ok, zopakujem : najlepsi CPU EVER - exynos, dva fotaky - oba s optickou stabilizaciou, jeden dokonca s 'variable-aperture', najrychlejsie UFS memory cipy, bezdratove rychlonabijanie, 3.5jack, vodotesne telo, edge-to-edge display, always-on display, stereo repro, slow-motion video, ti live-smajlici za pouzitia IBA prednej kamery (netreba dedikovany HW scanner ako ma iPX) - to je asi vsetko co mi napadlo. Nejdem sa bavit teraz o praktickej stranke (niektore veci su iba zabavky ktore vyskusas jeden raz po vybaleni telefonu z krabice), ale jednoznacne technologicky dominuje.
pista chapem, ze si mal Sony a si s ich filozofiou spokojny a stotozneny, ale uprimne ti hovorim ze zaspali dobu. Som dlhorocny sony fan, ale od Z3 klesaju len hlbsie a hlbsie. Teraz mam HTC a viem ze by som si asi HTC uz druhy krat nekupil, aj ked som s nim spokojny, tak proste firma ktora je v cervenych cislach, ma male predaje, nebude tlacit na technologicke vychytavky, lebo sa im to nizkymi predajmi nezaplati ...
Napriklad XZ som skusal na vystave, a ta vec po uvedeni na trh fotila tak strasne zle ze mi bolo do placu. Tvare ludi boli ako rozmazane machule. Verim ze aktualizaciami to poriesili ale prave toto je ten problem "krachujucich" znaciek - nedoladene vyrobky, oneskorene aktualizacie a celkovo nejasny osud.
XZ2 ma papierovo hrozny dizajn, uvidime ake to bude nazivo. Ale placka to uz nie je, ta zadna strana vyzera ako keby sa tomu telefonu nafukla bateria (to co s oblubou robili ajFeny

).
A dalsim problemom je cena - platit rovnaku, ked nie vyssiu sumu za menej technologii, nez dostanes napr. pri Samsungu, to uz musis byt fakt fanusik ..\
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)