... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Mishroom napísal:Ja rozmyslam nad LG G4 (brat ma na to nahovara). Nemam radikalne zmeny v telofonoch v laske - nechce sa mi ucit nove ovladanie atd. (proste nemam rad zmenu pouzivatelskeho rozhrania). Nechcelo sa mi menit z Nokie e54 na smartfon ale potom som si zvykol na tamtung S2 a nasledne som presiel na S4. Najradsej by som S6 (kvoli znamemu ovladaniu) ale pride mi to neadekvatne - cena/vykon, ak k tomu pridam zalostnu vydrz baterky na S2 a S4 a relativnu nespolahlivost aj tychto podarenejsoch modelov, tak s tamtungom koncim. Laka ma to LG ale asfethan mi dal chrobaka do hlavy s tym jednaplusdva telefonom. Kedze menim znacku nechce sa mi menit operacny system, takze urcite android, displej cez 5 (aj 5 mi je dost maly na hrube hnaty), aspon 3g RAM, min 4 jadierka a 16g pamat, idealne aj s moznostou SD aby som nemusel citat 1000 stran podmienok cloudu![]()
Inak najlepsi tel., co som mal bol pre mna NOKIA 6170![]()
Asfethan & Maco: co to je za znacku? vydrzi to aspon 2 roky a aspon den baterka? oprava/servis a spare parts su u nas dostupne?
voMacK napísal:Realny svet ma super grafiku, ale dej a questy stoja za picu...
voMacK napísal:Uz si tu ani len nikto moc nedovoli tvrdit, ze nove auta nemaju dusu! Des...
asfethan napísal:Zaroven ale nepotrebujem odsudzovat skupiny uzivatelov tej ci onej platformy, ale ani cucat si z prstu statistiky odtrhnute od reality a este sa tvarit aky som scitany (narazam na konkretnu osobu).
Mishroom napísal:Honor vyhrava cenou