... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

pablohablo
Kraj: Zahraničie

Re: Android vs jabličko -fristajl betl

Streda, 10. Marca 2021, 07:44

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 05:06, upravené celkom 4 krát.

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Streda, 10. Marca 2021, 07:57

pokial viem, facetimom nepresmerujes hovor od operatora. a simik by hadam tolko vedel upresnit, ze vola cez facetime.
ale to je jedno. 4x mozes zopakovat, ze sa to neda mat jedno cislo na 2 simkach naraz, kamos to ma, tak to tak bude no.

pablohablo

Streda, 10. Marca 2021, 08:09

stale som bol v tom ze technologia ktora ti rozzvoni ipad ked mas hovor od mobilnej siete na ajfone sa vola fejstajm. Este by som sa necudoval keby simikov ajfon automaticky vedel aj mobilne cislo kamarata maratonca hodiniek cez epl big brother.

boborjelotor

Streda, 10. Marca 2021, 08:15

technologia, co ti rozzvoni ipad alebo macbook ked mas hovor na ajfone sa vola handoff.
#edit
a aby si na apple watch (hociakych, nemusia byt cellular) mohol prijat hovor musis splnit toto
  • Each device is signed in to iCloud with the same Apple ID.
    To see the Apple ID used by Apple Watch, open the Apple Watch app on your iPhone, then go to General > Apple ID.
  • Each device has Bluetooth turned on.
  • Each device has Wi-Fi turned on.
  • Each device has Handoff turned on.
cize je jedno ci mas LTE alebo ne, hovor na hodinkach cez handoff funguje len ked mas hodinky sparovane priamo s mobilom cez BT a ZAROVEN si na rovnakej wifi sieti telefon+hodinky

na to aby si na hodinkach mohol prijat cellular hovor, musis mat, duh, cellular hodinky, v nich zapnutu esim. aby si mohol mat rovnake cislo, musi to operator podporovat. v CZ ani SR to nepodporuje ziaden operator, cize realne moznosti hlasoveho hovoru s rovnakym cislom na oboch su
- handoff na wifi
- jedna jedina esim v iphone ALEBO watch, a manualne si prepinas esim z jedneho do druheho zakazdym (trosku neprakticke)
- jedna sim alebo esim v telefone s cislom 0905000001 a esim v hodinkach s cislom 0905000002, a zapnes si presmerovanie z 01 na 02, napr. kondicionalne, ze ak nezdvihnes na prvom, presmeruje sa na druhe automaticky, aby si sa s presmerovanim nemusel trtosit furt dokola, tak to napirklad spravis cez do not disturb, aby hovori boli okamzite presmerovane kedze cez DND mozes prakticky dat obsadzovaci tomu kto vola a nie je vo vynimkach. aspon pokial si pamatam, DND na iphone hovor nenecha zvonit potichu, na androide to funguje nahodne, tusim na non0samsungoch to tiez neprijme hovor, na samsungu ho necha zvonit potichu. ale nemam to empauericky odsledovane, takze to su len take motoristicke dojmy a davne, hmliste pamati a skusenosti
Naposledy upravil/-a boborjelotor v Streda, 10. Marca 2021, 08:23, upravené celkom 1 krát.

sxiza
Auto: nope
Kraj: Bratislavský

Streda, 10. Marca 2021, 08:18

Cital som len jednu stranu dozadu a o eSIM neviem nic, ale typek si vraj doma vypne iPhone a ide behat (sim v tel. je neaktivna), cize aktivna bude len jedna SIM -> ta v hodinkach a preto to vie fungovat podla info co som sa docital od TT-Simika. Ked pride domov zapne iPhone a vsetky hovory nasledne idu na iPhone kedze sa inicializovala SIM v iphone ako posledna aktivna. Je to ok? alebo som to zle pochopil? ak hej tak seru nato :D
Ex: BMW E53 3.0i
Ex: BMW F10 white [520D]
Ex: BMW E46 black [323ci]
EX: Audi A6 Avant 1.9TDI

boborjelotor

Streda, 10. Marca 2021, 08:24

zle si pochopil.

fritolko
Auto: X3 E83
Kraj: Žilinský

Streda, 10. Marca 2021, 08:41

boborjelotor napísal:
technologia, co ti rozzvoni ipad alebo macbook ked mas hovor na ajfone sa vola handoff.
#edit
a aby si na apple watch (hociakych, nemusia byt cellular) mohol prijat hovor musis splnit toto
  • Each device is signed in to iCloud with the same Apple ID.
    To see the Apple ID used by Apple Watch, open the Apple Watch app on your iPhone, then go to General > Apple ID.

