... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

starynovy
Kraj: Zahraničie

Re: Android vs jabličko -fristajl betl

Utorok, 8. Decembra 2020, 16:50

A co tak k tomu flagship modelu davat top vybavu ktoru podporuje? :D Ja ratam, ze za tie prachy dostaneš komplet funkcny package, nie ze si musis dokúpiť aby sa dalo pouzivat alebo dostanes kktinu ako 5V 1A nabijacku v roku 2020. K Note10 som vsetko dostal. Je to hulibrcka vyjebana továreň na sklbanie fanboiov, nic ine. Skoda ale je, ze ti ostatni, teda jeden ostatný je weak. A vo svetle retardovanej enviromasaze sa poddal a nabuduce uz komplet package nedostanem. Takze vdaka obama, eh crapple. Uz sa tesim aky kokotdesign vytlacia s buducim modelom a samsung pojde v zavese aby nestratil marketshare, lebo zákazníci predsa nechcu mobil ktory kokot zatazuje planetu nabijackou, tiez ju vyjebte.

Užívateľov profilový obrázok
Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Streda, 9. Decembra 2020, 01:04

pablohablo napísal:
preco si taky hejter Killo ? Mne cele toto chovanie k zakaznikom pripomina presne tento diel southparku, vymyslis super vec a potom namiesto sedatka ci paciek das dildo, len tak, aby sa nad tym nejaky produktak mohol ujebavat ked prefuka cez nos dalsie ferrari na jachte s kurvami. Minule som sa snazil zistit aky vystup ma ta epl nabijacka ale nebol volny termin na elektronovom mikroskope.
hahahaha :D :D :D nice!
uz som otupievavel, uz mi ani tie prirazky za storage/ram na mcbp az tak nevadia, ale nedat tam nabijacku je kokotizmus no. Tak tak, kurvy sa same nezaplatia zialbohu

boborjelotor:ale tie nabijacky nie su prazdne gesta. Ked si teraz niekto je nuteny kupit wallbrick, lebo n ahodou ziaden nema, tak sa mozno zamysli, a kupi si taky, co bude sluzit dlhu dobu, a na viac zariadeni, idealne taky co ma PD a aspon 40w, a vystarane. Aj z toho nie vysokeho percenta majitelov novych iphonov si ten brick budu kupovat nie preto, ze nemaju, ale maju stare 5w kokotiny. Ked si kupia dnes, pri dalsom iphone si kupi len ak strati. A aj sa budu menej stracat, lebo ked to beries ako kus balastu, co dostanes s kazdou kokotinou na baterky, uz to ani nerozbalujes len hadzes do suflika, tak jebes na to, ked sa balis na dovolenke, horkotazko zazipsujes kufer, a teraz zbadas nabijacku v zasuvke, tak sa ani nechce znova kufer otvarat, jebes na nu.
samotne odstranenie nabijaciek kvitujem, rovnako aj odjebanie kokotnych sluchadiel, aj 20 deka papierovych letakov, ktore nikto v zivote a historii ludstva necital.
a je jedno, ci je to apple, samsung alebo chujavej. ale ked chceli zaroven zvysovat ceny, a znizit si naklady, mali ludi "ojebat", mali v prvom roku tej zmeny napr. pribalovat store credit, 20 ecka. bud si kup nabijacku od nich, alebo si kup aplikacie, whatever. Nikto by ani necekol.
sak ale smiesne na tom je to, ze predstavia podporu pre 20w rychlonabijanie konecne, ale nepribalia nabijacku. Takze si ju TAK CI TAK musis kupit, lebo ju doma nemas (naco by si mal doma vopred PD2 40W charger, ked to predosle modely nepodporovali? ). A kupovat si 1 nabijacku, ak mas viac zariadeni, aby si kempoval pri zasuvke a len prepajal podla toho ktore uz skapina najviac je tiez blbost.
Suhlasim, ze ak by zalepili ludom oci 20eur kuponom, bolo by to menej bolestne.
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Streda, 9. Decembra 2020, 09:24

ze som ale nevidel picung na inych vyrobcov od teba, ked dali podporu 40w+ nabijania, ale pribalovali slabsie nabijacky, aj samsung, aj chujavej, aj xiaomi, aj oneplus.
zasa sme trochu tehotni? lebo aj tak dodavaju lepsie nabijacky ako apple, tak uz to nie je problem, ze nepodporuju maximalne limity?
a kto ti kaze kupit si jeden powerbrick, ked casto nabijas viac zariadeni? 4 aj 6 portove bricky, ktore su o malo vacsie ako klasicke kokotinky, stoja rovnako 5 korun, a mozes z toho nabijat do aleluja.
je tazke vybrat si poziciu, za ktoru sa postavis co, lebo nedat nabijacku - kokotizmus, dat 5w nabijacku - to je tiez kokotizmus, ale musim si vybrat mensie zlo :).

