Štvrtok, 28. Júna 2012, 15:02
M3 lover: skús bez nadávok, bude to príjemnejšie na čítanie, zas tak dramatické to nie je.
Tu sa ale bavíme o ceste cez diaľnice v A a SLO voči dedinkám v H a nie jazde po M7 čiže to tak porovnaj. Nikde som nepísal že trasa cez A po diaľnici voči trase cez H po diaľnici je lepšia. Ale to si v tej zúrivosti asi prehliadol.
Reagoval som na slovné spojenie že je lepšia cesta cez H po dedinkách ako cez A po diaľnici, to som chcel si nechať vysvetliť, že v čom je lepšia okrem ušetrených peňazí. No čo, skúsiš mi to povedať? Ja som nikde netvrdil že všetci jazdite cez A, každý ide tade, kade mu to vyhovuje, len reagujem na to, že v čom je cesta cez H po dedinkách a ešte v noci lepšia, ako po diaľnici.
A maiki, neverím že po celom dni fungovania a celej noci šoférovania budeš mať rovnaký reakčný čas a nebudeš vôbec ospalý. Nehovorím že sa niečo nedá, ale načo zachádzať do krajností. Čo myslíš prečo majú nákladné vozidlá nariadenie 561 o dobe vedenia vozidla? Je to práve preto, aby vodiči nefungovali 24 hodín v strehu, pretože sa enormne zvyšuje riziko hocijakej chyby aj u vodičov s odjazdenými stovkami tisíc km, nie to toľko čo máš najazdené ty. Nechcem ťa podceňovať ale pochybujem že máš za sebou stovky tisíc, ak máš, tak sa ti ospravedlňujem, no nič to nemení na fakte, že po toľkej dobe na nohách budeš mať reakčný čas chabý a riziko vyvedenia aj malej chyby bude veľká.
Jo a nafta, myslím že je to za jedno na diaľničných pumpách, a na nejakých tých prímorských čo si pamätám mali 2 druhy, tak zober pre kľud tú lepšiu.
Nur Original ist Legal.