... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ViktorDDD napísal:na A5ke sa mi páči celkovo tá línia auta, má pekné tvary ale pri pohľade zpredu sa neviem rozhodnúť že či je to A3 alebo A8, proste všetky vyzerajú tak isto, jednotlivé modely nemajú vlastný imidž, tak isto u VW, keď postavíte vedľa seba nový passat a jettu tak bežný človek ich ťažko rozozná od seba
Peter92 napísal:Chlapci, Chvála vie o autách menej ako 90% členov tohto klubu a podla toho vyzerajú aj tie jeho úžasné videá, v ktorých si myslí, že je slovenský Jeremy Clarkson....viac k tomu nemám čo dodať
BMWpositiv napísal:...pls daj si iny avatar, bo som sa skoro zgrcal, ked som ho videl 3x na tajto stranke![]()
Peter92 napísal:Chlapci, Chvála vie o autách menej ako 90% členov tohto klubu a podla toho vyzerajú aj tie jeho úžasné videá, v ktorých si myslí, že je slovenský Jeremy Clarkson....viac k tomu nemám čo dodať
ViktorDDD napísal:podľa mňa je 5ka a 7čka ľahšie rozoznateľná ako automobily od Audi alebo VW, kde má od pola po transporter všetko skoro rovnaké svetlomety, a to nehovorím preto že by som nič iné okrem BMW neuznával
a keď už sme pritom, tak tu máš na porovnanie Audi A6 a A8 predošlej generácie, najdi rozdiely: