... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ice.blade napísal:ja som to prestal vychvalovat do nebies uz davnofukso ty ale niesi bezna referencna vzorka, ty by si si nekupil nieco z éplu o com nevies ani fň ale si to nastudujes, zistis ake faily dany vyrobca spravil, vyvarujes sa tomu, si spokojny a vychvalujes to do nebies ale co taky ferko, chce nieco od éplu dojde do sourumu tam mu nabalachaju ake spickove novinky maju tak to kupi, zapoji do toho usbc a uz to nezapneto je jasne ze mas u vela vyrobcov nepodarky aj bmw motory sa vedia dojebat po 50tis km od novoty a ludia to ajstak kupuju... btw tiez mam v praci éplfanatika co na to neda dopustit zije tym, ukazuje co vsetko je na épl lepsie nez na hocicom inom, ano ten system ma aj plusy aj zariadenia maju plusy ale len ak pouzivas sw priamo vyvynuty pre epl, staci nieco krosplatformove a epl kape, barevne kolotoce na dennom poriadku, korporatne veci a hned vidis "blek skrin" ci ako sa to vola u éplu, pokial mas na pracu uzko specifiicky sw a épl za 5k euro respetkive aj viac, robis na tom len to co potrebujes OK ale nikdy ma neprestane udivovat ta hrdost majtelov veci tohto zivotneho stylu ako vsetko potrebuju krvopotne obhajovat
starynovy napísal:sak ale s tym suhlasimToto je dobre napisane.. Vacsina to urcite nekupuje preto, ze je to v niecom lepsie ako samsung. Vacsina su insta/tiktok prazdne hlavy ktore o nejakych detailnych specifikaciach ani len netusia. Proste sa chcu zviest na tom kulte znacky, ze si akoze majetny. K tomu klucenka a penazenka bmw M lifestyle v kaviarni na stole a ego strieka 10m daleko. Poserte sa zo mna.
Killo napísal:pici nestretol som cloveka co dokaze nad jednou picovinou meditovat pol roka, sa uz rozhodni konecneInak moja nekonecna put zhanania ntb asi skonci na tom, ze zoberem i5 8gen macbook pro 13, ak sa v AT vyskytne v akcii este raz. Ked si na slovensku pozrem tie ujebane ceny za Dell XPS 13 (ktory by som aj tak nekupil lebo dell, uz som sa poucil), co startuje od 1500 za vykradnute konfiguracie, alebo Surfas Laptop 3, ktory je v cene mbp 13, pricom mi teda neprijde, ze by tie ntb boli v niecom lepsie, alebo aspon adekvatne macbooku, tak zoberem radsej mac. A ak to bude zle, pojdem do Sale fuxxovi ostat branku
Fuxxo napísal:Ty si nesledoval temu ako Cabinko chce kupit F10, ze?pici nestretol som cloveka co dokaze nad jednou picovinou meditovat pol roka, sa uz rozhodni konecne![]()
voMacK napísal:nepamatam si uz, asi nieTy si nesledoval temu ako Cabinko chce kupit F10, ze?
Killo napísal:tak kvoli Bobrovi sa piatocek vecer jebocem s rozchodenim mogbuku.
Kedze drbnuty Air ma len 128GB pamate, tak neprechadzali updaty - ani ked bolo dostatocne vela miesta. A ma hnusny najhnusnejsi displej na svete, takze strasne sa premaham.
V prom rade som riesil problem s tym, ze nesli otvarat random stranky, nesli sa pripojit na Appstore, Update checker sa tien nevedel connectnut k netu. Ale kokotiny jak sledujuserialy.to isli pohode...
Nastavenia dnska, adapterov, nic nepomahalo, nakonec pomohol SO a terminal, odmazat nejake subory s nejakymi konfiguracnymi parametrami pre wifi adapter a restart.
Hura net ide.
Upratat subory, pomazat appky ako GarageBand iMovie picoviny - tu nech mi nikto nehovori, ze je Win10 neprehladny a chaotickykokotsky MacOS ma tie appky uplne prijebano riesene, ked som ich odmazal z launchpadu tusim (alebo neviem kde som ich mazal prvy krat), tak barani kkt, treba ich este odmazat cez Storage management. Lebo sice uz raz zmazane boli, ale miesto zaberali nadalej...
Ok konecne sa podarilo stahovat BigSur update.
Chcem si spravit Hackintosh, takze iso pre virtualbox. Lenze miesta je tu nula cela nula nula nic dopici, tak treba attachnut sietovy disk napojeny na win10 komp, otvorit ho v terminale, vytvorit temporary disk image, moutnut ako volume a cez createinstallmedia utilitu nakopirovat instalacne subory BigSur na tento volume.
Zatial to vyzera slubne a je to prekvapivo jednoduche, snad to iso bude pouzitelne.