... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
futy napísal:Ja som šiel min rok ZA-Komárom-Székesfehérvár tam na dilnicu z Budapesti až do HR. Keď som šiel s5 tak od SzékesfehérV už sa tvorila kolóna na Budapest tak mi je lepšie na Komárom. Bol som aj cez BA- Szombathely cez dedinky až do Letanye, ale pre 10,-€ za dilnicu v HU po tých dieravých cestách mi to nestojí. Tento rok ak sa podarí, tak taky tak po dilniciach.
coWon napísal:no ved to som chcel vediet... ze ako sa zmenila situacia po madarskych dedinkach smer Szombathely, ci uz maju tie cesty porobene alebo este stale to je tankondrom?
lebo, prvy krat ked som isiel do croatie tak som isiel po dedinkach smer Szombathely a povedal som si ze v zivote nikdy kvoli rozmrdanym cestam a tak potom som chodil po dialnicach...
no lenze uz aj dialnic mam vyse hlavy a hovorim si, ze pojdem znova po dedinkach (nie kvoli cene) ale kvoli zmene...
a preto sa pytam ci niekto teraz alebo minuly rok tade isiel? a co na tie cesty hovorite??
dik
snapshot napísal:potom som nasiel cestu cislo 81 skrz Madarsko. Uplna parada, rovna cesta, 120tka jasna a iba rovno potom opat dialnica v Madarsku
Dragon2311 napísal:Tak ja som si minuly rok menil tam inak som si vzdy menil na SK tam moc rozdiel nieje no myto je lepsie platit kunami lebo v eurach vydavaju hociako ale skoro nijak too sa snimi vzdy treba hadat teda ja mam take skusenosti. Ale inak vsetko co sa da platit kartou platim kartou je to najlepsi kurz ci na pumpe alebo v obchode
M3 lover napísal:M3driver: kde presne ste boli ? ja už chcem ísť dlho na Istriu ale takto skoro som vždy dosraný že tam bude studená voda...