... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Fuxxo napísal:Ja praveze niekedy mam pocit, ze vyrobcovia mimo Apple by aj vedeli konkurovat, len nechcu spravit "dokonaly" produkt, a tak spravia nieco skoro dokonale, s jednym-dvoma dealbreakermi (pripadne viac verzii/revizii produktu, ale kazdy ma chybicky inde), aby si mal iluziu vyberu, ale vyberas si medzi kokotinami. Kdezto Epl to spravi viacmenej vyladene vo vsetkom, stylom ber alebo neber. Tot moja chvilka kospiracii, kukam prave ultrabooky a cele je to bieda, schyluje sa k tomu, ze skoncim u minulorocneho mb pro 13.pilifo asi mas pravdu, ale tak skusil som a uvidime![]()
viktor, tak jak pise, bude to na engine mafie 3 postavene od nuly, takze to bude urcite mega
takze vsetci sa smeju z apple displeja za 5000usd, pride asus, predstavi 32" hdr displej za 4000usd, s iba 4K, horsimi parametrami, ventilatormi, a dizajnom jak 20 rokov dozadu prve "ploche" televizory, a je to top masinaLOL.
apple zas raz dokazal ze tie veci ktore robi, su vo finale naozaj za primeranu, resp. relativne vyhodnu cenu, ked to chce konkurencia vyrobit na rovnakom leveli alebo aspon sa priblizit, tak to stoji minimalne tak isto, ked nie viac..