• Each device has Bluetooth turned on.
  • Each device has Wi-Fi turned on.
  • Each device has Handoff turned on.
cize je jedno ci mas LTE alebo ne, hovor na hodinkach cez handoff funguje len ked mas hodinky sparovane priamo s mobilom cez BT a ZAROVEN si na rovnakej wifi sieti telefon+hodinky
Na rovnakej wifi musis byt s hodzinami len ak si mimo dosahu cez BT na telefon - inak by si nemohol prijat hovor na hodinkach hocikde inde kde nie si pripojeny na wifinu.

boborjelotor

Streda, 10. Marca 2021, 08:46

spravne, dik za upozornenie.
"each device has wifi turned on" som zle interpretoval. obe zariadenia musia mat aktivne wifi, pretoze ten hovor nejde cez BT, ale cez wifi, telefon je v spjoeni s hodinkami aj cez wifi, nie len BT. rovnako ako napr. wireless carplay ked sa telefon pripaja k autu cez bt aj wifi.
cize vysleodk je rovnaky - ak nemas telefon a hodinky 1) na rovnakej wifi 2) alebo vo vzajomnom dosahu priameho wifi spojenia medzi hodinkami a telefonom, tak hovor na hodinkach neprijmes cez handoff

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Streda, 10. Marca 2021, 09:13

Dam vediet,ked prezistim presne ako to ma....Dik vsetkym👍
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

pablohablo

Štvrtok, 18. Marca 2021, 10:45

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Piatok, 19. Marca 2021, 13:33

ten CEO eplu teda ozaj vie co robi :-D asi nebude mat dlhu zivotnost, ked toto je jeho taktika

https://www.macrumors.com/2021/03/18/ap ... n-website/
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

Killo
Auto: lexaurin

Piatok, 19. Marca 2021, 13:46

jebe im v Inteli.
Sak podla predajnosti nebol Epl nejaky markantny zakaznik oberu Intel procakov. Plus maju 'monopol' na ultrabooky, ci jak to teraz zase po novom volaju, a kartelove tiche dohody, ze vyrobcovia v rovnakom modeli davaju s Intelom lepsie komponenty (displeje), tak celkom nechapem tento ich zalostny marketing.
Strasny butthurt, stale dokola omielat touchscreen a podporu hier pici.
Hlavne, ze do desktopov budu furt jebat 250w procaky, nech ti to zhori v skrini.

edit:
On the whole, it looks like Intel is trying to do an Apple in terms of marketing Tiger Lake against M1 MacBooks. The issue, however, is that Intel seems to focus more on the non-processor side of things, which makes the comparison somewhat moot.
:LOL:
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

pablohablo

Piatok, 19. Marca 2021, 14:18

Naturlich ked nemozu prerazit argumentom nekompromisneho vypoctoveho vykonu tak zacnu tlacit v marketingu na specifika Apple vs. PC ekosystemu. Co predtym kym bol Apple ich zakaznik prirodzene nebolo rozumne robit, vsakze ;)

Killo
Auto: lexaurin

Piatok, 19. Marca 2021, 14:52

Begreiflicherweise ale este Epl stale zakaznikom Intelu je, duh. Netrufam si odhadovat, ci Epl chce uplne ustupit z x86 platformy, zatial 10gen Intel stale pouzivaju a dokonca v drahsich konfiguraciach. Takze to je take strielanie sa do vlastnej nohy v podani intelu podla mna.
A napriklad som vcera zazrel rumors, ze to obmedzenie 1 ext displeja ma byt fixnute softwerovo. Vraj sa to da obist momentalne instalovanim sw drivera. Takze to su take Applacke argumenty fakt :D

Inak pozna niekto niekoho, kto na klasickom ntb vyuzije dotykovy displej? Lebo okrem toho, ze je ten displej skurvene leskly kvoli sklu dotykovej vrstvy, jebe sa ti v pantoch lebo do nho stukas a je cely zacapkany, nevidim ziadny iny zmysel dotykoveho displeja v ntb. V 2in1 zariadeniach budiz, ale ked vacsinu ntb neroztvoris ani do 180st tak fakt nechapem.
A co to ma v spojeni s Intel cpu, to uz je uplna neznama :D
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

boborjelotor

Piatok, 19. Marca 2021, 14:57

vsetky moje bezdotykove notbuky su ucapkane aj tak, lebo sila zvyku... x krat denne jednoducho intuitivne chcem zoomnut nieco alebo presunut.
mne to mrte chyba, neviem, kedy som mal prvykrat notebook s dotykom, ale bude to zo 6 rokov. a neviem preco by digitizer mal mat nieco so sklom, ak by pridali digitizer do macbuukov, displej bude rovnako leskly

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 232 neregistrovaných