... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
boborjelotor napísal:lol, dockaj rok a nekupis notas bez notchuno daj fenboii, preco je notch na notebooku tak popici, ze niet co viac od toho chciet.
https://www.theverge.com/2021/10/18/227 ... ch-display
pojebany menubar je dovod, preco ho mam auto-hide a vsetky aplikacie full screen, ale skokoteny notch neschovam.
pablohablo napísal:jo, a touchbar je off. to je tiez bonus.. ukazalo sa ze to bola kokocina fakt.. doteraz ani samotny apple nemal moc podporu na svoje vlastne aplikacie, okrem emoji, a ostatni vyvojari ani nehovorimnotch je v pohode, pokial to softverovo poriesia vo fullscreen rezime appiek tak nem problem. megsejf dobry krok, 3 usbcka mega, hdmi popici, moze byt, uz sa to zacina podobat naspak na pc a prestavaju tlacit kokotiny ultra minimalisticke dizajnove nad zakladnu funkcionalitu. slot na sd kartu tiez spravny krok.
boborjelotor napísal::-D mne notch absolutne vyhovuje, a vitam ho, vdaka tomu je displej az po kraj a vyzera to estetickejsie, ked na to kukas cely den, plus mas vacsiu plochu na aplikacie s ktorymi robis.. samozrejme, pokial niesi bobor a nemas vsetko vo fullscreene automatickysoryjako, notch nie je v pohode. toto je priamo z ich videa.
ak aj teda budem mat moznost na fujva blackout, tak co som tym ziskal? ram okolo displeja este vacsi ako bol. keby to aspon bola face id kamera, ale nie je. a spodny ram furt siroky chuj. o polovicu lacnejsie lenovo so 16" displejom co mam na stole ma teda ramceky po vsetkych 4 stranach tensie, a to ze ma hore 720p kameru tak ako terajsie makbuky rozhodne nepovazujem za nieco, co by som menil - vacsi ram a notch aby som tam mal 1080p.
cenovo ten 14" az tak neujebali do vysky, kedze 512ssd/16ram aktualny 13" stoji 1900 ci kolko, a zakladny 14 s 512/16 stoji na nemeckom apple webe o nejakych 350 eur viac, ale dostanes 120hz displej a 2 ci 3x a omnoho rychlejsi aj ten zakladny m1pro chipset. akoze secko relativne v pohode,
pobavil ten re-introduce function key row ako nieco, co apple vymyslelo prave dnes a prinieslo ako novinku namiesto touchbaru.
ale ten notch, ten notch to zabil.