... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
boborjelotor napísal:no tak o tom som hovoril, ja som myslel ze to nove uz je v platnosti.. ale ked to mozu obist pribalenim redukcie, tak urcite to spraviano ved ale to je to stare nariadenie co uz plati hadam viac jak 5 rokov, ktore realne zacali riesit ked sa este predavali symbianove nokie ako najpredavanejsie telefony a do platnosti to prislo ked uz to realne nebolo treba lebo trh by si to vyriesil sam.
teraz co chcu riesit je nove nariadenie, a to apple jednoducho obide tym, ze zacne pribalovat magsafe puk namiesto kabla ak sa rozhodnu port uplne odstranit alebo nechat tak ako je. takisto to mozu obist aj pribalenim usb-c redukcie.
Fuxxo napísal:sam si truhliklol, ano, je to okolo 3:2 a? preco by to bola picovina? apple udava cele rozlisenie displeja, hento co som postol dal niekto vo fore, pre takych truhlikov jak si ty aby si pochopil, ze ako to v reale je.
alebo este lepsi obrazok:
tomu snad uz pochopis. vpodstate jedina vytka na ten notch moze byt fakt od takeho bobra, ked mas ocd, a esteticky ti to proste rozjebe hlavu a workflow. lenze ten fullscreen to riesi, a vdaka tomu mas z toho displej jaky by si mal keby ten notch vobec nebol.
starynovy napísal:ja sa nikam neponahlam, mogbuk nikam nejdeTo tu riesis ako keby si to siel kupovat.. Kym sa ty rozhojdas bude notch v kazdom rohu.S21-U je v pohode ale coraz viac ma nasiera google/facebook. Vcera gmail, tlak 1000 na tri pice, ze by som aj nosil druhy kabel len kvoli kokotom z eplu keby to fungovalo. Ale je na tri tyzdne vypredany.