... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Re: Android vs jabličko -fristajl betl

Piatok, 4. Decembra 2020, 16:08

mediamarakt a saturn su jedna entita uz 9 rokov, v nemecku ale dlho nemali jednotne ceny, teraz uz skoro na vsetko maju.
podla mna zas vymyslas s kokotinou, kupis nieco koli cene a potom budes predavat zas a kupovat na druhy pokus normalne.
vsetky tie x200 a ine nizsie serie i5tiek v notebookoch stoja za picu, kuri to jak hovado, hovno to ide, kupujes si notebook od znacky, pri ktorej nevies, kto bude tomu o rok robit zarucny servis a ci vobec, kupujes si fake wannabe macbook, ktory sa prehrieva a celkovo. picovina.

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Piatok, 4. Decembra 2020, 16:45

co ja viem, naposledy ale rok dozadu som porovnaval ceny nejakych veci, a saturn este mal vlastny web (a tusim aj ine ceny oproti mm). Teraz na cerny pjatok som prvy krat videl, ze saturn rovno presmeruje. Pointa bola ale, ze realne som tam videl BF zlavu.
No ved tak kupim kokotinu, predam alebo posunem do rodiny a skusim dalej, no big deal :) Preto si nekupujem mogbuk za 2 litre lebo keby mi to nevyhovuje, tak to len tak neposunem matke ze na, mozes tam jojku kukat. A ono moc na vyber neni, ked nechcem matnu 16:9 fullhd. Vsetky intely su napicu v podstate, kuria a throttluju v kazdom jednom, a ntb s novym ryzenom nezozenes lebo bolo na trhu par kusov (ak vobec, lebo vyrobci mali pakty s Intelom, takze tie 'zaujimavejsie' konfiguracie boli len s intelom - vid dell xps, macbooky, razery, 13" surface booky). To ze nejaky gamingovy Asus ma popici chladenie a popici vykon AMDcka je super, ale nepotrebujem tahat so sebou 3kg kolotoce.
Servis - je mi uplne jedno, nech to opravuje aj starynovy precipovanim, 2r zaruka + 3r rozsirena zaruka formou poistenia by to malo vykrit, keby sa nieco seriozne dojebalo.

Radsej behni do alzy pre M1 Air a daj vediet ake to je, mozno by som teda zobral base socka Air
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

pablohablo
Kraj: Zahraničie

Piatok, 4. Decembra 2020, 19:32

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 07:46, upravené celkom 3 krát.

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 6. Decembra 2020, 20:45

s tym nemozem nesuhlasit. aj to nemame daleko od seba, v trnavskej dedine som za 16 minut ked si svihnem :-D

edit: alebo vies co sprav? proste pockaj :-D predpokladam ze asi nebudes na tom hekovat pentagon (ten bratislavsky), tak air M1 vpohode bude stacit, ale myslim si ze za pol roka ked pridu M1x/M2 modely, tak sa najde par zanovnych M1 na bazosi za lepsejsiu cenovku..
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

Killo

Pondelok, 7. Decembra 2020, 02:38

pici, grcam :D takto mi znechutit kupu Epl produktu, dakujem pekne :D

asi pockam este, nehori to nejako surne. No nebudem tam robit nic heavy, 90% casu budem kukat videjka indickych lektorov ako vysvetluju heterogennu replikaciu. Zaciatkom 2021 maju vyjst aj MS Surface laptopy 4gen., ale tam tiez necakam nieco prevratne za dobru cenu
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

boborjelotor

Utorok, 8. Decembra 2020, 08:27

kto by to bol cakal od Samsungu, ze nebude pribalovat nabijacky k telefonom :)))

https://www.androidauthority.com/samsun ... x-1169323/
https://www.reddit.com/r/Android/commen ... _will_not/

Lipo69
Kraj: Žilinský

Utorok, 8. Decembra 2020, 08:41

su to sraci vsetcia do jedneho
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

fritolko
Auto: X3 E83
Kraj: Žilinský

Utorok, 8. Decembra 2020, 09:16

Historia sa opakuje ako s jackom :) to iste bude s konektormi co vraj apple dat prec.

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Utorok, 8. Decembra 2020, 09:42

korejski kopirovaci pojebati.. klasika, dalo sa cakat :-D
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

pablohablo

Utorok, 8. Decembra 2020, 09:59

To nepribalovanie nabijaciek kvitujem, to je hned druhy najnezmyselnejsi waste po apple dongloch, kazdy mame "ten suflik" plny donglov, ci pribalovanych nabijaciek a sluchatok. Este nech sa vsetci uz kurva dohodnu na jednom standarte rychlonabijania. Na epl boj hejt lebo co si pamatam pribaloval nabijacky co nevedeli nabijat ten telefon plnym vykonom a potom ked ich prestal pribalovat uplne tak este aj cena isla do kurvy opacnym smerom nez ocakavanym.

