... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pistacik11 napísal:Maco má pravdu o jabĺčko fakt Neni záujem, k androidom, keď som na svk používam Xperiu mini pro, fakt asi môj najlepší mobil, v Nemecku Xperiu SP, čo je 3r starý telefón, a dostala aktualizáciu na Android, ktorý bude hardverovo stíhať, funguje doteraz bez chyby, nabijam každý druhý deň, jediná vec čo mi vadí, že mi občas nechce vyskočiť klávesnica na prehliadači, mala vnútorná pamäť, a predná kamera len VGA, inač fakt že šupa telefón. A vidím to tak že po novom roku keď klesne cena Z5, tak si ju kúpim. Teda ak si ju nekúpim ešte skôr. Ináč Sony má tie nadatavby Androidu poriesene na jednotku, keď to porovnám S takým Samsungom
ViktorDDD napísal:som tu asi jediný s windows phone?![]()
//MPower napísal:![]()
![]()
![]()
... A dobre si stou lumiou spravil, niekedy je 300€ Windows Phone použiteľnejší ako 700€ android
LOKI:
Rozlíšenie videí si môžeš meniť, dokonca aj to či chceš 30/60FPS resp.120FPS alebo 240FPS
Rozlíšenie fotky mi príde zbytočne meniť, načo? Tak ako to je nastavene to fotí perfektne a nič viac nepotrebuješ riešiť a nastavovať.
To že je je jednoduchý a užívateľský je výhoda.
Tie mobilne dáta štvu aj mna že nie su v notifikačnej lište...
LOKI napísal:kde si mozem zmenit rozlisenie videa ? a kde FPS pri NORMALNOM videu ?
naco ? lebo nechcem aby mali 3mb v telefone a rozlisenie priklad 3000x2000 ale staci mi 2000x1500 aby to malo max 1,5MB v pamati.
Videa mas len 3 moznosti a musis cez menu, nie priamo ked si v appke fotoaparat
naco ? lebo nechcem aby mali 3mb v telefone a rozlisenie priklad 3000x2000 ale staci mi 2000x1500 aby to malo max 1,5MB v pamati.