... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:mne prednokolkary povedali, ze si mam na zimu pripravit vrece cementu, ktore budem musiet vozit stale zo sebou ak sa nechcem zabit, popripade nedaj boze si trufnut na tom do kopca
voMacK napísal:mne prednokolkary povedali, ze si mam na zimu pripravit vrece cementu, ktore budem musiet vozit stale zo sebou ak sa nechcem zabit, popripade nedaj boze si trufnut na tom do kopca
salat napísal:presne! s Leonom som v zime jazdil jedna ruka na rucke a do takmer kazdej ostrejsej zakruty som si nou musel pomahat, lebo to inak islo von/do protismeru. Rozlozenie hmotnosti 50:50 a zadny nahon v zime? Uz sa tesim
Kallon napísal:hovorim to z vlastnej skusenosti, s compactom E36 sa pohnem v hocijakom stupani, ale s E90 ci E60 sa zahrabem pri miernom stupani
Kallon napísal:zase uz no! neprehanaj, hadam fakt si nemal stale ruku na rucnejpredokolky maju ine jazdne vlastnosti, ale zase jazdit celu zimu s rukou na rucnej to asi nie
pelo napísal:...
BMWpositiv napísal:...pls daj si iny avatar, bo som sa skoro zgrcal, ked som ho videl 3x na tajto stranke![]()
...a aby som nebol az tak OT, sedel som v novej F10 M Paket aj v novej A6 a pravdu povediac, ani som nechcel vystupit z F10 a to som sedel na vsetkych styroch sedadlach, v A6 som sedel len na jednom, ale nejako ma nezaujala (mozno aj preto ze Audi)
...moj sedlacky nazor je, ze F10 je dizajnovo ppci bawor, ale az po E39, E60 zaujala u mna tretie pokial nie az stvrte miesto po E34, zabite ma nooo