... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Maco napísal:Ty si ozaj uplne jebnuty empauer.... Ty uz ani nevies co si pisal pred par hodinami, takze tu v tejto citacii hovoris o tych hodinkach ktore sa este ani len nepredavau ale uz su tak presne ze uz konkretne niekomu zachranili zivot? Ci hovoris o starsej verzii? Tak ako to je teda? A neviem preco ale nenasiel som citaciu kde by som sa navazal do noveho EKG na novych apple watch, napisal som len ze uveris kazdemu marketingovemu kecu, co je pravda takze sa uvedom. A prosim ta, ked tu budes pisat veci typu ze tvoju skromnost ti mozme zavidiet, aj tak ti to nikto nebude verit, plus by som rad vedel kde si vyfabuloval ze tvoja absentujuca skromnost = kupa drahsieho mobilu.
jozohuzo napísal:tie ceny Xs max su inde no Xr je pekny downgrade oproti X, vedeli co spravit s Xkom kedze ten by bol za obdobnu cenu a nikto by po Xr ani nepachol.
nove watche sa mi lubia ale ak budu mat obdobne chabe gps a bateriu ako stare tak to zasa raz nema vyuzitie na realny sport nie prechadzku okolo kuchajdy ktoru tiez nezmeraju presne
k tomu op6t, tiez idem menit telefon a aj ked 6 vyzera fajn asi pockam este ten mesiac na 6t. op3 sluzi a keby som nemal upgrade zdarma tak to ani neriesim, stale vyborny telefon. @maco mal si na fakture aj VAT? lebo som rozmyslal ze to vezmem na firmu no pozeram na fakturu op3 a hovno, jedine z alzy tam je zasa drahsi a rozdiel bez dane z alzy a s danou z op.com je len par eur
//MPower napísal:Do jebuteho si píš sebe. Ja som písal v prvom rade o EKG ktoré si ty zhejtoval jak som jebnuty a všetkému verím lebo ty si cestoval v čase asitak nešklb veci s kontextu kde som všeobecne písal k čomu sú Apple Watch dobre a že ti môžu odhaliť zdravotný problém. Aký mobil si kúpim nie je tvoja vec! a súdiť podľa toho skromnosť človeka môže len primitív! Odmietam ďalej s tebou riešiť ďalšie veci, ty si u mna a tvoj charakter jasny. Pokial tu bude ešte niekto normálny a bude sa sním dať baviť na úrovni (ako napr undy) rad pokecám a môžme diskutovať o nových produktoch k čomu je táto téma určená.
//MPower napísal:A prečo máš názor že keď sa nejaká pani teraz dožila 108 rokov a je zdravá že všetci ľudia teraz na tom budú rovnako? To je trocha scestné nie? Dnes majú mladý ľudia choroby že nechápem stoho.. Teraz mám 26 ročného kamoša a budú mu asi operovať srdce ktorý športuje a bol zdravý a len tak že vraj asi dostal infarkt a nič mu neboloProste keď tieto zasrané vynálezy pomôžu len pár ľuďom na svete a varujú ich v čas tak to má neskutočný význam, to kam sa to celé posúva fakt nechápem a pokial to ľuďom zlepší život k lepšiemu, naučí ich zdravé návyky a podobne tak to je oveľa lepší produkt pre ľudstvo ako nový iPhone alebo nejaký Note a ja som vďačný že sa nie len Apple uberá aj takýmto smerom ako zlepšiť svet ďalej.
Maco napísal:Jediny si sa tu nezaprel ty a tvoje fabulacie. Nic ine.
100RM napísal:ja im akosi neviem odpustit nasledovneCakal som, ze sa tu dozviem nejake vase nazory na novo predstavene jablka
speedfred napísal:preorder od 14 sept, v obchodoch 21. septtakže SE skončilo úplne a dá sa kúpiť už iba to čo ostalo na sklade ? Kedy budú reálne tieto nové tel v predajniach,že by som sa išol mrknuť.
speedfred napísal:Áno, ako som písal SE prestali oficiálne predávať tak že už sa iba dopredá čo je. V obchodoch nové iPhony si pozrieš ako bolo spomenuté.takže SE skončilo úplne a dá sa kúpiť už iba to čo ostalo na sklade ? Kedy budú reálne tieto nové tel v predajniach,že by som sa išol mrknuť.
Lipo69 napísal:ved mas redukciu, takze sluchadla zapojis, nemal by to byt problem. a ked uz chces fakt ze kvalitny posluch do kvalitnych sluchadiel, tak si kupis nejaky usb-dac, a redukciu z lightning na usb a ides... neviem nakolko kvalitny vystup ma teraz iP, co som posledne sledoval tak pouzivali Cirrus Logic co nie je zle, ale ani uplne spica. Ja chcem skusit teraz Dragonfly Black alebo Red portable dac, mal som to na chvilu pozicane na ntb so shitnym vystupom a bolo to nebe&dudy.ja im akosi neviem odpustit nasledovne
- chybajuci jack, mam kvalitne sluchadla a nemienim kupovat nove BT sluchadla
- v baleni nie je fast charge nabijacka
- dual sim verzia len pre aziu
- neadekvatna cena
- vyrez v displeji (toto je osobna preferencia)
inac je to kvalitny fon
preorder od 14 sept, v obchodoch 21. sept
ale zase ako vzdy to bude nezohnatelne a bude treba mesiac ci kolko cakat co je dlasia vec co sa mi nepaci ze robia z toho vedu a clovek aby cakal
//MPower napísal:netrep uz zase, pozri sa kolko ludi si kupuje dual-sim, a kolko by si rado dual-sim kupilo (keby nemame jebnutych operatorov, hlavne Orange, ktory dlho dual-sim bojkotoval).podporovať eSIM, chce to len čas a rozšíri sa to určite. V Číne sú dualSIM telefóny veľmi populárne a u nás tak nie keď to tak Apple spravil.