... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
undy napísal:A neboj sa, nepísal som to ako urážku, čo som i zdôraznil, tak sa nejeduj hneď, veď to ber v dobrom
undy napísal:to by ti vyhovovalo, aby sa zabudlo na nenapadny prispevok s fotkou tvojej haciendy s kruhacom a tvojimi biturbo sosovkami leica 10x zoomnechcem byť zlý, ani nikoho urážať, ale to, že si niekto pamätá, čo tu kto kedy písal/žiadal v Alze pred troma rokmi mi trochu zaváňa ľahkou formou autizmu. Pretože ak si ja po troch rokoch nepamätám pre mňa nepodstatnú vec a niekto áno...je to cez trochu
pablohablo napísal:lol kde som sa hrdil? povedal som ze si nezvyknem poziciavat veci. to je troska rozdiel jak brat nieco na lizing, auto mam na splatky si predstav, resp. mal som.. telefony tiez berem na pausal, to sa tiez berie ako poziciavanie? ked to nevratim po splateni? plus ten ifon nevydal v alze, takze bobor nic nedal nikomutak zastanem sa bobra ze nikdy to tu nemarkuje na luzu a neluzu, praveze takym nastavuje zrkadlo. fuxxo sa hrdil ze vsetko berie za hotove no a bobor mu dal co bolo treba z C:\users\bobrik\bmvklub\fuxxo\akoby to bola nejaka hamba hodna len luzy brat nieco na lizing..