... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
PristineShip napísal:No až tak naschval to nebolo :) Povodný Xbox One mal APU (CPU s GPU) vyrábaný starším 28nm procesom. Nový Xbox One S má ale kompletne novú revíziu jadra aj GCN grafiky vyrábanú najmodernejsim 16nm FinFET procesom. Vďaka tomu je APU o 1/3 menšie ako pôvodne s výrazne nižšou spotrebou a tým pádom aj zohrievaním. Tým pádom nemusel ísť dovnútra tak veľký chladič a zdroj tak isto už stačí menej výkonný ktorý vojde dnu. Takto isto to bolo vždy aj u Slim verzii PS3. Pôvodný Xbox One sa preto nedal vyrobiť tak ako One S :) Každopádne ak máš poriadny desktop jeb na konzole, síce na 4K potrebuješ ideálne len grafiky za 1500€ (2x GTX 1080 SLI)od zaciatku ale bolo jasne, ze aj ps4 aj xbox one urobili naschval prilis velky, ved to bolo velke ako desktop pc preboha. aby mohli kazde 2 roky urobit ¨evoluciu¨ a zmensit to o polovicu, napokon pri xbox 360 to spravili 5x za tych 8 rokov, ten posledny bol tretinovy velkostou ako prvy 360. a slimkove PS3 tiez boli teda smiesne male oproti prvej ps3
PristineShip napísal:Róberta by som tu radšej nespomínal!pici, nerd alert!
takto z rana tolko informacii naraz, konecne viem ako sa citi volic Smeru ked na nich prehovori nejaky Mihal.
kamo1969 napísal:Maco. To nemozes mysliet vazne ze vsetjych 50 aplikacii co mas v task manazeri ze aj bezia ... Prave to ze to funguje uz ako na apple, ked sa nepouzije aplikacia, tak sa bud uspi alebo uplne vypne. Skus si otvorit aplikacie, ktore si mal uplne medzi prvymi otvarane a sam uvidis ze najprv refreshne obrazovku...
1 +3 je sice super, ale s7edge ma naviac vodeodolnost, pamatovky a HLAVNE ju ponuka operator = mam slusnejsiu cenu po dotacii ako 1 +3, inac by som ho zobral tiez.
Taktiez este dodam ze s7/ edge ma najlepsi display panel na svete zo vsetkych vyrobenych zariadeni(mobil, tv, tablet) a jeho oprava po rozbiti stoji oficialne 300e s dph, takze bez poistenie je to vrazda