... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Fuxxo napísal:Plocha a 'launchpad' su dve odlisne veci, nie ekvivalenty. Vo Win10 mas dlazdice - to by som povazoval za obdobu launchpadu, a v tych dlazdiciach odinstalovanie funguje rovnako, ako kdekolvek inde - odkazuje sa na uninstaller, a je jedno ci to je stiahnuta aplikacia, alebo instalovana zo Store. Ale ok berem, len prechodom z iOS to je matuce, proste som to chcel odinstalovat tak ako na iPhone, podrzanim ikony v launchpade. Takto napoprve je to nekonzistentne. #vyladenysystemsak ale aj ked kupis 256GB notas, tak jednoducho ten storage sa neda pouzivat ako storage na vsetko, k tomu jednoducho treba vzdy externy disk, a je jedno ci to je mac alebo pc, 256gb v dnesnej dobe je velmi malo, das tam macos, nejake appky na ktorych robis, ktore ti treba a dovi. zvysok pekne cez usb-c externy ssd harddisk a ide to, aspon teda mne to tak logicky vychadza.
a vymazat appku z launchpadu do kokota a mysliet si ze je vymazana, sak nebud motorista pici, ked vymazes vo windowse shortcut z plochy tak tiez odinstalujes appku?vsetky su uskladnene v adresari applications, a staci to jednoducho vymazat, alebo ked ma vlastny uninstaller v adresari, tak tam..
plus jak stary je ten crepnicek? lebo neviem ci na tom big sur vobec pobezi, to si si overil?