Killo

Streda, 9. Decembra 2020, 10:11

jeb na to, mna do tejto pasce nenachytas
1.) neviem o ziadnom vyrobcovi, kto by mal novopredstavene rychlonabijanie a pribalenu 5W nabijacku
2.) neviem o ziadnom vyrobcovi, kto by mal novopredstavene rychlonabijanie a NEpribalenu nabijacku
3.) neviem o ziadnom vyrobcovi, ktory by v cene nad 1000eur nepribalil nabijacku

Takze kludne budem trochu tehotny, ak nejake skapate ChuanPlus za 600-800eur ma podporu 60W a nabijacku "len" 20W-30W, lebo stale to je viac nez u Eplu :D A stale je to dostacujuce, lebo nemusis nabijat 2 hodiny....
Ak to robi nejaky Samsung novy, to nesledujem, uz som ti pisal, ze samsung mi je ukradnuty. A to, ze sa najprv marketingovo vysmieva z Eplu (odstranenie 3.5mm jacku, nabijacky z balenia), a o chvilu robi to iste, to je este vacsi kokotizmus nez samotny Epl. Opat, radsej budem trochu tehotny ale nebudem podporovat tieto jebnute praktiky, kludne si kupim to Xiaomi, ktore ma 5Ah baterku a nejaku suntacku nabijacku, ale stale sa nabije rychlejsie nez SE2020 za 2,5hod, s mini baterkou a 5W brickom.

dalej to nerozoberajme, lebo moj usecase je odlisny od tvojho. 4-6 portovy brick nebudem tahat so sebou, ked nabijam viac zariadeni a potrebujem sa presunut tak nebudem brat vsetky zariadenia. Takisto mam vzdy viac nabijaciek - doma, praca, auto, v taske do vlaku. Tie stare a pomale, ktorymi tak kurevsky nicim planetu si nechavam na pripady najmensieho pouzivania (napr v tej taske do vlaku), nove rychlonabky mam tam kde ich pouzivam najviac. Nemenim telefon kazdych 6 mesiacov na to, aby som doma mal 300kablov.
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

fritolko
Auto: X3 E83
Kraj: Žilinský

Streda, 9. Decembra 2020, 10:16

Killo nebol to nahodou sansunk galaxy S6/S7/S8 (neviem presne ktory znich) kde si mal rychle nabijanie ale zakladna nabijacka v baleni to nepodporovala ?

boborjelotor

Streda, 9. Decembra 2020, 10:30

aj note 10 aj note20 maju pribalenu slabsiu nabijacku, tusim 25w nabijacka ale telefon podporuje 45w.

pablohablo

Streda, 9. Decembra 2020, 12:46

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 07:45, upravené celkom 3 krát.

boborjelotor

Streda, 9. Decembra 2020, 12:58

je to "plna vybava"? nie je. ked chces nabijat plnym vykonom, musis si kupit nabijacku tak ci tak. nechapeme sa asi, ale dobre. ja nehovorim, ze je to OK davat slabe nabijacky, ja hovorim, ze je OK nedavat ziadne. a hovorim, ze nie je OK, ked sa to nijako neodrazi na cene, pricom staci urobit tento krok mid-lifecycle, po pol roku iphonu 11 mali prestat balit nabijacky a znizit cenu alebo davat kupon v tej hodnote nabijacky.

starynovy

Streda, 9. Decembra 2020, 13:18

boborjelotor napísal:
aj note 10 aj note20 maju pribalenu slabsiu nabijacku, tusim 25w nabijacka ale telefon podporuje 45w.

Prikon teraz neviem ale podporuje to Fast charge a Super fast charge. Pricom medzi nimi je rozdiel uz nie velky, asi 20 minut. Lenze SFC funguje len s nabijackou ktora ma USB-C port. Ta pribalena k telefonu ktora podporuje IBA FC ma USB-A port. Z jednoducheho dovodu, pretoze ten kabel zaroven supluje datatransfer do inych zariadeni ktore este dnes maju len zriedka USB-C port, USB-A ma aj stalinov notebook. Takze mohli by tam dat SFC nabijacku ale potom by bolo treba este USB-A/USB-C kablik solo na data. Takze ano nieje to koza, ksenony a automaticka klima ale je to good enough. Proti nepouzitelnej picovine 5Wattovej skoda reci.

