... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pablohablo napísal:hahahahapreco si taky hejter Killo ? Mne cele toto chovanie k zakaznikom pripomina presne tento diel southparku, vymyslis super vec a potom namiesto sedatka ci paciek das dildo, len tak, aby sa nad tym nejaky produktak mohol ujebavat ked prefuka cez nos dalsie ferrari na jachte s kurvami. Minule som sa snazil zistit aky vystup ma ta epl nabijacka ale nebol volny termin na elektronovom mikroskope.
sak ale smiesne na tom je to, ze predstavia podporu pre 20w rychlonabijanie konecne, ale nepribalia nabijacku. Takze si ju TAK CI TAK musis kupit, lebo ju doma nemas (naco by si mal doma vopred PD2 40W charger, ked to predosle modely nepodporovali? ). A kupovat si 1 nabijacku, ak mas viac zariadeni, aby si kempoval pri zasuvke a len prepajal podla toho ktore uz skapina najviac je tiez blbost.boborjelotor:ale tie nabijacky nie su prazdne gesta. Ked si teraz niekto je nuteny kupit wallbrick, lebo n ahodou ziaden nema, tak sa mozno zamysli, a kupi si taky, co bude sluzit dlhu dobu, a na viac zariadeni, idealne taky co ma PD a aspon 40w, a vystarane. Aj z toho nie vysokeho percenta majitelov novych iphonov si ten brick budu kupovat nie preto, ze nemaju, ale maju stare 5w kokotiny. Ked si kupia dnes, pri dalsom iphone si kupi len ak strati. A aj sa budu menej stracat, lebo ked to beries ako kus balastu, co dostanes s kazdou kokotinou na baterky, uz to ani nerozbalujes len hadzes do suflika, tak jebes na to, ked sa balis na dovolenke, horkotazko zazipsujes kufer, a teraz zbadas nabijacku v zasuvke, tak sa ani nechce znova kufer otvarat, jebes na nu.
samotne odstranenie nabijaciek kvitujem, rovnako aj odjebanie kokotnych sluchadiel, aj 20 deka papierovych letakov, ktore nikto v zivote a historii ludstva necital.
a je jedno, ci je to apple, samsung alebo chujavej. ale ked chceli zaroven zvysovat ceny, a znizit si naklady, mali ludi "ojebat", mali v prvom roku tej zmeny napr. pribalovat store credit, 20 ecka. bud si kup nabijacku od nich, alebo si kup aplikacie, whatever. Nikto by ani necekol.
boborjelotor napísal:aj note 10 aj note20 maju pribalenu slabsiu nabijacku, tusim 25w nabijacka ale telefon podporuje 45w.