... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pablohablo napísal:This..zasa sa tu staviate na zadne ako truhlikovia ze vlastne hdmi 2.0 staci
spekillant napísal:heh, presne tak, akurat v battlefielde1/5, potom ma odjebu zrovna ked zbytocne prebijamty si urcite ten typ, co v CS/COD prebija uz po jednom vystrelenom naboji
moje firemne dellko s 8gen intelom neviem ci vobec pretlaci QHD60 a 4K60 naraz (2x QHD + fullHD notebookove nedalo, jedno QHD mi okresalo na fHD), takze 4K120 su len mokre sny.
A postni teda nejaky monitor o ktorom hovoris, nech nemusim hladat
pablohablo napísal:takze epic fail, nema to hdmi 2.1. takze z mojho uhla pohladu:Z tych 3 usb portov co tam mas ak jeden odjebes pre monitor tak ti ostavaju 2, jeden zajebes nejakym usb-hubom s ethernetom a si jeden port od toho byt v kokote napr. nejakym externym diskom.
edit: zasa sa tu staviate na zadne ako truhlikovia ze vlastne hdmi 2.0 staci, tak je to dobre, o takom snivate od skolky a keby tam epl da 2.1 tak ho zajebete tubou sedeho silikonu.
boborjelotor napísal:mam pocit ze toto bude na vyssom leveli.. k macu pro mam vsetky kable co su k tomu braided, aj ten lightning, a je to o level vyssie jak hocijaky iny kabel co som mal k macom. a tento novy magsafe nabijaci kabel vyzera podobne, len je biely..ked si fuxxo bude chciet pripojit apple pro v cene dvoch pumparskych 535d, aj tak bude pichat kabel do thunderboltu lebo ten monitor hdmi ani nema.
akoze viac by ma mrzelo, keby tam nebolo DP2.0 ako to ze tam nie je hdmi 2.1.
osobne mi viac vadi, ze magsafe nahradil jeden usb, lebo fuck it sideways aj so spomienkovym optimizmom ako sa pojebany kabel odopinal ked si zakopol o kabel. Neviem kolkokrat som bol reklamovat magsafe na 2006 mbp, ale 2x mi ho menili za novy urcite, treti raz ma uz poslali domindze a mal som to olepene jak v polnej nemocnici ducttapuju zlomeniny, potom som uz sral na to a bral to ako apple tax, ze 2x do roka kupujem novu nabijacku, kedze tie kable vydrzali hovno. Nie ze by som teda tvrdil,z e tie nove budu rovnake tenke blato ako usb-c ktore balia k ipadom, macbook usb-c su relativne tuhe - ale to tiez, mam ho v polohe maturantky pri sexe - lahnem - nehnem, ak by som ho kazdy den krutil do tasky a prenasal tak bude otvoreny jak kristova rana. Magsafe podla mna bude domaca nabijacka pre vacsinu mobilnych uzivatelov a budu nosit usb-c s mensim powebrickom ak pojdu mimo domu, jednak sa budu spoliehat na bateriu ovela viac ako ti co presli z intel mbp, a bude im stacit aj slow charge.
takze jeej, magsafe blabla, ja z toho uvareny az tak nie som.