no vidis a to je presne ten problem, jednak ja niesom butthurt, mne to je jedno uplne co si myslis, ocividne im to funguje aj napriek tomu ze ty tvrdis ze je vsetko napicu

kazdopadne oni nejak nikde neprezentuju ze s tym prisli prvi, ale nechame sa prekvapit jak to dopadne cele. lebo hocijak tu ide v prvom rade o to, ze uz nebudu musiet cakat na spomaleny intel, kedy doda novu generaciu chipov, ale mozu si ist svoje tempo a robit si vpodstate co chcu aj so svojimi pocitacmi, a ako je vidiet, iphony a ipody su jednoducho top produkty na trhu a vzdy aj boli,a je to aj vdaka tomu ze od zaciatku maju vlastne chipy.
a ano, preberaju veci od androida, ale odporucam pozriet si posledne video od snazzy labs, ten to celkom pekne popisal, tak isto aj vcera unboxing therapy, proste ked niekto vymysli nieco co funguje, preco by to nemohol ten druhy prevziat? tak isto android kopiruje plnu picu vsetkeho mozneho, ono je to vzajomne.
tak ci tak, ja som happy, hlavne ma maximalne prekvapil kompletny redizajn macos, este som si hovoril predtym jak to zacalo, ze ci nahodou nespravili tomu novy look, ale potom ze urcite nie, ved nedavno spravili dark mode, aj s nejakymi inymi vylepseniami, tak nebudu teraz komplet nove rozhranie robit.. a hla, nikto necakal :-O
este som zvedavy dokedy bude podpora intel procesorov, a hlavne napriklad aku paticu budu pouzivat tie arm-y, ci sa to bude dat namontovat do mojho meku pro za x rokov trebars..