TT-SIMIK napísal:Hosi ani to na 1/3 zozrate jablko nieje uz to co byvalo....Mam 6ku uz rok a teraz po poslednej aktualizacii(ktoru som asi z intuicie odkladal) sa mi napr stava ze telefon prestane zvonit a nepocujem ani hovno,po restarte ide zase par dni....
Sprav restore cez DFU mód a neobnovuj zo zálohy, takto sa doporučuje aj update ak ideš napr s iOS 8 na iOS 9 nie cez OTA v telefóne. Táto chyba je evidentne len u teba, nič nie je 100% ale mám posledný iOS 9.1 a všetko ide na 1. PS: snáď nemáš Jailbreak, lebo to je zdroj problémov
voMacK napísal:Jablko je cesta!

Android je parodia a nie operacny system.
Mam podobne skusenosti. Vsetko co ficalo na androide sa velmi skoro zacalo srat.
Za toto ti udeľujem zlate uznanie BMW klubu. Amen
K Téme :
Ja na jablku idem ešte s čias zo školy :) Mal som okrem iPhonu 2G (ktorý sa u nás nepredával) všetky generácie teda 3G, 3GS, 4, 4S, 5, 5S, 6, 6S tak že mám nejaké skúsenosti uz a nemenil by som za android ani keby mi platili za to.. Áno aj Apple ma občas nejaký problém ale rozdiel je že Apple ma svoje zariadenia pod kontrolou a takmer okamžite je robený update, kdez to Google nemá pod kontrolou android vôbec a 80% androidov ani nedostane bezpečnostné aktualizácie a to hovorím aj o Top triede ako Samsung S5 a podobne a po roku je android uz úplne odpisany zo strany výrobcu.Proste teraz ma na trhu Samsung S6 tak áno sem tam je nejaký update ale akonáhle pôjde von S7 tak S6 úplne odpisu a nedostane ani novú verziu Androidu zväčša a to je telefón za 700eur po roku! Akože to čo je? Apple na svoj 4 roky starý iPhone 4S stále vydal svoj najnovší iOS9 a plne podporuje aj 4 ročný telefón, troska rozdiel nie?
Len s poslednej doby sem dam :
http://www.letemsvetemapplem.eu/2015/07 ... -zarizeni/https://csirt.cz/page/2953/... A možem pokračovať.. Týka sa to obrovského množstva androidov a 90% znich na to nedostane nikdy žiadnu aktualizáciu!!!
Radšej by som išiel do Windows Phone ako Androidu, teras MS predstavil aj nové Lumie.
Ale aby som sa vrátil prečo som ostal pri jablku tak preto lebo nepotrebujú aby mali prvý displej s 8k rozlíšením aj ked ľudské oko uz taško dôkaze rozlíšiť 300ppi čo mal uz 5 ročný iPhone 4 :) ale ked niečo spravia tak to robia tak aby to bolo funkčne, napr čítačka otisku prstov uz v iP5S fungovala bezchybne a skoro okamžite kdez to u androidov tažko.. A tieto maličkosti su cenne. (Btw v iP 6S funguje touch ID tak brutálne rýchlo az som nechápal, ked chce človek pozrieť koľko je hodín nesmie rozsvietiť LCD cez home tlačítko lebo aj stalcenie na desatinu sekundy ma za následok že odomkne telefon tak rýchle to je, az ma človek pochybnosti ako to môže stíhať pri tých všetkých procesoch na pozadí

)
A posledná vec jablko si aj po 2 rokoch drzí relatívne vysokú hodnotu, čo za android po takom čase skoro nikdo nič nedá.