starynovy

Utorok, 8. Decembra 2020, 13:13

V radiu bolo chvíľu do zadu, popri prave na opravu svojho majetku aj to nabíjanie. Ze EU bude tlacit aby sa zjednotilo. Co da rozum. Myslim, ze okrem crapple s tym nikto problem mat nebude. Tam musis tu wannabe nadradenost ukazovat este aj inou nabijackou. :D Taktiež teraz tyzden do zadu Brazilska vlada donutila crapple tie nabijacky pekne pribalit nazad inak to u nich nemozu predávať. No kto by to bol povedal, lebo brazilia je ekvivalent vychodnej europy dojebanej, akurat su hnedsi. A pozri!

boborjelotor

Utorok, 8. Decembra 2020, 14:28

pokus EU o zjednotenie tu uz bol, nakoniec z toho vzislo, ze nie port v telefone, ale port na zdroji musi byt podla USB standardu. ludia sa tesili, ze iphony budu mat usb-c, a picu.

Killo

Utorok, 8. Decembra 2020, 15:28

ale u Eplu odobratie tej nabijacky je jebnutost par excellence. Dovtedy bundluju skapate 5W nabijacky, ze mas nehnutelnost ked nabijas, a ked prijdu s podporou rychlonabijania, tak ti povedia, ze adapter ti nepribalime, lebo ho mas doma. Kokot konsky mas doma, mas akurat tu pomalu picovinu a ked chces rychlonabijat, zaplat.
Kto toto schvaluje, mu uz neni pomoci. To by mi to fakt menej vadilo pri tom Samsungu, kedze tam ta nabijacka z minuleho roku realne postacuje.

Dalsia vec, ze tento krok Eplu je len vypocitavost - ak by chceli byt ekologicki, tak nebudu robit prazdne gesta s nabijackami (ktoru si aj tak kupis zvlast, je v osobitnom baleni, takze o odpad viac). Ale radsej by umoznili opravitelnost zariadeni. Lenze trendom u nich je, ze nemozes pouzit nepodpisany hw tretej strany, a uz ani origo hw nezozenies. Takze ostane jedine, zaniest do epl pajacovi, ktory kvoli hocijakej kokotine povie vymenit cely display panel / motherboard, a miesto opravy v desiatkach eur platis stovky. To sa kazdy vysere na to a kupi rovno nove, sak naco by sa s tym jebal. Ale potom velke medialne masirovanie, ako je epl ekologicky lebo nepribali nabijacky.
Som zrovna videl Rosmanna ako vysvetluje, ze chcel kupit nejaky chip na dosku mcbooku, a ze vyrobca ani distributor ani nereagovali na jeho dotazy. Jebnute tiche dohody s Eplom.
Snad tie M1 silikony budu spolahlive v dlhodobom meritku, tam ked sa hocijaka malickost posere to mozes rovno cele vyhodit z okna

Ak EU s tym nahodou aj chce nieco robit, tak doterajsim sposobom nezmenia nic, su bezzubi. Ale tusim na bielu techniku sa to podarilo, mozes si kupit tesnenie na umyvacku aj po 10tich rokoch

pablohablo

Utorok, 8. Decembra 2020, 16:11

preco si taky hejter Killo ? Mne cele toto chovanie k zakaznikom pripomina presne tento diel southparku, vymyslis super vec a potom namiesto sedatka ci paciek das dildo, len tak, aby sa nad tym nejaky produktak mohol ujebavat ked prefuka cez nos dalsie ferrari na jachte s kurvami. Minule som sa snazil zistit aky vystup ma ta epl nabijacka ale nebol volny termin na elektronovom mikroskope.

boborjelotor

Utorok, 8. Decembra 2020, 16:21

ale tie nabijacky nie su prazdne gesta. Ked si teraz niekto je nuteny kupit wallbrick, lebo n ahodou ziaden nema, tak sa mozno zamysli, a kupi si taky, co bude sluzit dlhu dobu, a na viac zariadeni, idealne taky co ma PD a aspon 40w, a vystarane. Aj z toho nie vysokeho percenta majitelov novych iphonov si ten brick budu kupovat nie preto, ze nemaju, ale maju stare 5w kokotiny. Ked si kupia dnes, pri dalsom iphone si kupi len ak strati. A aj sa budu menej stracat, lebo ked to beries ako kus balastu, co dostanes s kazdou kokotinou na baterky, uz to ani nerozbalujes len hadzes do suflika, tak jebes na to, ked sa balis na dovolenke, horkotazko zazipsujes kufer, a teraz zbadas nabijacku v zasuvke, tak sa ani nechce znova kufer otvarat, jebes na nu.
samotne odstranenie nabijaciek kvitujem, rovnako aj odjebanie kokotnych sluchadiel, aj 20 deka papierovych letakov, ktore nikto v zivote a historii ludstva necital.
a je jedno, ci je to apple, samsung alebo chujavej. ale ked chceli zaroven zvysovat ceny, a znizit si naklady, mali ludi "ojebat", mali v prvom roku tej zmeny napr. pribalovat store credit, 20 ecka. bud si kup nabijacku od nich, alebo si kup aplikacie, whatever. Nikto by ani necekol.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 255 neregistrovaných