ja s ostatnymi ucastnikmi nemam problem... mna neoslepuje nikto :) raz za cas ked niekto zabudne dialkove ale tak to sa stane aj mne ze na nich raz za cas zabudnem.
Inak treba ist navstivit ocneho mozno polovica Vas trpitelov zisti ze by malo nosit aspon 0,5 dioptrie :)
chalani tie ballasty (vysokonapäťový frekvenčný menič) su normalne aj slim cize tenke a mensie asi tie normalne budu lepsie z zhladiska zivotnosti vsak?a ked sa mi potom xenónové výbojky vypalia tak mozem tam dat hoci ake ine napr z 6000k na 4300k na ten menič ze?lebo cela sada stoji 70eur ale nasiel som aj vybojky co len same o sebe stoja 50eur tak by som rad vedel vcom je hacik
jasne, ked sa vypali, mozes tam dak akukolvek svietivost :) a inac ballast vzdy dobre schovaj, lebo ak policajt chce, kukne pod kapotu a ak ich najde, si jasny
no, to je origo look asi, ale aj do replík dávajú tuším také isté žiarovky..ale radšej by som si to preveril..alebo kupoval žiarovky až ked budú hmlovky doma.. žiarovky si tam daj aké chceš.. nejaké extra žiarovky by som tam ale nedával za prvé do hmly je lepšie žlté svetlo a za druhé kolkokrát do roka ich zapneš? :)
no co som si vsimol tak rozdiel medzi BOSCH a ZKW je len v uchyteni cocky a myslim ze bosch maju plastove paraboly...zkw maju sklenene (ale to je ajtak jedno, kedze ich vacsina ludi vyhadzuje )