... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Killo napísal:nuze ved prezrad daku pikosku ak mozes, kludne aj nieco technickejsie :)
voMacK napísal:Niekedy staci stravit radsej 5 sekund na googli ako 10 pisanim prispevku :-) Toto sa da jednoducho vypnut.BTW. uzasne pokrokove mi dopice prislo aj to, ze ked som si nainstaluval nejaku appku do ajpedu tak mi ju nahodil aj do telefonu. Pritom som nikde takuto vec nepozadoval.
Fakt "pokrokove" ked ti system zahlcuje zariadenia nevyziadanymi vecami
100RM napísal:Pikosky to moc niesu, skor facepalmy :-) Najhorsie na Androide je ta roznorodost launcherov v ramci jednej verzie OS. Takisto riadenie spotreby, beh aplikacii na pozadi, zabezpecenie jadra OS atd... Tym nehovorim ze jablko je bez chyby, ale z tohoto pohladu je ovela lepsie vyladene a prisposobene na firemne prostredie.
100RM napísal:Pikosky to moc niesu, skor facepalmy :-) Najhorsie na Androide je ta roznorodost launcherov v ramci jednej verzie OS. Takisto riadenie spotreby, beh aplikacii na pozadi, zabezpecenie jadra OS atd... Tym nehovorim ze jablko je bez chyby, ale z tohoto pohladu je ovela lepsie vyladene a prisposobene na firemne prostredie.
100RM napísal:Hm, tak mi chciplo Xko pri update. No potes koste, tolke prachy a mam ciernu tehlu ...
pistacik11 napísal:Riadenie spotreby? To ako jablko ma lepšie riadenu spotrebu, a preto každý druhý čo ide na deň z domu, má vo vrecku externú nabíjačku aby už na obed nebol bez mobilu?
ice.blade napísal:A prave koli tomu co si tu vypisal presiel najvac prisposobeny telefon na firemne prostredie blekbéry na andróid, rozmyslam preco sa dopustili takej fatalnej chyby a nesli smerom pózerstva :-)