to nemyslis vazne ze?

mozno 2014.. ale 2016 vyzera takto nejak
Among global tech companies it has the highest revenue ($233 billion), profit ($53 billion), assets ($239 billion) and market cap ($586 billion) for the past year.
These results make Apple not only the biggest tech company in the world, but also bumps it to the 8th largest company in the world- -marking a return to the global top ten–and 4th largest in the U.S. on the 2016 Forbes Global 2000.
http://www.forbes.com/sites/samanthasha ... 4d950089eea pozeral som aj ine rebricky, s walmartom mas pravdu, ale ja som hovoril o
tech firmach, nie automobilkach alebo potravinach. a samsung som teda v ziadnom rebricku nevidel ani v top 10, nie este pred applom. a to oni vyrabaju plnu picu veci co apple v zivote robit nebude, pracky chladnicky, auta, atd atd.
navyse ja by som to bral podla toho kolko love ma ta ktora firma na ucte
s nabijackami to je pravda

to je spotrebak veru

ale skor si kupim novu nabijacku, jak popraskane plastove sasi nejakeho samsungu alebo niecoho podobneho.. a veci mas nosit do stareho mesta do CCC servisu, ked si dobre pamatam tak je to jediny oficialny servis na slovensku, a sice velmi velmi malo, ale ked sa nieco pojebe tak to zoberem tam. uz peknych par rokov..
ale dobre ze si spokojny

ja som si kupil teraz novy imac retinu za neskutocne peniaze, ale som maximalne spokojny.. ale tak ja nerobim IT, ale prave taku robotu na co je ten imac napriklad najviac vhodny.. a som zvedavy na nove macbooky velmi, na buduci rok jeden kupim zene..