... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
starynovy napísal:hej tiez si spominam ze som tu bol za kokota ked somSa divim, ze bobor nehrabol v mysli rok do zadu ake fenbojovanie bolo... na co porty!? Touchbar je popici.
To je ako tie komenty pod Ramsey videami.
Me: Thats looks good would eat that.
Gordon: Hideous, bland!
Me: Yeah, hideous!
boborjelotor napísal:len to nebolo ze ved mne to staci alebo prikryvam sa takou perinou na aku mam, to bol picung a osocovanie lebo som si dovolil napisat kritiku na epl..stale si za kokota, kedze si ten m1 zrejme ani len nedrzal v ruke za ten rok co sa predava a mna nebavi nieco ti dokola vysvetlovat, a uz vobec nemam potrebu obhajovat si nieco co som si kupil len preto, ja to mam, a picovat na nieco, lebo to nemam. Napriek tvojim kokoteniam som doteraz neprisiel na to, v com mi na ten use case, na ktory zakladny mba m1 pouzivam, chyba viac ram a viac ssd. Ja som nikdy netvrdil ani nikomu nenutil, ze si nema kupovat 16/512, ja som povedal a stale to hovorim na zaklade rocnych skusenosti, ze ked na tom bezi chrome 90% casu ako jedina aplikacia, a zvysnych 10% teams, co zatial nema nativnu arm verziu a bezi cez rozetu, co sa prejavuje maximalne tak, ze to mozno zerie viac baterky, a aj ked som na cestach, co za ten rok s tym notebookom bolo ak dobre ratam 4x a potrebujem pustit tak maximalne excel a word a otvorit nejake pdf, tak swapuje po 3 tyzdnoch bez rebootu 300MB.
to je ako ked uz nemas do coho pichnut a povies kto si kupuje x1 so zdechlyumi 20i motormi, a ked sa ta opytam preco si kupujes x1 so zdechlym 20d motorom tka povies "zene to staci, to je o inom"
no a mne staci 8/256.
preachujes tu no-bullshit-frugal kazne o tom ako si ludia nemaju kupovat picoviny ktore nepotrebuju, ale ked ti to nesedi do narativu tak si za to z ludi robis picu.
zas nam nejak otrnulo.
#EDIT
kedze som pred submitom vsimol len kllov prispevok
co je doma to sa pocita, ze ti na kokote necht nenarastie za toto
pablohablo napísal:tak jak bobor pise, stale si za kokotahej tiez si spominam ze som tu bol za kokota ked som
povedal ze 2 porty na m1 z toho jeden dualne aj na nabijanie je fail, ked som napisal ze 8 giga ramky tiez som bol za kokota, ked som napisal ze 256gb ssd je kokotina detto. a zrazu pozrime sa na 14 ideme hejtovat notch“lebo 8 gigy na epl je ako 16 gigy na windowse” —> “lebo notch na epl je ako 4k na windowse” rsp. dopln inu kokotinu.
spekillant napísal:lol, ano, je to okolo 3:2 a? preco by to bola picovina? apple udava cele rozlisenie displeja, hento co som postol dal niekto vo fore, pre takych truhlikov jak si ty aby si pochopil, ze ako to v reale je.starynovy a Note/Galaxy ci co si to mal uz nesmakuje?
Fuxxo tak s tymto obrazkom si ma dojebaltam potom displej celkovo by mal mat pomer stran okolo 3:2, odclenenim vrchneho pruhu s notchom potom 16:10, ako ukazuje obrazok. Ale to je picovina udavat to takto, ved aj na telefonoch sa udava celkova uhlopriecka a rozlisenie, nie len cast displeja bez notcha. Si to musim prepocitat, ale prave na tieto kulehy su tie vecne hejty
boborjelotor napísal:dpc to fakt?? sak vsade som cital o tom jak epl nebude davat usb-c do telefonovzial to eu nariadenie o jednotnych nabijackach nebolo o tom co strkas do telefonu, ale o powerbricku, ze nemaju byt nabijacky na styl starych dumbfonov ked mas nabijacku zdroj aj s kablom ako jeden celok.
pablohablo napísal:pre toho kto si nemoze dovolit 14ku ale nechce air. A.k.a. killoze je air 8gigy na netflix & chill, a pre power usera 14tka, ale pre koho je teraz segmentovana akoze nalozena 13tka ?