... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
starynovy napísal:hej, povrchny konzument pre ktoreho su to pracovne nastroje, narozdiel od teba, co akurat pozera na internete rossmanov a to asi tak maximalna skusenost aku mas s epl pocitacmi. papierove vedomosti.Rossman to je nieco, co ty nikdy nepochopis, ani inych Rossmanov v uplne inych fachoch lebo si povrchny konzument. Tak epl si za ten hejt moze sam, obrovske ceny, image v zmysle najlepsi na svete, kto nema epl je plebs.. a potom kokotiny ako 250€ notebook z ciny vyrabany v chatrci na brehu rieky. Iba o tom to je, ten pomer amaterskych chyb ktore len velmi tazko uznavaju, ktore absolutne nesedia k multimiliardovemu gigantu a ceny vyrobku.
pablohablo napísal:ja som tiez zvedavy co prinesie M2, aby si mal na co kydatSnad kazda jedna generacia macbookov od roku 2012 ma nejaky engineering fail ktory ti to moze bricknut zo dna na den, ked sa na to pozries s nadhladom je to planned obsolesence par excellence. Len pozor, tu sa nebavime o 700 Eurovych plebsovinach, ale masinach co atakuju cenovkami 2000 Eur. A to som tu picoval ze notebook za 1150 Eur by mohol mat dopice 16GB RAM a 512GB SSD v roku 2021 v zaklade ked to mozu mat plebsove notebooky a viac ako 2 pojebane USB porty z ktorych prilezitostne jeden potrebujes na nabijanie, ale ukazuje sa ze aj tie 2 USB porty su ti nakokot kedze apple ponuka "approved" hubov je dost obmedzena a tych 8GB RAM ti predcasne skurvi SSD. Som zvedavy co za fajnovecky prinesie M2, a dalsie chutovky M1.
boborjelotor napísal:nie tak to bolo myslene, ale tak, ze aj napriek tym obrovskym failom ake tu citame teraz s M1, mas v plane kupit dalsi buduci fail v podobne novej generacie. ja tomu rozumiem, tiez by som bral nejaky 16core 32" imac keby ho predstavili..nerozumiem co je nepochopitelne na tom mat okrem mohgbukov aj desktopy.
Fuxxo napísal:hej, povrchny konzument pre ktoreho su to pracovne nastroje, narozdiel od teba, co akurat pozera na internete rossmanov a to asi tak maximalna skusenost aku mas s epl pocitacmi. papierove vedomosti.
starynovy napísal:pracovne to, ze tvoja pracovna pomocka je racna a moja je pocitac, sedim za tym kurva 12+ hodin denne, takze si myslim ze som troska viac jak konzument. a vo finale mam vpici nejaky tvoj kondenzator, ked sa s tym nikdy ziadny problem nevyskytne..Pracovne co, ze si tam zapnes photoshop?![]()
![]()
Ja narozdiel od teba vidim hodne hlboko do elektroniky, takze ked nejaki ti hejteri rossmani hovoria, ze na power raile je pouzity uplne nevhodny kondenzator preto a preto, rozumiem tomu. Ale zaroven nerozumiem ako urcite dobre plateni inzinieri z techno gigantu apple, dosli k zaveru ho tam pouzit, ak nie preto aby to zarucene jeblo a zariadenie poslalo na skladku. Ty papierova vedomost z uzivania fotoshopu.. Ale vsak byt konzument, zvlast dneska nieje ziadna nadavka tak neviem, co sa ježíš.
pablohablo napísal:jaj takze kym to je v zaruke tak to zoberem staremu na oravu hej? a nezaplatim 650€ za brzdy, alebo 200€ za olej aby mi nepadla zaruka nahodou. cool story, not. skus znovaFuxxo:
Lenze BMW okrem autorizaku oservisujem aj na komplet hen u Stareho/Simika v dielni komplet OEM dielmi alebo aj cinou ak som rozjebal secky prachy na Apple. A tie opravy nie su vo vyske 1/2 zostatkovej hodnoty po roku/dvoch pouzivania. Apple ti OEM diely nepreda, ani tebe osobne so zarucnym v ruke ani 3rd party ludom mimo ich ekosystemu, si absolutne odkazany v tych novsich na nich, ich volu, schopnosti, cenu. Ja by som napriklad to BMW nekupil keby to musim servisovat len v autorizaku.