodratali :) blok bol z pumpy ale z uctu taka uhrada nebola, no ale to bolo len raz
E92 330xdA ex
E90 320xdA LCI ex

futy
Auto: C180w205
Kraj: Žilinský

Pondelok, 9. Júla 2012, 19:54

Ja som šiel do HR nedelu o 1,15 zo Za-Kn-SzekesfeherV-Goričan-Slaven a pokj. cesta cez Komárom po dilnicu SzekesfeherV je v slušnom stave, žiadne výtlky, Dz za 10-€ na 10 dní a srat sa cez Szombathely asi nemá význam. mýto som cáloval kartágom, 1x že karta nefunguje že hotovosť, no asi chcela obťahovať tak som jej dal druhu a hotovo., pritom dovtedy frčala diengy tam su tak neviem čo špekullvala tá cikula mladá. tak už si močím ryngloty. :D Inak počul som že aj tie cesty na Szombathely už su ok ale ruku si uvaliť nedám za to.
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

M3driver

Utorok, 10. Júla 2012, 12:08

my sme cestovali z piatka na sobotu 29.-30. (teda asi najhorsi termin) od 24:00 a cesty boli OK. jedine cez A to bolo hustejsie, hlavne vela cehunov (85% totalne nevyspitatelnych!!) cesta na a cez Istriu uplne v pohode, poplatky tiez OK ak neratam vydieracov zo Slovinska... 15€ za 7 dni vs. 8€ za 10 dni v A!
dakedy davnejsie som chodil cez HU mimo dialnice, cesta zaujimava ale v noci aj tak nudna a navyse pomala 8)
M3 -> Ducati

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Utorok, 10. Júla 2012, 12:16

M3driver: kde presne ste boli ? ja už chcem ísť dlho na Istriu ale takto skoro som vždy dosraný že tam bude studená voda...
Agelias© by migo
///MARKETING

M3driver

Streda, 11. Júla 2012, 12:10

voda 25°C, parada :wink:
boli sme cca 10km od Puly, v sukromenj vile
btw. istria je mala, mozes byt hocikde a vsade je blizko :lol:

M3 lover napísal:
M3driver: kde presne ste boli ? ja už chcem ísť dlho na Istriu ale takto skoro som vždy dosraný že tam bude studená voda...
M3 -> Ducati

voMacK
Auto: G31 540i

Streda, 11. Júla 2012, 12:51

mne prisla Pula ako extremne nudne a zle miesto...nuda, sami dochodcovia a co najhorsie - v podstate neexistujuca plaz...sme lezali na velkych kamenoch a vkuse behali popri nas lodky :(
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 237 neregistrovaných