... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Mimo napísal:to by si potom nemohol na auto dať ani druhovýrobu.. ?
ale tie svetlá majú homologizáciu
Majo napísal:No ja mam tiez pocit, ze asi 10percent domontovanych xenonov svieti ako ma. Problem je ze vacsina sa na nejake nastavovanie vytoto a zvysok si to radsej nastavi vyssie, lebo vsak potom lepsie vidim, niee? Ovsem to nie je len o xenonoch, ja mam v poslednej dobe pocit, ze oproti iduce auta snad vsetky svietia cimsi medzi tlmenymi a dialkovymi. A najlepsie jedno svetlo vypalene uplne a druhe ide oci vybit, to potom fakt clovek netusi, ze co mu to vlastne ide oproti. A ked na nich este bliknem, tak mi odbliknu takym niecim ze sa az pred ocami zahmli. Najlepsie hmlovkami
//MPower napísal:Jasne ze to nastavim,cital som ze najviac dennemu svetlu sa podoba 6000k tak preto asi tie....
johnyfly1 napísal:oki a viete co ? asi kazde druhe auto ma oslepuje ze nevidim ani prd ... a vzdy sa ani nespamatam a nestihnem mu odbliknut...minule mal jeden citroen tak nadstavene stretavacky ze som mu dal na stopke dialkove a on ti mi zarvat dialkove ze som sa mohol v aute fotit bez blesku a bola by to uplane bez chyby fotka...proste ked oslepujes auto ani ti nema kedy odbliknut lebo sa sustredi na jazdu aby nesposobil nehodu....ale fakt najlepsie je ked zverite auto kamosovi a poviete ze chcete ist optroti vlastnemu autu a ked to potom bude OK mozete jazdit aj s neviem akymi svetlami...proste nedrzte sa co vam alebo aku pokutu vam daju policajti ale jadzite bezpecne nie pre vas ale pre vsetkych naookolo :)))))