... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Killo napísal:netrep uz zase, pozri sa kolko ludi si kupuje dual-sim, a kolko by si rado dual-sim kupilo (keby nemame jebnutych operatorov, hlavne Orange, ktory dlho dual-sim bojkotoval).
Mat v dnesnej dobe iba 1 sim, obvlast na "specifickom trhu" akym je Slovensko, je totalny nonsens. Dvoma programami si vies vyskladat ovela lepsi balicek za vyhodnejsiu cenu, nez ked to chces len od 1 operatora...
//MPower napísal:Tak neviem, ale Sony ma na svk svoje prémiovky v dual Sim verzii na predaj? Xz premium, aj xz2 premium som našiel dual Sim verziu na svk.Hej hej jediný kto trepe si tyV EU sú dualSIM tak populárne že všetci ako Samsung, Apple, LG. Sony a další giganti sa idu roztrhať aby zaplavili náš trh dualSIM
Len killo z BMW klubu to vie lepšie ako všetci výrobcovia pre ktorých je to okrajová záležitosť v EU
Bože môj...
//MPower napísal:ale co si furt jak male decko, ani ten tvoj boh ti nepomozeHej hej jediný kto trepe si tyV EU sú dualSIM tak populárne že všetci ako Samsung, Apple, LG. Sony a další giganti sa idu roztrhať aby zaplavili náš trh dualSIM
Len killo z BMW klubu to vie lepšie ako všetci výrobcovia pre ktorých je to okrajová záležitosť v EU
Bože môj...
A to keď poviem že pokial si nevie niekto platiť bežne veci aj keď nevyhadzuje a slušne žije že je asi niečo v jeho živote špatne tak to nie je urážka! ale realita nad ktorou sa treba zamyslieť prečo to tak je. Nemusíš na mna útočiť za to. Tým nemyslím nikoho konkrétne tu, len to všeobecne konštatujem, lebo mi tu príde ako keby Slovensko bola najchudobnejšia krajina kde je extrémna chudoba kde si ľudia za cent koleno dajú prevŕtať... Treba pocestovat asi svet a potom si asi niekto uvedomí čo je chudoba.
Je úsmevne urážať niekoho kto si (vďaka tomu že je jebo) zarobil na M