... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ViktorDDD napísal:Co provokujes ? Uz to bol zmier.hmm ten singlecore performance applu, nahoda? nemyslim si![]()
![]()
Killo napísal:Tie rajzeny 3500u su napicu lebo to je este 14nm, ako rajzen desktopove serie 2000. Rajzeny 4000u su uz na 7nm ako desktopova seria 3000 z ktorej vychadzaju. Skoda ze s tymi displejmi je to slabe na tych rajzenoch lebo to lepsie balia k Intelom, spiny. na videa nieco so speakrami popri klavesnici.ne ze by to niekoho zaujimalo, ale nakonec asi zoberem ntb Huawei Matebook 13 . Sice poslabsi AMD 3500U (asi ako i5 8gen U), len 8GB RAM DDR4, 512GB disk, ale za to 3:2 2k displej 400nit, leskly. Ak sa nerozhodnem pre Pablov vychvaleny Yoga Slim 7, aj ked ten je v AMD verzii vcul vecne vypredany, a asi neprekusnem ten 16:9 fullhd matny displej.
Na Macbook som asi este nedozrel, vytrieskat 2litre za pouzitelnu konfiguraciu 16/512 na to, aby som na tom kukal videa asi nebude uplne koser.
Za to si asi na jezisa doprajem monitory, zatial 4K nejaku 32" od LG, plus som nasiel aj QHD 144Hz 26" LG, co by nemuselo byt spatne kombo