pablohablo

Streda, 9. Decembra 2020, 13:25

5W nabijacka je presne to nezmyselne dildo do zadku pri kazdom nakupe ktore pojebe user experience snad kazdemu lebo 90% instakuref netusi co je to Watt, rovnako ako odjebat 3.5mm jack, zajebat len 2 usb porty na mac pro 13 m1, etc. etc. etc.
Len slabomyselny fanboi moze toto obhajovat, na styl fasa thanks obama tim jobs kopa hnoja tu musi byt niekde aj koniiiik.

boborjelotor

Streda, 9. Decembra 2020, 14:41

robis salat, ked miesas zas hrusky s jablkami?
co furt tlacis kokotiny otocene, kto obhajuje 5w nabijacky? ja ani neviem na co teraz picujes, vcera si napisal, ze nepribalovanie nabijaciek kvitujes, teraz uz to nekvitujes alebo what the fuck? nikto neobhajoval pojebane 5w nabijacky, okrem killa, ktory by si nabijacku nekupil extra ani keby bola za cenu omylom kupeneho stareho Dooma za 6 eur.

boborjelotor

Streda, 9. Decembra 2020, 15:51

ak ste esce nevideli https://www.androidpolice.com/2020/12/0 ... a-teasers/

aj som bol chvilu nasraty, ze S21 ultra bude mat furt krivolaky displej, kym som si rychlo nespomenul, ze povodne rumors, ze bude mat s-pen nie su celkom pravdive - bude PODPOROVAT s-pen, ale nebude mat slot, jedine ak si kupis ich drahy origo kryt, alebo jeden z tisic cinskych, co bude mat pen holder, co jebat.
dieru na pero bude mat asi len fold 3.

Killo

Streda, 9. Decembra 2020, 16:12

krista bober chod si zapalit, malo nikotinu mas a pletu sa ti pismenka.
Spytam sa slovami klasika - robis salat, ked miesas zas hrusky s jablkami?

Ziadnu 5w picovinu neobhajujem, ukaz mi kde som to obhajoval. Ja som pisal, ze je picovina to co si napisal ty - ze k iFenu nedostanes nabijacku a mas si kupovat rovno nejaku 6portovu 40W PD mrochtu, lebo co ak, niekedy do buducnosti to Epl zariadenia budu podporovat. Ze to je z mojho pohladu kokotina, lebo 1. platis naviac, 2. platis za to co aktualne nevyuzijes, a otazna je podpora do buducna, 3. radej mam viac nabijaciek (s QC quick charge ktore moje telefony aktualne podporuju) na viacerych miestach, a teda nebudem vlacit mrochtu PD so sebou ked nemusim.
Proste neviem, resp. viem ale nechcem, pochopit, ze ked si jebnute Xiaomi za 2 kila pribali este aj funkcne dildo k telefonu, tak Epl spusti podporu rychlejsieho nabijania, tak ti tam just tu novu nabijacku nejebne, a doma s najvacsou pravdepodobnostou 20W Epl charger nemas (namatkovo som si vylistoval nejaky iPad PRo 2020, aku ma nabijacku - a hla, tiez ma 'len' 18W). Nech to volaju v reklamach "chceme vas ojebat aj o dalsie penaze, lebo mozme a vy to zozerete", ale ne "ide nam o ekologiu, preto nepribalime nabijacku" a nebudem mat ani pol slova k tomu.

A k Samsungu - nechce sa mi dohladavat, ale je mozne, ze iba prvy model ktory prisiel s podporou quick charge (ci oni mali Fast charge sa mi zda), tak nemusel mat k tomu nabijacku, kazdy dalsi ale nejaku formu rychlonabijacky mal, aj ked telefon podporoval viac. A vtedy sa Eplu o takych technologiach ani nesnivalo, resp. by uzivatelov asi nepodojili dostatocne

EDIT: dooma si si nemohol odpustit, klasika :D za tych 7eur som mohol mat 20mg nikotinu v baterkaci, a nemam to ani komu darovat. Vyhadzovat za zbytocnosti neni problem, ale ked to je zbytocnost ktoru uz mam tak ma to nejak moc netesi, deal with it

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Streda, 9. Decembra 2020, 18:50

no ale teraz k veci..
https://www.youtube.com/watch?v=y_jw38QD5qY

prekvapivo neprekvapeny teda, bez nabijacky ani najsilnejsi amd mobilny cip tak trocha nestiha :-D este ze ma aspon 6GB grafiku ktora to miestami dohana.
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

pablohablo

Streda, 9. Decembra 2020, 20:03

Asi si dal po dve sosovky do oka alebo co, ci len vidis co chces aby to sedelo s nabozenskym presvedcenim. Nasledujuce obrazky nie su vhodne pre slabe povahy. #fatality
Naposledy upravil/-a pablohablo v Streda, 9. Decembra 2020, 20:11, upravené celkom 1 krát.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 208 neregistrovaných