Tak po 1. Telekom a Orange som uviedol čisto náhodou lebo asi predávajú telefóny a nie rožky že? O ich praktikách nemám ani páru a je mi to jedno. Kľudne teda chod do Nay alebo iného nezávislého obchodu podľa pár expertov BMW klubu

a pozri si ich ponuku. Väčšina ľudí používa telefón na 1 SIM, to je fakt ktorý nezmeníš ani keď sa na hlavu postavíš. Tým to končím.
O tom kto čomu rozumie ty radšej nevrav

hraješ sa na IT guru a si úplne mimo. Stačilo mi keď si si kúpil i7 a bol si vymletý že či ho vôbec máš pretaktovaný a či nie a keď som ti povedal že pozri to v biose ako máš všetky hodnoty nastavené tak si radšej kašľal na to lebo si tak mimo že ani nevieš ktoré políčko čo v tom biose znamená, vedomosti o tom ako taktovat tu i7 už ani nehovorím radšej ale prezentuješ sa tu ako expert.. Hlavne že ja som tu u VIP skupinky istých vážnych členov za IT blbca ale 8700k mi ide 5000MHz na všetkých 6 jadrách súčasne v 100% zaťaži

Ale som si ten PC vyskladal a doladil veru na to že nič neviem..
To koľko máš peňazí je mi totálne fuk to mi ver

Ja som len napísal že za cca 30ecka máš neobmedzený paušál a môžeš si volať neobmedzene aj do zahraničia. Každý slušný človek čo neslope alebo inak neprejebava peniaze nemá problém tých 30€ mesačne zaplatiť aj keď nemá nejak veľký príjem. 7,5€ týždenne nie je likvidačne za neobmedzené volania a SMS + isto tam bude aj nejaký ten dátový balík (aj keď nie nejaký luxusný). Sú ľudia ktorý si vedia z malej výplaty zaplatiť veľa a sú ľudia ktorý aj veľkú výplatu prejebu a potom prezvanaju aby im človek volal späť keď niečo chcú
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
A to keď poviem že pokial si nevie niekto platiť bežne veci aj keď nevyhadzuje a slušne žije že je asi niečo v jeho živote špatne tak to nie je urážka! ale realita nad ktorou sa treba zamyslieť prečo to tak je. Nemusíš na mna útočiť za to. Tým nemyslím nikoho konkrétne tu, len to všeobecne konštatujem, lebo mi tu príde ako keby Slovensko bola najchudobnejšia krajina kde je extrémna chudoba kde si ľudia za cent koleno dajú prevŕtať... Treba pocestovat asi svet a potom si asi niekto uvedomí čo je chudoba.
Je tu veľa ľudí na klube ktorých nebudem menovať, keď si oni dokázali zarobiť na svoje vysnívané auto, motorku alebo čo ja viem čo tak to dokáže každý!
To čo som už napísal nemusíš po mne opakovať. Sám som napísal že veľký prínos DualSIM telefónov vidím v tom že si tam dá človek súkromné a firemné číslo a nebude musieť nosiť 2 telefóny! Tak čo to po mne opakuješ?! Snažíš sa útočiť na všetko čo ta napadne ale nejde ti to :)
K mojej zaujatosti k Apple asi toľko že keby som bol zaujatý asi by som ich hneď na začiatku nehejtoval za 3 veci čo dojebali, len toľko k mojej zaujatosti
A na záver do jeba si nadávaj sebe! Teba mi je aj ľúto urážať.. Aj sa čudujem že som vôbec reagoval
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
Je úsmevne urážať niekoho kto si (vďaka tomu že je jebo) zarobil na M

A nie, nik mi ju nedaroval ani ani ma nik nesponzoruje alebo iné nezmysli ktoré som sa tu už dočítal

(to len vopred aby si ani nezačal s týmto) Ja viem že obmedzení ľudia ako ty vida za M4 iba tatka alebo čo ja viem čo

ale že som začínal na starej E36 ako všetci to už sa ťažko hltá. Tak sa tu prestaň hrať na chudáčika že ti je veľa 10€ mesačne viac na paušál, tu ta nikomu ľúto nebude. Ale na fľašu (ktorú si pýtal aj od Fuxa) na tu sa vždy nájdu € :)