... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Maco napísal:Este jedna otazka. Co je ako na androide zlozitejsie? za 4 roky som to neobjavil ale tak, vzdy sa rad necham poucit.
jkk napísal:to este niekto nieco zalohuje cez PC
//MPower napísal:Ja by som položil otázku inak, to vážne všetky vaše súkromne fotky zalohujete na cloud tym nadnárodným spoločnostiam?Čítali ste si uz podmienky ktoré majú 1000 strán? :) tak v skratke , vaše dáta su na ICH serveroch a ich server je ich majetok a akosi aj vaše dáta su potom "ich" .. Ja teda rozhodne mám svoje súkromne dáta len vo SVOJOM PC, nech je Cloud akokoľvek dobrý..
//MPower napísal:Ja by som položil otázku inak, to vážne všetky vaše súkromne fotky zalohujete na cloud tym nadnárodným spoločnostiam?Čítali ste si uz podmienky ktoré majú 1000 strán? :) tak v skratke , vaše dáta su na ICH serveroch a ich server je ich majetok a akosi aj vaše dáta su potom "ich" .. Ja teda rozhodne mám svoje súkromne dáta len vo SVOJOM PC, nech je Cloud akokoľvek dobrý..
adamo napísal:ved ale ty si aky kokot prosimta, este ze frajerku ktora tu nikoho nezaujima si s roztiahnutymi nohami fotis pri aute a davas sem na tento nadnarodny konspiracny portal, ked ti dala mamka alebo kto peniazky na iphone a auto tak im pls povedz nech ti zaplatia sukromneho ucitela slovenciny aby ta naucil pouzivat z koho z čoho, s kým s čím
tipnem si ze mas fotku putina na stene vsak?
...
upir156 napísal:Som zvedavý, ako sa to tu do večera zvrhne, budú jatka.