... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Fuxxo napísal:ale hovno :-O ja mam tiez problem s klavesnicou, fungovat funguje, ale obcas sa zaseknu nejake pismena, takze to mozem jebnut do servisu a spravia mi to fri? :-O :-O
fantazia, tak to asi vyuzijem..
kde sa to pise? staci mi ist do servisu a poriesia to? v ba uz maju aj na mna ucet spraveny, takze asi nebude problem![]()
inak k tomu drbnutemu telekomu, ked sme pred 3/4 rokom prechadzali na oranzoveho, tak som bol dovtedy cely zivot v telekome, a ti kokoti nemali ani 10GB v pausali az za nejakych 90€ mesacne s ostatnymi nezmyslami, nevedeli mi nic podobne ponuknut, jeb tri mesiace na to jak sme odisli, tak predstavili tieto pausaly nove. keby som vedel tak aj pockam a ostanem v telekome.. ale jebat, dobre je to aj tak jak to je, lebo mam aj domaci internet k tomu a za dva pausaly plus 300GB LTE na doma platim okolo 70e.
boborjelotor napísal:mne aj format p30 pro prisiel dost chujovo uzko-vysoky, aj ked sa lepsie drzal v ruke ako samsungy, ale format mi nevyhovoval.
pistacik11 napísal:+++mne sa sony doteraz páčilo aj s tými obrymi rámčekami, môžem v kľude manipulovať s telefónom, bez dotyku s displejom, plus hardvérové tlačítko foťáku mi chýba snáď u každého iného telefónu.
pistacik11 napísal:Jasné, ono spojili mobilnú divíziu s ďalšími divíziami, ktoré si doteraz konkurovali, takže podľa mňa pôjdu ich produkty hore. A nevidím dôvod, prečo by sa 21:9 mal zlé držať v ruke. Veď šírka aj hrúbka bude štandardná, čiže tam problém není. Bude to síce lopata, ale zase pre človeka, co využíva často delenie obrazu (ako ja) to bude výhoda. Veď menu si človek vie stiahnuť do jedného rohu, tak sa nemusí báť, že ne dotiahne na vrch telefónu.